- 29 Mart 2018
- 812
- 295
- 18
Ya benim ağzımda uçuk çıkmış bi zararı varmı çocuğa
Canim uçuk çıkması bağışıkliğinim düştüğünü gösterir bol bol meyve ye su iç toparla kendini o geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya benim ağzımda uçuk çıkmış bi zararı varmı çocuğa
Kocam onların yanında destek olmuyor arkamdan koruyor cahil ve anlayışsız insanlarAmaann çoğu kaynana öyle paylaşamiyorlae kiskaniyorlar takma hiç senin kocanin davranisi önemli olan yaninda oluyormu destek cikiyormu sana
Ben evde TEK’im eşim şehir dışında öyle tek kalıyorumBenm evde işim gücüm yok pek tek takıldığım site burası
Bende aybiyim valla gurbette olduğum için zaten anam babamda yaninda değil burda vakit geciriyorumBenm evde işim gücüm yok pek tek takıldığım site burası
Karnındaki bebeğine zararı yoktur da öpme kimseyi. Haberde okumuştum yenidoğan bebeği sevmeye gelenler öpmüş bi tanesinde uçuk varmış mikrop bebeğe bulaşmış ve kurtaramamışlar.Ya benim ağzımda uçuk çıkmış bi zararı varmı çocuğa
Ya ben temizlik yaptım o temizlik beni maf ettiCanim uçuk çıkması bağışıkliğinim düştüğünü gösterir bol bol meyve ye su iç toparla kendini o geçer
Ben evde TEK’im eşim şehir dışında öyle tek kalıyorum
Ayyy Allah korusun yAKarnındaki bebeğine zararı yoktur da öpme kimseyi. Haberde okumuştum yenidoğan bebeği sevmeye gelenler öpmüş bi tanesinde uçuk varmış mikrop bebeğe bulaşmış ve kurtaramamışlar.
Ben merkezdeyim o ilçede hafta sonu geliyorŞehir disindami çalışıyor canim
Ya ben temizlik yaptım o temizlik beni maf etti
Ben merkezdeyim o ilçede hafta sonu geliyor
Ben geçen ay temizlik yaptım şimdi bende yavaş yavaş iş yapıyorum yoksa çok çabuk yoruluyorumYapma canım valla ben süpürge bile tutmuyorum zaten 2 kişiyiz evde. Eşim sağolsun bulaşık olunca yikiyo yemeklerinde dinlene dinkene yapiyorum çamaşırı bile birlikte seriyoruz
UrfaSen hangi sehirdesin
Ben geçen ay temizlik yaptım şimdi bende yavaş yavaş iş yapıyorum yoksa çok çabuk yoruluyorum
Yaa ne güzel oralimisin
Bende çok çabuk yoruluyorum gece uyuyamıyorum keşke hep uyusamBenim direk kasiklarim ağrıyo. Geçende fazla ayakta kaldim gece uyuyamadim ağrım oldu
Bende çok çabuk yoruluyorum gece uyuyamıyorum keşke hep uyusam
Yok canım ben Ağrı’da doğdum büyüdüm okul üniversite hepsini kendi memleketimde okudum orası çok küçük güzel inşaAllah çocuğumu orda yetiştiririmYaa ne güzel oralimisin
Bayıldım ismine ben elif