- 6 Ekim 2009
- 1.051
- 0
- 38
(üzülme ya inşallah bir bebek sahibi olursun sende...gerçekten ne zaman ne olacagı hiç belli olmaz önemli olan ümidini kaybetmemektir..Allah bebek isteyen herkese nasip etsin..amin... a.s
Amİn amİn...doĞru sÖlÜyorsun...umarım pozİtİf sonuÇ alabİlİrİm...bugÜn 6.gÜn hala adet olmadım:) İnŞallah hamİleyİmdİr...
bugun gecikmenin 10. gunu test yaptim ama cikmadi ne dersiniz biseyler olabilirmi
yardim lutfen 13 gun oldu
kızlar slm ayın 3 de adet oldum 8 de bitti.daha sonra hamilelik için çalışmalar başladıyani ve 4.5 günden beri gögüslerin çok büyüdü ve çok acıyor.krap girdi bügün sol kasıklarımaa ama hamilemiyim değilmiyim hiç bilmiyorum yani test yapmadım daha korkuyorumm kızlarr bana destek verin biraz..umarım hamileyimdir..:CüvCüv:
ben en son gecen ayin 13 unde regli oldum bu ay hic 9 ay once biraktim ilaci benim bebegim olmuyo galiba bi sorun var cok uzuluyrm
AMA YUZUMDE SIVILCE CIKTI OLUCAM GALIBAama cıkması hamıle kalmadıgım anlamına da gelmez herhalde.
ben en son gecen ayin 13 unde regli oldum bu ay hic 9 ay once biraktim ilaci benim bebegim olmuyo galiba bi sorun var cok uzuluyrm
mrb canım sen hala adet olmadınmı nane şeker bi doktora gitsene ne kadar rahatsın ben şimdiye kadar uçardım sanıırımm.ayy umarım bebiş vardır yaaüzülme ya... öle şeyler aklına getirme sakın...ben hiç kullanmadım dogum kontrol hapı ve 7 ay oldu evleneli bebegimiz olmadı...ama bu ay 10 gün oldu hala adet olmadım...ve hemen hemen hamileliğin belirtilerini taşıyorum...gerçi idarar testinde negatif çıktı ama ben hala umutluyum..sakın umutsuzluga kapılıp öle şeyler düşünme...hamile kalma dönemleri var bunları iyi takip edip ona göre hareket etmek lazım...
süprizzzzz yerimseniben