- 23 Eylül 2009
- 1.377
- 7
cibeldemiroglu, ck üzüldm cnm geçmş olsun inş. olumlu sonuclar alırsın umudunu yitirme ne olur bn 2,5 sene vajinismus belasıyla ugrastım bu ayın 6 snda yndm dşn yni eşimde bebek istyr bir yndan okul vr ynede pes etmemeye clşyrm sabret allahın bir imtihanı sonuçta herkese ayrı bir imtihan veryr ben cok sabrettim allah kmseye yasatmasın.bu hastalık sayesnde şükretmeyi ve pes etmemeyi ögrendm.mükafatını grdüm sonunda.duam seninle
negatif çıktı ztn cok merak etmiştim adeti bklycm artık.hayırlısı
mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katılanlardanım gerçi uzun zamandır yazılarınızı okuyorum...bende 7 aylık evliyim hamilelik için uğraşanlardanım:)...benim de adetim 4 gün geçti ve hala olmadım 1-2 haftadır da sık sık idara çıkıyorum hatta bu yüzden idrar yolu enfeksiyonu da kaptım...ve acayip iştahım açıldı 3 haftada 3 kilo aldım...kasıklarımda çok hafif bi ağrı var ama otururken eğilemiyorum yatarkende sağ yada soluma dönüp yatamıyorum dümdüz yatmam gerekiyor...ama gögüslerimde hiçbir değişiklik yok.bugün eczaneden gebelik için test aldım eve gidince yapıcam..bakalım inşallah pozitif çıkar...
merhaba
9 aydir hamile kalmaya calisiyorum gecen ay 13 unde regli oldum bu ay hala gelmedi yaklasik 1 haftalik bir gecikme bi kere daha 3 gun falan gecikmisti ama sonra duzeldi basim ara ara agriyor ve cok siddetli donuyor sol tarafimda ufak ufak damar atisi gibi seyler hissediyorum goguslerim cok hassas ve sis idrarimda renk degisikligi var bunun disinda pek bi belirtim yok birde istahim cok acik test yapmaya korkuyorum deneyimlerini benimle paylasacak arkadaslar varmi sizce hamilelik olabilirmi ne yapmam gerekir bana yardim edin lutfenn,.....
:çok üzgünüm:
hoşgeldin umarım hamişsindir.inşşallah bizlerede dua et bende kaçgündür böyle bişi var sanıordum hayal kırıklığı regl oldum:çok üzgünüm:çok bunaldım yaa artık allhım aratmasın canım inşş hamilesindir.haberlerini bekliyorum..nane şeker
arkadaslar hamilelik kanda ne zaman belli oluyor ?? Benım normalde adet gunun onumuzdekı hafta ama cok heyecanlanıyorum nasıl beklıcem bılmıyorum
ya kızlar adetin bttigi günmü çlşmalara bşlnyr gebe klmak için.ben bugün adet oldum