- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
10 11 ay var aralarında ondan şaşırdım dediğine3 nunde 1 yasmi var arasinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 11 ay var aralarında ondan şaşırdım dediğine3 nunde 1 yasmi var arasinda
Elif nasıl o kusuyor mu kontrole hiç gitti mi3 nunde 1 yasmi var arasinda
Demekki annnein süresi dolmus babaninki baslamis agusyosda eşimin ki basliyo mesala10 11 ay var aralarında ondan şaşırdım dediğine
Yok kusmuyo gitti bugun dr görduler sorun yokmuş şükür iyi yarin kan vercek sen ne zaman gitceksin bidahaElif nasıl o kusuyor mu kontrole hiç gitti mi
Haftaya salıYok kusmuyo gitti bugun dr görduler sorun yokmuş şükür iyi yarin kan vercek sen ne zaman gitceksin bidaha
Haftaya salı
Canım babanın başlasa diğer çocukta erkek olurdu bilmiyorum neyseDemekki annnein süresi dolmus babaninki baslamis agusyosda eşimin ki basliyo mesala
Ben duydum bakalım gelişimi nasıl merakla bekliyorumBende haftaya carsamba gidicem çok heyecanlıyım kalbini duycam
Ben duydum bakalım gelişimi nasıl merakla bekliyorum
Ya aynen bende çok merak ediyorum canımİnsallah iyi haberler duyariz bende çok nerak ediyorum elleri bacakları var su an nasil acaba
Efendim canımKizçeee Edvard
Hiç sesin cikmiyoEfendim canım
Canım temizlikle uğraşıyorum ondan sen napyon nasılsın benim 2 gündür karnım çok fena midem de öyle sürekli kusuyorumHiç sesin cikmiyo
Canım endumetrum kalınlaşınca dediğin gibi yA hamilesin yada adet olcan 2-3 gün bekleyelim ne oluyorKızlar merhaba doktora gittim bugün rahmimin çok kalın olduğunu söyledi adetime iki gün var ya adet olursun ya hamilesindir deri çok heyecanlıyım var mı böyle bir şey yaşayan
Canım temizlikle uğraşıyorum ondan sen napyon nasılsın benim 2 gündür karnım çok fena midem de öyle sürekli kusuyorum
Rahim içi her at döllenme olmasada kendini hanilelige bebek dollenirse yerlessin diye uygun pozisyona getirir. Döllenme olmazsa bu tabakada dökülür adet olur. Bu kalinlasmayi her kadin her ay yasiyo yani canimKızlar merhaba doktora gittim bugün rahmimin çok kalın olduğunu söyledi adetime iki gün var ya adet olursun ya hamilesindir deri çok heyecanlıyım var mı böyle bir şey yaşayan
Adetine 2 gün mu var canim anlamadim sat demissin eğer öyleyse geç dollenmeyse çıkmayabilir herkesde önceden belli olucak diye birsey yokIyi aksamlar kizlar bende araniza yeni geldim yumurtlamanın 12.gunu bugün 28inde yumurtam çatladı. Test yaptım çıkmadı.ilk defa gosuslerim şişti bu ay sol bacak sol kaşık ve bacak arası daha düne kadar ağrımaya devam etti.bugun sadece sırtım ve gosgiluslerim çok ağrıyor.son sat tarihim 17 nisan.24 günde adet oluyorum.hamile olupta çıkmayan varmı sata 2 gün kala . Eğer hamileysem bir ilki yasayacagim.bir bilginiz varmi