• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba doktora gittim bugün rahmimin çok kalın olduğunu söyledi adetime iki gün var ya adet olursun ya hamilesindir deri çok heyecanlıyım var mı böyle bir şey yaşayan

Kızlar merhaba doktora gittim bugün rahmimin çok kalın olduğunu söyledi adetime iki gün var ya adet olursun ya hamilesindir deri çok heyecanlıyım var mı böyle bir şey yaşayan
Canım endumetrum kalınlaşınca dediğin gibi yA hamilesin yada adet olcan 2-3 gün bekleyelim ne oluyor

Canım temizlikle uğraşıyorum ondan sen napyon nasılsın benim 2 gündür karnım çok fena midem de öyle sürekli kusuyorum

Anladim canim bende yazmayinca soğukluk girdi sandim. Bende kötüyüm midem bulaniyo ama kusamiyorum halsizlik çok fazla istahim yok hiç yemek yiyemiyorum nolcak bilmiyorum hiç

Rahim içi her at döllenme olmasada kendini hanilelige bebek dollenirse yerlessin diye uygun pozisyona getirir. Döllenme olmazsa bu tabakada dökülür adet olur. Bu kalinlasmayi her kadin her ay yasiyo yani canim

Iyi aksamlar kizlar bende araniza yeni geldim yumurtlamanın 12.gunu bugün 28inde yumurtam çatladı. Test yaptım çıkmadı.ilk defa gosuslerim şişti bu ay sol bacak sol kaşık ve bacak arası daha düne kadar ağrımaya devam etti.bugun sadece sırtım ve gosgiluslerim çok ağrıyor.son sat tarihim 17 nisan.24 günde adet oluyorum.hamile olupta çıkmayan varmı sata 2 gün kala . Eğer hamileysem bir ilki yasayacagim.bir bilginiz varmi

Iyi aksamlar kizlar bende araniza yeni geldim yumurtlamanın 12.gunu bugün 28inde yumurtam çatladı. Test yaptım çıkmadı.ilk defa gosuslerim şişti bu ay sol bacak sol kaşık ve bacak arası daha düne kadar ağrımaya devam etti.bugun sadece sırtım ve gosgiluslerim çok ağrıyor.son sat tarihim 17 nisan.24 günde adet oluyorum.hamile olupta çıkmayan varmı sata 2 gün kala . Eğer hamileysem bir ilki yasayacagim.bir bilginiz varmi
Adetine 2 gün mu var canim anlamadim sat demissin eğer öyleyse geç dollenmeyse çıkmayabilir herkesde önceden belli olucak diye birsey yok

Back