- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
Ağrı iyi derler de ne bilim canım ya oluncada uyuyamıyorumGenelde. Nereye yerlestiyse orasi agrir derler. Benim agrim yok çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrı iyi derler de ne bilim canım ya oluncada uyuyamıyorumGenelde. Nereye yerlestiyse orasi agrir derler. Benim agrim yok çok şükür
Fitilin adı ne canımBencede benimki fitil verdi hic bi zararida yokmuş
GoyniflarFitilin adı ne canım
Saol canımGoyniflar
Donaxly
Saol canım
Benim ablam yapmanın daha iyi olduğunu söyledi sık sık değil ama haftada 1-2 başka olmasınIliskinin zarari olmaz demi bebeğe bazilari hiç olmamasi gerek diyo
Benim ablam yapmanın daha iyi olduğunu söyledi sık sık değil ama haftada 1-2 başka olmasın
Bilmiyorum ben bebeğe iyi geldiğini falanAnladim tabiki eskisi gibi olmaz bebege iyi geliyomus aslinda
Vallahi bende anlamadım canimEğer çok düşükse tabiki kanda çıkmaz ama senin 1 aynu geçti adetin anlamadım 1 ay gectiyse kesin kanda cikmasi gerekir
O ay gecikmen hamilelikten değildir çünkü adet 2 gün gecikince bile kanda çıkarVallahi bende anlamadım canim
Canım benim de gebe kalmadan önce tam 72 gün adet olmadım doktora gittim tarnusal verdi ben kullanmadım soğan kürünü yaptım öyle adet oldum.. Ve benim karnım sürekli ağırıyordu ben hep sancılıydım..Vallahi bende anlamadım canim
Herhalde rahmin kendini hazırlamış. Adet olduğun ay mı gebe kaldınCanım benim de gebe kalmadan önce tam 72 gün adet olmadım doktora gittim tarnusal verdi ben kullanmadım soğan kürünü yaptım öyle adet oldum.. Ve benim karnım sürekli ağırıyordu ben hep sancılıydım..
Evet canım o ay folikasit de kullandım öyle gebe kaldımHerhalde rahmin kendini hazırlamış. Adet olduğun ay mı gebe kaldın
Evet canım o ay folikasit de kullandım öyle gebe kaldım
Bana ilk 3 ay dedilerFolik asito ne zamana kadar kullancaz
Bana ilk 3 ay dediler
Cnim soğan kürü işe arıyor mu bende yapayımCanım benim de gebe kalmadan önce tam 72 gün adet olmadım doktora gittim tarnusal verdi ben kullanmadım soğan kürünü yaptım öyle adet oldum.. Ve benim karnım sürekli ağırıyordu ben hep sancılıydım..
Folik asit ben 2 aydır kullandım da bu ay ilk defa inofolic kullandım ve soğan kürü yaptım bakalım :) ama bu ay hep kasıklarım belim ağrıyor ara ara sanki erken adet olcam gibiEvet canım o ay folikasit de kullandım öyle gebe kaldım
Beyin gelişimi ve omurilik için önemli bunun yanında yeşil fasulye balık ceviz Yemen daha iyi hamile kalmadan önce kullanman daha iyiymişSuan omurilik falan hepsi kapanmış en çok omurilik için önemliymiş