Hamileliğinizi yakınlarınıza duyurduğunuzda olumsuz tepkiler aldınız mı?

Basta böyle değillerdi diyorum
Ya çok afedersin, bak genç toy kız da değilmişsin 32 yaşındaymışsın, 32 yıl sana bir şey öğretemedi mi? İki başınıza geçinemeyip herkesi seferber ederken düşünmediniz mi, bunlar bu gün el atar yarın başımıza ağa olur diye?

Düşünemedim çevremde hiç yoktu kaynanayla oturan daha önce evlilikte yapmadik her konuda tecrübe sahibi oldumda bu konuda olamadım

Düşünemedim çevremde hiç yoktu kaynanayla oturan daha önce evlilikte yapmadik her konuda tecrübe sahibi oldumda bu konuda olamadım
Fanustan mı çıkarıp evlendirdiler?

Sürekli gidip gelip oğullarını yermiş durmuşsun insanlara, bir gün iyi derler iki gün iyi derler.

İki tarafın ailesinden de uzak durun

Ya neyse sizler haklisiniz Bn sizler kadar tecrübeli degilim kusura bakmayın
Zamanında bol bol kafasını şişirip bezdirdiğiniz insanlara cahil karaktersiz deyip, bunların sebebine ama işte onun da hataları oldu yanii diye yumuşatmaya çalışmak hoş değil, vefasızlık bu.

Zamanında bol bol kafasını şişirip bezdirdiğiniz insanlara cahil karaktersiz deyip, bunların sebebine ama işte onun da hataları oldu yanii diye yumuşatmaya çalışmak hoş değil, vefasızlık bu.
Neyse bacım sen haklısın tamam Bn haksız tamam Bn vefasizim yani burdan hamile bir kadına neler diyorsun bu dönemde hormonlar farkli calisio herkesin neyse haliyle bnde de dengesizlik var şu sıralar en çok hata bende tamam anladım konuyu kapatalım en iyisi

Ben mi hamile bıraktım, kocan düşünsün hey Allah'ım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…