- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 33
Gecikmeyi bklemyi dusindum en iyi belirti o dur ya yaparim ama haftaya zaten dier belritilere goreS Sadekahvem91 bence doktora git kan testi yada yaptır orda çıkar yaşadıklarına göre hamile olma ihtimalin var.:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecikmeyi bklemyi dusindum en iyi belirti o dur ya yaparim ama haftaya zaten dier belritilere goreS Sadekahvem91 bence doktora git kan testi yada yaptır orda çıkar yaşadıklarına göre hamile olma ihtimalin var.:
Valla mesaj atmasam atmiyon dicektim bende iyiyim ayni bulantilarim artti midem çok rahatsiz ediyo elifde iyi onun ayni bulantilari bitti kusmuyo artik sen nasilsinDamla bugün sana yazacaktım öyle misafirim vardı yazamadım.. napyon nasılsın canım Elif nasıl ondaki durumlar ne
Eğer çok düşükse tabiki kanda çıkmaz ama senin 1 aynu geçti adetin anlamadım 1 ay gectiyse kesin kanda cikmasi gerekirKızlar gecen ay adet olmadım bir kac gundur miydem bulanıyor kan testine gittim ve testte birsey cikmadi arkadasimla konustum oda ayni sikayetlerden gitmis ilk kan testinde gebelik cikmamis bir hafta sonra tekrar miyde bulantisiyla gidiyor ve orda yeni bir gebelik oldugunu soyluyorlar kanda aslinda ilk kan verdigindede varmis gebelik ama cikmamis boyle birseyler yasayanlar var mi arkadadlar yardimci olun?
Geç döllenme olabilir canim idrar testi ilk 5 6 gün gecinceye kadar bazen pozitif gostermiyo 1 2 gün daha bekle kan ver
Ben iyim mide yanmam geçti bulantılar baş gösterdi eşimin arkadaşlarının hanımları gelmişti bana ama uyuz oldum hepsine yAValla mesaj atmasam atmiyon dicektim bende iyiyim ayni bulantilarim artti midem çok rahatsiz ediyo elifde iyi onun ayni bulantilari bitti kusmuyo artik sen nasilsin
İyi sen bilirsinGecikmeyi bklemyi dusindum en iyi belirti o dur ya yaparim ama haftaya zaten dier belritilere gore
Ben iyim mide yanmam geçti bulantılar baş gösterdi eşimin arkadaşlarının hanımları gelmişti bana ama uyuz oldum hepsine yA
Ben iyim mide yanmam geçti bulantılar baş gösterdi eşimin arkadaşlarının hanımları gelmişti bana ama uyuz oldum hepsine yA
Ya canım ben şu bu yiyilmez gebelikte diyorum hepsi ayy çok sakınıyorsun biz o kadar dikkat etmiyoruz falan diyorlar gıcık oldum yANiye kafa dengi değillermi bazilari kendini begenmis oluyo eşin kaçli senin
Net bilgim yok canım sorarım söylerim sanaMesleginde kacli yani mezun
Damla afedersin geçen gün birleşme oldu bende sapsarı bi akıntı geldi sende hiç böyle oldumuNiye kafa dengi değillermi bazilari kendini begenmis oluyo eşin kaçli senin
Ya canım ben şu bu yiyilmez gebelikte diyorum hepsi ayy çok sakınıyorsun biz o kadar dikkat etmiyoruz falan diyorlar gıcık oldum yA
Damla afedersin geçen gün birleşme oldu bende sapsarı bi akıntı geldi sende hiç böyle oldumu
Damla senin hangi tarafın ağırıyor
Aynen öyle canım sanki diyecen hepsi profesörAyy hiç sevmem oyle insanlari benim çevremdede var öyle herseyin en iyisni kendi biliyolar
Doktora gidince söylerim canım ona göre birşey versinYok canim hiç öyle biseyi olmadi acaba iltihapmi var hala ben fitil kullaniyorum geçti enfeksiyonum
Benim sağ tarafim çok ağırıyor gece özellikleValla ağrım olmuyo canim öyle net bisey ama sanirim en çok sol tarafina vuruyo genelde ikiside agrir
Benim sağ tarafim çok ağırıyor gece özellikle
Doktora gidince söylerim canım ona göre birşey versin