• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-12-00-22-29.png
    Screenshot_2018-05-12-00-22-29.png
    127 KB · Görüntüleme: 42
Edvard Edvard canım kusura bakma rahatsız ediyorum ama. sen soğan suyu kullanmıştın ya onun için sormak istedim. ben normalde 35 gün de bir ŕegl oluyorum. daha adetine 2 hafta falan vardı. bugün kahverengi kanama oldu. acaba sende de olmuş muydu. kürü bırakalı 4 gün oldu

Edvard Edvard canım kusura bakma rahatsız ediyorum ama. sen soğan suyu kullanmıştın ya onun için sormak istedim. ben normalde 35 gün de bir ŕegl oluyorum. daha adetine 2 hafta falan vardı. bugün kahverengi kanama oldu. acaba sende de olmuş muydu. kürü bırakalı 4 gün oldu
Evet canım uygulayanların hepsinde oluyor fallop tüplerinde biriken kan pırtıları geliyor iyi ki olmayan yumurtan çatlayıp geliyor sıkıntı yok canım adet de olabilirsin korkma

Kızlar benim adetim 4 gün gecikti ancak kahverengi ve açık kırmızı renkte akıntılarım oluyor birde göğüs ucuma dokunduğunda acıyor Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi aklıma çok takıldı lütfen cevaplayın ?

Kızlar benim adetim 4 gün gecikti ancak kahverengi ve açık kırmızı renkte akıntılarım oluyor birde göğüs ucuma dokunduğunda acıyor Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi aklıma çok takıldı lütfen cevaplayın ?
En güvenilir al eczaneden bi test yap canim 3 4 tl zaten

Back