• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20180522_005845.jpg
Foto yüklesene bizde bakalım inşallah netleşir

Gölge var gibi Canım yarın ilk idrarla yap kesinleşsin inşallah gönlüne göre olur
Ben bi kimyasal geçirdim her gün yaptim silik cıktı bundan daha netti ama silikti sonra yedi gün gecti adetim geldi simdi de korkuyorum yapmaya belki de cikmaz beklesem mi yoksa yarın yapsam mı gene

Elinde varsa bence sabah yap daha net olursa da git kan ver Canım hamileysen oruç tutma bebeğe zararı olmasın . Kimyasal diye düşünme bi kere oldu diye hep olucak değil iyi düşün hep.
Çok teşekkür ederim o zaman yarın oruç tutayım genede test de daha net çıkarsa diğer gün kan vermeye gideyim tutmayim sonucu alana kadar sonuçtan sonrası allah kerim :) çok teşekkür ederim

B
Elinde varsa bence sabah yap daha net olursa da git kan ver Canım hamileysen oruç tutma bebeğe zararı olmasın . Kimyasal diye düşünme bi kere oldu diye hep olucak değil iyi düşün hep.
Bide bu testte çizgi ilk yaptigimda çok hafifti ikinci.cizginin yeri sandik sabaha kadar bu kadar net olmuş anca o yuzden doğru değildir belki diue de dusundum

Çok teşekkür ederim o zaman yarın oruç tutayım genede test de daha net çıkarsa diğer gün kan vermeye gideyim tutmayim sonucu alana kadar sonuçtan sonrası allah kerim :) çok teşekkür ederim
Yakında hastane varsa iftardan sonra da gidebilirsin yada bir sonraki gün verirsin inşallah yarın test iki çizgiyi gösterir

Back