• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dolap alırım küçük bi tane yoksa beşik kullanışlı olmuyor damla tayinciyiz hem taşıması zor

Haklisin bende baktim park yatak aklima yatti bende dolap alican zaten mobilya kullanamiyolarmis düşüyormuş içinden çocuk. Kraft modelini begendim ben sen ne düşünüyorsun

Bi test yap öyle beklemek daha zor olmuyor mu
Böyle geldi kanamdan sonra yaptim bu cıktı damla damla.cok az geliyo simdi suyla karışık nolur yardim edin

Eklentiler

• IMG-20180524-WA0020.jpeg
    IMG-20180524-WA0020.jpeg
    19,3 KB · Görüntüleme: 49
Haklisin bende baktim park yatak aklima yatti bende dolap alican zaten mobilya kullanamiyolarmis düşüyormuş içinden çocuk. Kraft modelini begendim ben sen ne düşünüyorsun
Ben daha karar veremedim daha erken alınca modelere bakarım. Herşeyi o sıra derim sana

Canım n’aptın merak ettim seni
Dört tane hastane gezdik en lüksüne de gittik hiçbirinde yok doğumcu doğum hastanesinde dr ne biçim davrandilar alttan bakar filan diue tersledi kabul etmedim bugune rabdebu aldim domtoruma oraya gidixem.leke leke geliyor iste gelirken gece erken gebelik testi aldim onu yaptim direk cıktı çizgiler

Dört tane hastane gezdik en lüksüne de gittik hiçbirinde yok doğumcu doğum hastanesinde dr ne biçim davrandilar alttan bakar filan diue tersledi kabul etmedim bugune rabdebu aldim domtoruma oraya gidixem.leke leke geliyor iste gelirken gece erken gebelik testi aldim onu yaptim direk cıktı çizgiler
IMG-20180525-WA0007.jpeg
20180525_095858.jpg

Gölgeyi görmüştüm:) belirtilerin neydi Canım yaa?
Ya benim çok saçma oldu ya beş gün adetim gelmedi ama geleceği gün yaptığım test silik.cikti gölgeli sonra.bes gün bekledim acaip ara ara giren kasiklarima batmalar oldu gogsum dolgunlasti sertlesri ama bunlar çok aşırı degil tabiki ağrı saplandi dokununca acıdı akintim bi geldi bi gelmedi sonra kanama basladi adet sandim.pempe geldi ama peceteye baya gelmiş sonea durdu durunca test yaptim.cok net cıktı öylelikle gittim doktora hcg de 270.98 cıktı ama lekelenme hala.var progestan ve folik asit verdi çarşamba bidaha bakacak muhtemelen gene görmeyiz net dedi çok yeni dedi.ondan sonraki çarşamba görürüz dedi bu carsamba kontrol altında olmam için bakacak iniş çıkış vs

Back