- 1 Mart 2018
- 256
- 138
- 18
- 31
Çok silik varla yok arasi bisi cıktı anlamadim bisiÇıkar yao bi tane ne kaybediceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok silik varla yok arasi bisi cıktı anlamadim bisiÇıkar yao bi tane ne kaybediceksin
Foto yüklesene bizde bakalım inşallah netleşirÇok silik varla yok arasi bisi cıktı anlamadim bisi
Foto yüklesene bizde bakalım inşallah netleşir
Ben bi kimyasal geçirdim her gün yaptim silik cıktı bundan daha netti ama silikti sonra yedi gün gecti adetim geldi simdi de korkuyorum yapmaya belki de cikmaz beklesem mi yoksa yarın yapsam mı geneGölge var gibi Canım yarın ilk idrarla yap kesinleşsin inşallah gönlüne göre olur
Adet günün ne zamandıBen bi kimyasal geçirdim her gün yaptim silik cıktı bundan daha netti ama silikti sonra yedi gün gecti adetim geldi simdi de korkuyorum yapmaya belki de cikmaz beklesem mi yoksa yarın yapsam mı gene
Elinde varsa bence sabah yap daha net olursa da git kan ver Canım hamileysen oruç tutma bebeğe zararı olmasın . Kimyasal diye düşünme bi kere oldu diye hep olucak değil iyi düşün hep.Testi dün gece bir de yaptim oructa tutuyorum
Bu arada ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ve bazen ara ara çok şidetli kaşık ağrısı giriyorAdet günün ne zamandı
Çok teşekkür ederim o zaman yarın oruç tutayım genede test de daha net çıkarsa diğer gün kan vermeye gideyim tutmayim sonucu alana kadar sonuçtan sonrası allah kerim :) çok teşekkür ederimElinde varsa bence sabah yap daha net olursa da git kan ver Canım hamileysen oruç tutma bebeğe zararı olmasın . Kimyasal diye düşünme bi kere oldu diye hep olucak değil iyi düşün hep.
Ne demek rica ederim Allah dualarımızı kabul etsin de gerisi herşey boşBu arada ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ve bazen ara ara çok şidetli kaşık ağrısı giriyor
Bide bu testte çizgi ilk yaptigimda çok hafifti ikinci.cizginin yeri sandik sabaha kadar bu kadar net olmuş anca o yuzden doğru değildir belki diue de dusundumElinde varsa bence sabah yap daha net olursa da git kan ver Canım hamileysen oruç tutma bebeğe zararı olmasın . Kimyasal diye düşünme bi kere oldu diye hep olucak değil iyi düşün hep.
Amin rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah bu mübarek aylarda herkesin duası kabul olsun inşallah yaNe demek rica ederim Allah dualarımızı kabul etsin de gerisi herşey boş
Yakında hastane varsa iftardan sonra da gidebilirsin yada bir sonraki gün verirsin inşallah yarın test iki çizgiyi gösterirÇok teşekkür ederim o zaman yarın oruç tutayım genede test de daha net çıkarsa diğer gün kan vermeye gideyim tutmayim sonucu alana kadar sonuçtan sonrası allah kerim :) çok teşekkür ederim
Inşallah sahurdan sonra sürekli idrara çıkıyorum ilk çıktığımda mi yapayım yoksa yarın öğlen givi filanmiYakında hastane varsa iftardan sonra da gidebilirsin yada bir sonraki gün verirsin inşallah yarın test iki çizgiyi gösterir
Kötü düşünmek yok olmazsa da önümüzdeki ay olucak dicez hayırlı zaman ne zamansa olucak.B
Bide bu testte çizgi ilk yaptigimda çok hafifti ikinci.cizginin yeri sandik sabaha kadar bu kadar net olmuş anca o yuzden doğru değildir belki diue de dusundum
Haklısınız sekiz ay oldu daha yıllardır bekleyenler var rabbim onlara önce nasip etsin hayirlisiylaKötü düşünmek yok olmazsa da önümüzdeki ay olucak dicez hayırlı zaman ne zamansa olucak.