• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yanma bi kaç ay bende yaşadım canım.ama hamile kalamadım.her ay olmuyor bu yanma.neden oluyor onuda bilmiyorum.bu ay yine oldu.beklşyorum bakalım.5 gün var regl olmama.
yaaa inşallah ikimizde bu ay gebe kalırız. ben artık çok üzülüyorum. yani Rabbim vereceği zamanı bilir ama ne biliyim. mesela ovulasyon testi yapıyorum artık onda bile çizgi görmeye tahammülüm kalmadı

17 nisan son adet tarihim kuzum.24 günde adet oluyorum .yumurtam da 28inde çatladı.valla ben 5 defa hamile kaldım.hep önce öğrendim o yüzden eğer varsa geç öğrenirsem en çok kendim sasircam. Bakalım hayırlısı ama çatlicam meraktan yemiñle.daha önce hiç başıma gelmedi.

Hep ayni olcak diye bisey yok canim her hanilelik farklidir bekle bakalim biraz

Ben kendimde ihtimal görmüyorum canım ama ne yapalım allahtan ümit kesilmez diyoruz hep.ben bi sürü aşılama tüp bebek denemiş biriyim :KK43:
canım benim ablamın da öyle oldu ankara da bir tüp bebek merkezine gitti diğerlerine göre biraz pahaliydi ama ilkinde tuttu. ablam tüp bebek de sürekli ananas yemişti. doktoru söylemişti. limon maydonoz yemedi. birde her gün muhakkak kırmızı et yedirmistik. akıl veriyor gibi olmak istemiyorum. ya lis anlama lütfen sadece tecrübemizi paylaşmak istedim

ben de aslında var ama mesela 35-40 günde bir adet oluyorum. bir kere söktürücü kullandım ondan sonra düzenim bozuldu
Ben bekarken Aydan aya olurdum evlendim sonra 2 ayda bir oldum düzenim çok bozuldu. O kadar özel doktora gittim biri sebeb bulamadı ben belki pco olduğunu düşündüm onada yok dediler. Annem hekim bir teyzeye görürdü sadece karnıma baktı yumurtan çok iyi rahmin çocuk istiyor demişti. Benim bazen karın ağrımdan uyuyamıyordum. Soğan kürünü doktora sordum yap dedi yaptım öyle yani klomen bana etki ettimi bilmiyorum ben soğan kürüne bağlıyorum. Onu içtikten sonra içimdeki kan pıhtıları herşey döküldü.

canım benim ablamın da öyle oldu ankara da bir tüp bebek merkezine gitti diğerlerine göre biraz pahaliydi ama ilkinde tuttu. ablam tüp bebek de sürekli ananas yemişti. doktoru söylemişti. limon maydonoz yemedi. birde her gün muhakkak kırmızı et yedirmistik. akıl veriyor gibi olmak istemiyorum. ya lis anlama lütfen sadece tecrübemizi paylaşmak istedim
Canım kadında veya erkekte sorun varsa tüp bebekte başarı yakalayabiliyorlar ama bizim infertilite dediğimiz grup daha şanssız.tedavi edilecek sorun yok tüp bebek tutmuyor.yapacak bişey kalmıyor elimizde.benim gittiğim merkezde çok iyidi.mikroçip yöntemi bile denendi ki bu het merkezde yok.ama allahın takdiri.elimizden gelen bişey yok.

Back