• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetine 2 gün mu var canim anlamadim sat demissin eğer öyleyse geç dollenmeyse çıkmayabilir herkesde önceden belli olucak diye birsey yok
17 nisan son adet tarihim kuzum.24 günde adet oluyorum .yumurtam da 28inde çatladı.valla ben 5 defa hamile kaldım.hep önce öğrendim o yüzden eğer varsa geç öğrenirsem en çok kendim sasircam. Bakalım hayırlısı ama çatlicam meraktan yemiñle.daha önce hiç başıma gelmedi.

Anladim canim bende yazmayinca soğukluk girdi sandim. Bende kötüyüm midem bulaniyo ama kusamiyorum halsizlik çok fazla istahim yok hiç yemek yiyemiyorum nolcak bilmiyorum hiç
İşte ben tam 3-4 haftadır o haldeyim napsam hiç bilmiyorum su içebiliyon mu sen

iyi akşamlar bayanlar ben 1 yılı aşkın bir süredir bebek istiyorum. bu ay soğan suyu içtim. sag kasığımda yanma hissi var. yani elimi kasigimin üstün e koyduğum zaman bik e o sıcaklığı hissedebiliyorum. acaba böyle bir sey yaşayan var mı ? internetten bakindim biraz ama bazı yerler gebelik belirtisi diyor bazıları hastalık habercisi diyor. bir fikri yada duyumu olan var mı?

iyi akşamlar bayanlar ben 1 yılı aşkın bir süredir bebek istiyorum. bu ay soğan suyu içtim. sag kasığımda yanma hissi var. yani elimi kasigimin üstün e koyduğum zaman bik e o sıcaklığı hissedebiliyorum. acaba böyle bir sey yaşayan var mı ? internetten bakindim biraz ama bazı yerler gebelik belirtisi diyor bazıları hastalık habercisi diyor. bir fikri yada duyumu olan var mı?
Soğan kürünü yeni mi bitirdin canım

yaa gercekten mii çok sevindim senin adına. umarım benimde öyle olur. ama benim akintim olmadı. bende pko var. daha doğrusu görünümü dedi doktor. yumurtam büyümüyor :(

yaa gercekten mii çok sevindim senin adına. umarım benimde öyle olur. ama benim akintim olmadı. bende pko var. daha doğrusu görünümü dedi doktor. yumurtam büyümüyor :KK43:
Teşekkür ederim canım darısı başına ben soğan kürü yaptım 2 ay gebe kaldım bende şeffaf akıntı oldu o sıra anlıyordum yumurtam çatlamış senin düzenli ilişkin olsun. Benim adetlerim çok düzensizdi.

Teşekkür ederim canım darısı başına ben soğan kürü yaptım 2 ay gebe kaldım bende şeffaf akıntı oldu o sıra anlıyordum yumurtam çatlamış senin düzenli ilişkin olsun. Benim adetlerim çok düzensizdi.
soğan kurunu 2 ay üst üste mi yaptın peki? aminnnn amin inşalla h

soğan kurunu 2 ay üst üste mi yaptın peki? aminnnn amin inşalla h
Yok ben bi kere tek yaptım canım adet oldum sonra ki adetim tam 12 gün geçti test yaptım negatif çıktı tekrar yapsam mı soğan kürünü dedim yapmadım aradan 5 gün geçti yaptım kan testi yaptım hamileydim :-)

Yok ben bi kere tek yaptım canım adet oldum sonra ki adetim tam 12 gün geçti test yaptım negatif çıktı tekrar yapsam mı soğan kürünü dedim yapmadım aradan 5 gün geçti yaptım kan testi yaptım hamileydim :-)
bende adetim den sonra klomene baslicaktim. acaba bir ay daha mi beklesem? soğan suyundan sonraki ay gebe kalanı bayadır duyuyorum. canım peki sen ertesi ay başka bir kür yaptın mı

bende adetim den sonra klomene baslicaktim. acaba bir ay daha mi beklesem? soğan suyundan sonraki ay gebe kalanı bayadır duyuyorum. canım peki sen ertesi ay başka bir kür yaptın mı
Canım ben klomende kullandım doğan kürüde yaptım nasip olursa birinden biri tutar zaten adet düzensizliğin var mı senin pco zor çünkü

Yanma bi kaç ay bende yaşadım canım.ama hamile kalamadım.her ay olmuyor bu yanma.neden oluyor onuda bilmiyorum.bu ay yine oldu.beklşyorum bakalım.5 gün var regl olmama.

Canım ben klomende kullandım doğan kürüde yaptım nasip olursa birinden biri tutar zaten adet düzensizliğin var mı senin pco zor çünkü
ben de aslında var ama mesela 35-40 günde bir adet oluyorum. bir kere söktürücü kullandım ondan sonra düzenim bozuldu

Back