- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
Bunu kullanayım artış olursa kullanmamKiz aci badem yagi ayni sey zaten tüy yapar bak sen daha yeni baslamissin kullanmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu kullanayım artış olursa kullanmamKiz aci badem yagi ayni sey zaten tüy yapar bak sen daha yeni baslamissin kullanmaya
Sen bilirsin ama kakao yagini karistirma onun etkisi azaliyomus karistirincaBunu kullanayım artış olursa kullanmam
Tamam canım teşekkür ederim bilgilerin içinSen bilirsin ama kakao yagini karistirma onun etkisi azaliyomus karistirinca
İyiyim canım seni sormalı? Aynen hiç girmiyon sen n’aptın hiçEdvard kiz napiyon konusamiyoz ben giremiyorum siteye
Ben goremedim malesefEki Görüntüle 2169465 Eki Görüntüle 2169465 acaba gören varmiiii
Iyiyim canim bende kosturuyorum. Ev tasidim sirnaga gittim yerlestirdim iste bekliyorim suan ankaradayim sen naptin nasil gidiyo hamilelikİyiyim canım seni sormalı? Aynen hiç girmiyon sen n’aptın hiç
Şükür iyi gidiyor hareketlerini hissediyorum doktora gittim işte kilo vermişim kan ilacı kullan dedi öyle yani senin nasıl gidiyor 20 haftada iğnem var onu yaptırcam senin iğnen varmı kaç tane yaptıracan benim sadece bi tane varIyiyim canim bende kosturuyorum. Ev tasidim sirnaga gittim yerlestirdim iste bekliyorim suan ankaradayim sen naptin nasil gidiyo hamilelik
Varsada cok silik sanirim bu kadar silik olmasi bisey ifade etmiyo
Ne ignesi kiz ignem falan yok yani benimŞükür iyi gidiyor hareketlerini hissediyorum doktora gittim işte kilo vermişim kan ilacı kullan dedi öyle yani senin nasıl gidiyor 20 haftada iğnem var onu yaptırcam senin iğnen varmı kaç tane yaptıracan benim sadece bi tane var
Bende 1 haftadir hissediyorum şükür. Yok kiz ben usuyorum yaDamla ayaklarımı ateş basıyor acaba ne yapmalıyım.. buralar yanıyor yA çok sıcak
Aşı ya tetenoz falanNe ignesi kiz ignem falan yok yani benim
Bilmiyorum yA ben yanıyorumBende 1 haftadir hissediyorum şükür. Yok kiz ben usuyorum ya
Idrari fazlami koydun taşmışEki Görüntüle 2170198 bunuda bu sabah yaptm
Hii evet daha gitmedim canim dr falan 20. Haftaran sonra diyolar zaten tetanoz içinAşı ya tetenoz falan
Urfa sicak zaten ondada olabilirBilmiyorum yA ben yanıyorum