- 21 Aralık 2017
- 60
- 26
- 38
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kadar korkan yoktur canım 10 gün kabus gördümKızlar ilk gittiğimde 209.1 çıkmıştı değerlerim dün 368. 1 çıkmış ve doktor kese gözükmüyor ancak hazırlık yapıyor dedi sizce 2 günde değerlerim güzel artmışım basına böyle bisey gelen var mı sizce kese henüz gözükmüyor diye korkmalı mıyım?
Bende her dakika dua ediyorum sağlıklı olsn diyeBenim kadar korkan yoktur canım 10 gün kabus gördüm
Herkes öyle canım bi anne sadece bebeğinin sağlıklı olsun ister. Bana doktor 10 sonra gel kese varmı yokmu diye hep dua ettim korkum hep dış gebeliği araştırdım hep korkuyordum yA ama tefekkür etmek lazım korkma Allah büyükBende her dakika dua ediyorum sağlıklı olsn diye
Gittim duyduk kalp gayey saglikli dedi :)) cok güzel küçücükizm3506 damla doktora gittin mi ne dedi
Kaç haftalıkGittim duyduk kalp gayey saglikli dedi :)) cok güzel küçücük
Ayakları kolları oluşmuşmu? Hayırlı olsun Rabbim bizi sevindirsinGittim duyduk kalp gayey saglikli dedi :)) cok güzel küçücük
Kaç haftalık
Evet kollarini gördük çok güzel rabbim herkese versin sanki şimdi hamile oldugumu anladim çocuğu görünceAyakları kolları oluşmuşmu? Hayırlı olsun Rabbim bizi sevindirsin
ikili tarama testi var canım ben şimdiden onu düşünüyorum yA inşaAllah ordan iyi haberler alırızEvet kollarini gördük çok güzel rabbim herkese versin sanki şimdi hamile oldugumu anladim çocuğu görünce
13. Haftadami oikili tarama testi var canım ben şimdiden onu düşünüyorum yA inşaAllah ordan iyi haberler alırız
12+ 3 de gitcem ben13. Haftadami o
12+ 3 de gitcem ben
Evet canım o ve onun gibi hastalıklar o teste belli oluyorInsallah iyi sonuclar aliriz bakalim down sendromu o testte cikiyo sanirim
Rabbim saglikli versin baska bisey istemiyorumEvet canım o ve onun gibi hastalıklar o teste belli oluyor
Aynen öyle canımRabbim saglikli versin baska bisey istemiyorum
Bugün adet olmalıydım ve halaa olmadım, göğüslerim 1 haftadır çok sızlıyor 2 gundur kasıklarım ağrıyor. Hamile olabilirmiyim ?
Benimde bugün gelecekti gelmedi ama yarında gelebilir merak ettim de test yapsam çıkar mı ki kasiklarim çok ağrıyor benimde akintim da bugün çoğaldıTest yap cnaim canim olabilir
Benimde bugün gelecekti gelmedi ama yarında gelebilir merak ettim de test yapsam çıkar mı ki kasiklarim çok ağrıyor benimde akintim da bugün çoğaldı