Canım arkadaşım, yazdıklarını tek tek okudum, seni gözümde canlandırdım, yaşadıklarını, o anki üzüntülerini sevinçlerini içimde hissettim sanki. Hayatta insan neler yaşıyor, neler geçiyor başından, o an yıkılıyorsun belki, herşeyin sonu gibi geliyor insana, umutların tükeniyor, çarelerin bitiyor, tesellilere karşı sağır, geçmiş olsunlara karşı dilsiz oluyorsun, kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorsun... hepimiz senin gibi bu yollardan geçiyoruz, ama umudumuzu Allah herşeye rağmen tazeliyor, her bitişimizde bizi yeniden başlatıyor sanki kaldığımız yerden. İnançlı olmak böyle birşey işte, rabbim sıkar ama bunaltmaz, verdiği veya ertelediği herşeyde de bir hayır vardır, Ona teslim olmak, ondan gelen her üzüntüye isyan etmek yerine, önce bir düşünmemiz lazım "Allah bana bunu neden yaşattı, bana bir mesaj vermek istiyor rabbim, bunun kökü neye dayanıyor" diye düşünsek, mutlaka buluruz, hemde ne hazineler buluruz. Allah bize farkındalık kazandırmak istiyor ama biz derine inmiyoruz. İnşallah herbirimiz bu imtihanlardan sabırla geçip, mükafatımızı senin gibi alırız canım benim.
Allah oğluna sana eşine sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin. Allah yolunda, sağlıklı, iyi huylu güzel ahlaklı, güzel kaderli bir insan olsun hayatı boyunca inşallah.
Sevgilerimle...