tatlım bende senın durumundayım ama dusuk yaptım yenı benımde goguslerım cok sısmıstı belkı ustune gormusuundur bence yarın test yaptır
nasıl yani şekerr üstüne görme nasıl oluyoooo..........CADIARZU[/QUOyani ben söliim arkadaşım hamileyeknde regll olanlar var yani hamilesin vede devam ediyo regll durumun bu üstüe görüyo oluyosun bilmem anlatabildimmiyerimsenibenyerimseniben
arkadaşlar ben yurda yeni katıldım aranıza tabi kabul ederseniz.
ben 6 ay önce ewlendim.şuan ya bende ki belirtilere göre bana geri dönerseniz sewinirim
ben de şuan gögsümde karın calanma mevcut ve kasıklarım ağrımakla birlikte bel ağrımda war.akıntım da çok önceden yüz üstü yatmam rağmen şuan yatma isteğim yok....aYRICA 2 gün öce test yaptım 2.çizgi belirsiz çıktı ve 2 gündür adet görmüyorum acaba neden.......
kızlar slm ayın 3 de adet oldum 8 de bitti.daha sonra hamilelik için çalışmalar başladıyani ve 4.5 günden beri gögüslerin çok büyüdü ve çok acıyor.krap girdi bügün sol kasıklarımaa ama hamilemiyim değilmiyim hiç bilmiyorum yani test yapmadım daha korkuyorumm kızlarr bana destek verin biraz..umarım hamileyimdir..:CüvCüv: