Arkadaşlar ben size sayayım hamileliğin en erken belirtilerini. Yumurtlama anından başlayayım önce. Ben 28 veya 29 günde bir adet görüyorum. Gayet düzenlidir. 1 senedir kendimi yakından takip ediyorum. Yumurtlamam genelde adetimin 14. gününe rastlar, bazen 1 gün oynar. Yumurtlama olmadan önceki 2 gün kasıklarımda hafif ağrılar başlar ve akıntım fazlalaşır. Akıntı elastik ve iki parmak arasında çektikçe uzayan cinstense ve ıslak olduğumu hissettiğim zaman ya yumurtlamışımdır yada en kısa zamanda yumurtlayacağım demektir. Yumurtamın çatladığını bile artık hissedebiliyorum. Bu ay 13.ünde yumurtladım,14.de de çatladı. Çatladığı an, sol yumurtalığımda misket büyüklüğünde keskin ve kısa süren bir ağrı oluyor ve akabinde ani bir yorgunluk ve ateş basması oluyor. Bugün ayın 17si ve hamile olduğumu hissediyorum. Belirtileri şöyle, kasıklarımda belirgin ve sürekli bir ağrı var, göğüslerim şişti ve uçları acıyor, karnımın alt tarafı iyice sertleşti, sürekli bir yorgunluk hali var. Şimdilik belirtileri bunlar. Yarın evde test yapacağım. İlk hamileliğimde adetime 10 gün varken evde test yapmıştım ve gayet net iki çizgi çıkmıştı. Yarında aynısını yapacağım. Heyecandan ölüyorum. Sonrasını yazarım gene. Umarım merak edenlerin meraklarını bir nebze olsun gidermişimdir.