Hoşgeldin aramıza Sema'cım....kimse yokmuuuuuuu ya
Hoşgeldin aramıza Sema'cım....
arkadaşım eğer hamileysen ne diyeyim bravo ne kadar şanşlısın öyle biz okadar uğraşalım tutturamayalım keşke bizide bulsa o şanş öyle .....:1shok:delikafadulden
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
bende 4 7 8 9 17 var hayırlısı artık... bunların dışında bildiklerinizi eklerseniz sevinirimm
canım çok güzel bi bilgi paylaşmışsın teşekkürler bn pek sanmıyorum hamile olduğumu ama bnde şuanda ağızda kuruluk,gazlı olmak (kusura bakmayın):),eklem ağrıması hafif,sağ kasıkta batma,bel ağrısı,göğüs şişmesi,akıntı hafif,mide yanması (ama o gastrittende olabilir):),birazda şişkinlik var nerdeyse hepsini yazdım ama:roflol:böle ama çok çok rahatsız edice değil bende
canım hayırlısı bir adetin geçsin en az bi kesin cevap için 10 gün bekle doktorların dediği gibi acele etme bakalım hayırlısı tüm isteyenlere versin Rabbim...
amin cnm rabbim hepimizede anneliği nasip etsin buarada busabah ilk idrarla tahlil yaptım negatif çıktı bugün yarın hastalanırım sanırım zaten pek ümitlenmiyodum çok üzülmedim hayırlısı olsun diorum herzaman her şerde bi hayır her hayırdada bi şer olurmuş herşeyin en iyisini rabbim bilir yinede ona şükürler olsunki çok ciddi bi rahatsızlığım yok demekki herşey için zaman lazım çok zorlamamak gerek bn 2senede bunu öğrendim ve her zaman rabbime sığınıyorum hem böyle yapınca insan çok üzülmüyor biliyormusunz?hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar allah anneliğinde hayırlısını nasip etsin cümlemize:CüvCüv:
benim bende hic belirti yok adetime 5 gun kaldi ole olup hamile kalan varmi yani goguslerim sisti ama o asilama yaptirdim ilaclarin etkisi herhalde
ya kızlar bndede sol tarafım agrıyor bıcak batırır gibi oluyor idrarımın rengi değişiyor bazen asırı koku oluyr ne iğrenç bir durum ya.ama bir türlü ayırt edemiym tek ayırt ettiğim sol tarafımın agrıması kasıgımın yani o olmazdı adet olcağım zmn bugünde biraz halszlik var bide vajinamda sızımı desem ya sanki acı sürmüş gibi yanıyr snki anlamadım.bide ayagım hariç elim vücudum yanıyr.adetim bu ayın sonuna ama bakalım ilk deneyimim olcak
ya kızlar bndede sol tarafım agrıyor bıcak batırır gibi oluyor idrarımın rengi değişiyor bazen asırı koku oluyr ne iğrenç bir durum ya.ama bir türlü ayırt edemiym tek ayırt ettiğim sol tarafımın agrıması kasıgımın yani o olmazdı adet olcağım zmn bugünde biraz halszlik var bide vajinamda sızımı desem ya sanki acı sürmüş gibi yanıyr snki anlamadım.bide ayagım hariç elim vücudum yanıyr.adetim bu ayın sonuna ama bakalım ilk deneyimim olcak
merhaba kızlar