- 29 Mart 2017
- 558
- 296
- 23
Evet öyle olur kaç haftalık hamile oldugunu unuttum seninYaa genel seyleri biliyorim canım ama insan anne olunca kendi yavrusu olunca napcagini sasiriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle olur kaç haftalık hamile oldugunu unuttum seninYaa genel seyleri biliyorim canım ama insan anne olunca kendi yavrusu olunca napcagini sasiriyo
Evet öyle olur kaç haftalık hamile oldugunu unuttum senin
Evet öyle olur kaç haftalık hamile oldugunu unuttum senin
Ha tamm5 haftalik canim
Ha tamm
Canim resim büyümüyor dosya olarak yukslersen goruruz
Simdi oldumu k. Bakmayn yeniymCanim resim büyümüyor dosya olarak yukslersen goruruz
Simdi oldumu k. Bakmayn yeniym
Ayy kıyamam Allah yardımcın olsun yABenim çok uzun hikayem 17 yaşımdayken babam beni dövdü sonra sevdiğim adama yolladı reşit bile değildim düşün yani tek Bi kıyafetim olmadan evlendim gelinliksiz düğünsüz imam nikahı kıydık iki ay öyle durduk o iki ay da hamile kaldım benm Akdeniz anemisi taşıyıcı oldugumu bilmiyoduk bile babam beni uyarmadı çocuk yapmayın hasta olur demedi çok kötü şeylerdi
canım hangi üniversiteyi okudun kaç yıllık okudunYaa genel seyleri biliyorim canım ama insan anne olunca kendi yavrusu olunca napcagini sasiriyo
Ayy kıyamam Allah yardımcın olsun yA
canım hangi üniversiteyi okudun kaç yıllık okudun
Canım senin hikayeni okudum Allah yardımcın olsun ben sırf düğünde dış çekim yapmadım diye üzülürken senin hikayeni okudum resmen ufacık birşey için nasıl üzüldüm diyip kendime kızdım sende üzülme Allah büyükHa tamm
Hımm iyiymiş canım yaşın küçük ondan sordumSaglik meslek lisesi canım 2 senede egede okudum ameliyathane
Hımm iyiymiş canım yaşın küçük ondan sordum
22 yaşındayım bende çocuk gelişimi bölümünü okudumAnladim canim senin yasin KAÇ
Resmi yeniden cek canim resim cok uzaktan net degil sadece cizgi yerini cek
22 yaşındayım bende çocuk gelişimi bölümünü okudum