Sabah ilk idrar diyorlar bence ilk olanla yap biraz tut bence sıkışık idrar demek istiyorlar galiba o konuda net bilgim YokInşallah sahurdan sonra sürekli idrara çıkıyorum ilk çıktığımda mi yapayım yoksa yarın öğlen givi filanmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah ilk idrar diyorlar bence ilk olanla yap biraz tut bence sıkışık idrar demek istiyorlar galiba o konuda net bilgim YokInşallah sahurdan sonra sürekli idrara çıkıyorum ilk çıktığımda mi yapayım yoksa yarın öğlen givi filanmi
Tamam oldu öyle yapım çok teşekkür ederim haber vericem.sizede dualarım sizinle hayırlı geceler :)Sabah ilk idrar diyorlar bence ilk olanla yap biraz tut bence sıkışık idrar demek istiyorlar galiba o konuda net bilgim Yok
Mrhb canım bence bi kan testi yap ben idrar testi ne kadar yaptım çıkmadı nedenini bilmiyorum 10 testin Onuda yanlış çıktı.Tamam oldu öyle yapım çok teşekkür ederim haber vericem.sizede dualarım sizinle hayırlı geceler :)
Şuan varmi sizde bebis testi yapmadim silik çıkar diye belki yarın yada bir gün yapmayı düşünüyorum biraz silik olan çizgi koyu olduğunu net görsem zaten hemen kan vermeye giderim de umutlanmak istemiyorum beklemek daha iyi geliyor hep erken davrandım sonuç hüsran oldu o yuzden biraz sabredeyim diyorumMrhb canım bence bi kan testi yap ben idrar testi ne kadar yaptım çıkmadı nedenini bilmiyorum 10 testin Onuda yanlış çıktı.
Çok silik varla yok arasi bisi cıktı anlamadim bisi
Iyiyim canim gün geciriyorum senin nasil geciyo bulantilarim azaldi biraz şükürizm3506 damla napyon nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Teşekkür ederim allah hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsin hamismissiniz çok mutlu oldum hamile olanlari duymak çok sevindirdi haber :)Benimde ilk öyle cikmisti hamile olabirsin 2 gün sonra bidaha yap
Benim karın ağrım var biraz arada midem manyaklaşıyor sonra duruyor işte 12 haftayı bekliyorum 7 haziranda teste gitcem sen ne zaman gideceksin.Iyiyim canim gün geciriyorum senin nasil geciyo bulantilarim azaldi biraz şükür
Var canım uğraşlar sonucu şükür oldu.. ben idrar testi ne zaman yapsam hep hüsrandı. N’aptın yaptın mı testiŞuan varmi sizde bebis testi yapmadim silik çıkar diye belki yarın yada bir gün yapmayı düşünüyorum biraz silik olan çizgi koyu olduğunu net görsem zaten hemen kan vermeye giderim de umutlanmak istemiyorum beklemek daha iyi geliyor hep erken davrandım sonuç hüsran oldu o yuzden biraz sabredeyim diyorum
Yok yapmadim bekliyorum hala en azindan bi hafta geçsin diye ama kasiklarima cok kotu agrilar giriyor bazen sizin kaç aylık simdiVar canım uğraşlar sonucu şükür oldu.. ben idrar testi ne zaman yapsam hep hüsrandı. N’aptın yaptın mı testi
10 haftalıkYok yapmadim bekliyorum hala en azindan bi hafta geçsin diye ama kasiklarima cok kotu agrilar giriyor bazen sizin kaç aylık simdi
Benim karın ağrım var biraz arada midem manyaklaşıyor sonra duruyor işte 12 haftayı bekliyorum 7 haziranda teste gitcem sen ne zaman gideceksin.
Ay yerim onu ben minnacık daha :)10 haftalık
Park beşik alcam ben mobilya kullanışlı değil canım.. zaten 4 yaşına gelince o sıra oda takımı alcam onu mobilya alırım.Ben 29n da kontrolum var ama testi ne zaman yaparlar bilmiyorum. Bebek odasi nasil alcaksin en iyi sen anlarsın beni tayinca odaya ayri ahşap besik düşünüyormusun
Evet canım darısı başına inşaAllahAy yerim onu ben minnacık daha :)
Park beşik alcam ben mobilya kullanışlı değil canım.. zaten 4 yaşına gelince o sıra oda takımı alcam onu mobilya alırım.
Ayri oda yapmicakmisin yani yatak odana onumu alcaksin sadece ilk zamanlar yaninda yatiyosun yaEvet canım darısı başına inşaAllah
Bakalim bugün dördüncü gün ve daha gelen yok hayırlısı olsun:) teşekkür ederimEvet canım darısı başına inşaAllah
Dolap alırım küçük bi tane yoksa beşik kullanışlı olmuyor damla tayinciyiz hem taşıması zorEsyalarini nereye koycaksin
Bi test yap öyle beklemek daha zor olmuyor muBakalim bugün dördüncü gün ve daha gelen yok hayırlısı olsun:) teşekkür ederim