- 29 Mart 2018
- 812
- 295
- 18
Biztamam canım yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biztamam canım yaparım
Ayyy gerçekten biz öyleyiz
Ben kusuyorum arada benimde bulantım var.. Benim göbeğimde çok kıllanma oldu sende öyle oldu mu..Bem kusmuyorum hiç bulantim var sadece
Yoo hiç Bisey yok biseymi sürüyosunBen kusuyorum arada benimde bulantım var.. Benim göbeğimde çok kıllanma oldu sende öyle oldu mu..
Yok kız birşey sürmedim kıllarım çok değişik çıkıyor kara kara erkek gibi oldumYoo hiç Bisey yok biseymi sürüyosun
Evet canım uygulayanların hepsinde oluyor fallop tüplerinde biriken kan pırtıları geliyor iyi ki olmayan yumurtan çatlayıp geliyor sıkıntı yok canım adet de olabilirsin korkmaEdvard canım kusura bakma rahatsız ediyorum ama. sen soğan suyu kullanmıştın ya onun için sormak istedim. ben normalde 35 gün de bir ŕegl oluyorum. daha adetine 2 hafta falan vardı. bugün kahverengi kanama oldu. acaba sende de olmuş muydu. kürü bırakalı 4 gün oldu
Damla sen oruç tutacak mısınYoo hiç Bisey yok biseymi sürüyosun
Alla alla herkesin hamileligi farkli demekki benimde tüylerim azaldi ama zayifladim aç geziyorum resmen yiyemiyorumYok kız birşey sürmedim kıllarım çok değişik çıkıyor kara kara erkek gibi oldum
Yok canim kendimi nasil ac birakyim zaten benim tansiyon yerlerde ayakta zor duruyomDamla sen oruç tutacak mısın
Tüm anne adayları anneler anneler gününüz kutlu olsun
En güvenilir al eczaneden bi test yap canim 3 4 tl zatenKızlar benim adetim 4 gün gecikti ancak kahverengi ve açık kırmızı renkte akıntılarım oluyor birde göğüs ucuma dokunduğunda acıyor Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi aklıma çok takıldı lütfen cevaplayın ?
Bende açım da tütleri bilmiyorum yani çıkıyorAlla alla herkesin hamileligi farkli demekki benimde tüylerim azaldi ama zayifladim aç geziyorum resmen yiyemiyorum
İnşaAllah canımTeşekkür ederiz kuzummm sizinde kutlu olsun seneye bebişlerimizle kutlicaz inşallah
Catlak için bisey kullanmaya basladinmi bazilarida tüylenme yapıyormuşBende açım da tütleri bilmiyorum yani çıkıyor
Yok kız birşey kullanmadım nedenini bende anlamıyorumCatlak için bisey kullanmaya basladinmi bazilarida tüylenme yapıyormuş
Seninki hormonlardanYok kız birşey kullanmadım nedenini bende anlamıyorum
Doktora gittim normalmişSeninki hormonlardan