Ayy sağlıklı olsun Benim için farketmez kız erkek eşim erkek olmasını çok istiyor
Tabii ki önce sağlık eşimle WhatsApp ta yazışırken bana hep erkek bebek gönderıyo bende kız bebek gönderıyorum. bebeğimi de erkek gibi hissediyorumAyy sağlıklı olsun Benim için farketmez kız erkek eşim erkek olmasını çok istiyor
Hayirlisi olsun canim ben hep rüyamda erkek gördüm hatta annemler kardeslerim falan erkek gordu rüyalar tersine çıkar derler ama bilmiyorum :)Tabii ki önce sağlık eşimle WhatsApp ta yazışırken bana hep erkek bebek gönderıyo bende kız bebek gönderıyorum. bebeğimi de erkek gibi hissediyorum
Benim erkek istiyorEşimde kiz istiyor benim bicir bicir şöyle
Bakalim 4. Aya kadar nasil dayancaksak:)Benim erkek istiyor
Cinsiyetleri ögrenir öğrenmez buraya koşalımHayirlisi olsun canim ben hep rüyamda erkek gördüm hatta annemler kardeslerim falan erkek gordu rüyalar tersine çıkar derler ama bilmiyorum :)
Cinsiyetleri ögrenir öğrenmez buraya koşalımHayirlisi olsun canim ben hep rüyamda erkek gördüm hatta annemler kardeslerim falan erkek gordu rüyalar tersine çıkar derler ama bilmiyorum :)
Cinsiyetleri ögrenir öğrenmez buraya koşalım
Bakalim 4. Aya kadar nasil dayancaksak:)[/QUOTE
Aman ben sağlıklı eli yüzü düzgün olsun birşey istemiyorum
Hastanede hemen yazarım sizlere Allah o günleri tez zamanda göstersinCinsiyetleri ögrenir öğrenmez buraya koşalım
Ben ondan mi uyuyorum yoksaaaakız bebekte anneler çok uyur sürekli uyku halinde olur diyorlar bilmiyorum
Hastanede hemen yazarım sizlere Allah o günleri tez zamanda göstersin
3 aylıkken dr tutturursa ne ala ilk bebeğimde erkek dedi 12 haftalıkken 18.haftamda kız çıktı pek güvenmemek lazım üçüncü aydaki cinsiyeteBencese ya bazilari 3 aylikken öğreniyormus ne kadar doğru acaba
Öyle diyorlar canım ben bilmiyorum benim ablamda uyurdu hep onun da erkektiBen ondan mi uyuyorum yoksaaaa
3 aylıkken dr tutturursa ne ala ilk bebeğimde erkek dedi 12 haftalıkken 18.haftamda kız çıktı pek güvenmemek lazım üçüncü aydaki cinsiyete
Benim gibi olamazsın ben sürekli elimi karnıma koyuyorum bi kıpırtı var mı diyeAmin canim saglikla kalp atisini duyalmda önce nasil sabirsizim aslinda zor dayaniyorum
Öyle diyorlar canım ben bilmiyorum benim ablamda uyurdu hep onun da erkekti
Benim gibi olamazsın ben sürekli elimi karnıma koyuyorum bi kıpırtı var mı diye
Evet onu bende duydumRabbim hayirlisini versi yaa birde diyolar kiz olursa anne cirkinlesirnis erkek olursa güzelleştirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?