• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrhb canım bence bi kan testi yap ben idrar testi ne kadar yaptım çıkmadı nedenini bilmiyorum 10 testin Onuda yanlış çıktı.
Şuan varmi sizde bebis testi yapmadim silik çıkar diye belki yarın yada bir gün yapmayı düşünüyorum biraz silik olan çizgi koyu olduğunu net görsem zaten hemen kan vermeye giderim de umutlanmak istemiyorum beklemek daha iyi geliyor hep erken davrandım sonuç hüsran oldu o yuzden biraz sabredeyim diyorum

Şuan varmi sizde bebis testi yapmadim silik çıkar diye belki yarın yada bir gün yapmayı düşünüyorum biraz silik olan çizgi koyu olduğunu net görsem zaten hemen kan vermeye giderim de umutlanmak istemiyorum beklemek daha iyi geliyor hep erken davrandım sonuç hüsran oldu o yuzden biraz sabredeyim diyorum
Var canım uğraşlar sonucu şükür oldu.. ben idrar testi ne zaman yapsam hep hüsrandı. N’aptın yaptın mı testi

Benim karın ağrım var biraz arada midem manyaklaşıyor sonra duruyor:-) işte 12 haftayı bekliyorum 7 haziranda teste gitcem sen ne zaman gideceksin.

Ben 29n da kontrolum var ama testi ne zaman yaparlar bilmiyorum. Bebek odasi nasil alcaksin en iyi sen anlarsın beni tayinca odaya ayri ahşap besik düşünüyormusun

Ben 29n da kontrolum var ama testi ne zaman yaparlar bilmiyorum. Bebek odasi nasil alcaksin en iyi sen anlarsın beni tayinca odaya ayri ahşap besik düşünüyormusun
Park beşik alcam ben mobilya kullanışlı değil canım.. zaten 4 yaşına gelince o sıra oda takımı alcam onu mobilya alırım.

Back