- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
Benim adım eda:) ben uyuyamıyorum yA çok çabuk uyanıyorumBen gecede uyuyorum gündüzde uykum geliyo 1 2 saat sekerleme yapiyorim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim adım eda:) ben uyuyamıyorum yA çok çabuk uyanıyorumBen gecede uyuyorum gündüzde uykum geliyo 1 2 saat sekerleme yapiyorim
Yok canım ben Ağrı’da doğdum büyüdüm okul üniversite hepsini kendi memleketimde okudum orası çok küçük güzel inşaAllah çocuğumu orda yetiştiririm
Bayıldım ismine ben elif
Ya şehirden şehire fark var inşaAllah iyi yere denk gelirsinDoğrudur canım doğunun çoğu yeri çok güzel diyorlar bende doğuda buyutucem bu gidişle
Benim adım eda:) ben uyuyamıyorum yA çok çabuk uyanıyorum
Ya şehirden şehire fark var inşaAllah iyi yere denk gelirsin
:))) Ben de öyle uyumak istiyorumBazilarinin ilk aylaro uykusuz geçiyor evet benim gibi tam tersi ayakta uyuyananlarda var yemek yerken bile uyucam resmen
Hayırlısı olsun canım benimİnsallah canim bakalim daha aciklanmadi yerler bekliyoruz
Düzelir merak etme ilk aylar hamilelige vücut alışmaya calisiyor:))) Ben de öyle uyumak istiyorum
Teşekkür ederimmmÇok teşekkür ederim canim senin adinda çok güzelmiş
Benim vücut evliliğe zor alıştı yenilik için vücudum çok kapalı ben açığım o kapalıDüzelir merak etme ilk aylar hamilelige vücut alışmaya calisiyor
:)))Esnemeye başladım ben her an sızabilirim şuraya tv sesi ninni gibi geliyo
Bende öyleyim 2 saat uyudum bugün yine normalde gunduz hic uyuyamamEsnemeye başladım ben her an sızabilirim şuraya tv sesi ninni gibi geliyo
Benim vücut evliliğe zor alıştı yenilik için vücudum çok kapalı ben açığım o kapalı
İnşaAllah canımHahaha öyle kötü düşünme alışır:)
Gündüz uyuyunca gece de mi uyuyosunnBende öyleyim 2 saat uyudum bugün yine normalde gunduz hic uyuyamam
Ayy sağlıklı olsun Benim için farketmez kız erkek eşim erkek olmasını çok istiyorEdvard K Kar_tanesi5 . Kizlarr sağlıklı olsun ama gonlumuzden geçen birsey varmi kiz erkek :) ben kiz istiyorum ama saglikli olsun tabiki
Gündüz uyuyunca gece de mi uyuyosunn