• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meraba arkadaslar
Bende bisiler sornak istiyorum yardimci oluraaniz sevinirim

Aetime 15 gun kala kasik agrim vardi adet olucakmisim gibi sancim vardi ve ayaklarima kadar hissediyordum.
Goslerimede dokundugunda hala agriyor
Ara ara bas agrisi yasiyorum
Suan 3 gune kadarda yuzum sivilce doldu
Avuc icleeim yanio ve atesim cikip dusuyordu
2 gundur sadece ufak ufak kramp seklinde agri giriyor birde egilirkwn sanki icimde bisi varmia gibi batiyor psikolojikmi bilmiyorum reglma 5 gun var sizce belirti midir.

Meraba arkadaslar
Bende bisiler sornak istiyorum yardimci oluraaniz sevinirim

Aetime 15 gun kala kasik agrim vardi adet olucakmisim gibi sancim vardi ve ayaklarima kadar hissediyordum.
Goslerimede dokundugunda hala agriyor
Ara ara bas agrisi yasiyorum
Suan 3 gune kadarda yuzum sivilce doldu
Avuc icleeim yanio ve atesim cikip dusuyordu
2 gundur sadece ufak ufak kramp seklinde agri giriyor birde egilirkwn sanki icimde bisi varmia gibi batiyor psikolojikmi bilmiyorum reglma 5 gun var sizce belirti midir.

Olabilir canim bunlar yasadiklarim vsr içinde eğer yumurtlama gününde ilişki olduysa bi bekle bakalim erken test yapma adetin gecikme olcakmi ama dikkat et kendine yinese 2. 3. Günü gelmezse test yaparsin

Arkdslar adetten 5 gn once iliskiden hemen snra pembe lekem geldi tek seferlik devami yok normalde adete 2 gn kala kajverengi leke gelr devamida kirmizi olur . yorumlyablen arkds vr mi

Olabilir canim bunlar yasadiklarim vsr içinde eğer yumurtlama gününde ilişki olduysa bi bekle bakalim erken test yapma adetin gecikme olcakmi ama dikkat et kendine yinese 2. 3. Günü gelmezse test yaparsin
Insallah cok istiyorum ya elimden geldigincede dikkat ediyorum 5 gunum var hasta olucam diye korkuyorum beklemek cok zor stres yapmamak elde diil :(

Arkdslar adetten 5 gn once iliskiden hemen snra pembe lekem geldi tek seferlik devami yok normalde adete 2 gn kala kajverengi leke gelr devamida kirmizi olur . yorumlyablen arkds vr mi
Valla me olduğunu bilmiyorum ama hamile olma ihtimalin yok canim adete bu kadar yakinken iliskiye girdiysen hamile kalamazsin ama eğer oncedende iliskin olduysa yerlesme kanamasi olabilir

Insallah cok istiyorum ya elimden geldigincede dikkat ediyorum 5 gunum var hasta olucam diye korkuyorum beklemek cok zor stres yapmamak elde diil :KK43:
Haklisin ayni şeyleri bende yaşadım adet olcakmisim gibi sancilarimda oldu ama bunlar hamilikle benzer

Valla me olduğunu bilmiyorum ama hamile olma ihtimalin yok canim adete bu kadar yakinken iliskiye girdiysen hamile kalamazsin ama eğer oncedende iliskin olduysa yerlesme kanamasi olabilir
Canmkorunmasiz birlkteligim yumurtlamamdan 1gun onceydi uzerimdenneredeyse10 gun gecti adete5gun kala ki iliskimden beklentim yok zaten vurgulamak istedgm sey 5 gun kalaki iliskimden snra lekelenmem oldu :) bu seklde tekrar yorumlyablrmsnz:)

Canmkorunmasiz birlkteligim yumurtlamamdan 1gun onceydi uzerimdenneredeyse10 gun gecti adete5gun kala ki iliskimden beklentim yok zaten vurgulamak istedgm sey 5 gun kalaki iliskimden snra lekelenmem oldu :) bu seklde tekrar yorumlyablrmsnz:)

Yerlesme kanamasi olabilir iliski bunu tetiklemistir eger döllenme olduysa ondan dolayıdır ama tekrar gelip gelmedigini kontrol et çok gelmesi iyi birsey değil

Yerlesme kanamasi olabilir iliski bunu tetiklemistir eger döllenme olduysa ondan dolayıdır ama tekrar gelip gelmedigini kontrol et çok gelmesi iyi birsey değil
Yok cnm dun bu saatlerde cok az pecetede pembe biseydi suanda hicbir renk yok sadce siiznti gibi gelen seffaf bisey normal bi akinti gibi bilemedim bklemedeyim

İlk denemedede hamile kalabilirisn ben öyle kaldim. Yumurtlama günün benim 30 günde bir 2 si yada 3 ü oluyo hep senin 29 sa sapmalarin olur 16 17 18 bunlar ihtinal yüksek
Değerlendiriyoruz hayırlısı artık beklentim olmayacak ama bu ay değişik rüyalar gördüm olursa da Rabbim rüyamda görmeyi nasip etsin öyle meraklanmak istiyorum başka türlü düşünmicm totem diyelim :)

Kızlar gecen ay adet olmadım bir kac gundur miydem bulanıyor kan testine gittim ve testte birsey cikmadi arkadasimla konustum oda ayni sikayetlerden gitmis ilk kan testinde gebelik cikmamis bir hafta sonra tekrar miyde bulantisiyla gidiyor ve orda yeni bir gebelik oldugunu soyluyorlar kanda aslinda ilk kan verdigindede varmis gebelik ama cikmamis boyle birseyler yasayanlar var mi arkadadlar yardimci olun?

Back