- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
-
- Konu Sahibi Womanlikewoman
Ne yapayım o zaman aldirayim miSoru ve konu farklı.
Bence çocuk için erken bir zaman olmuş.
Ailesi cahil bir insanlar zaten çocuğa en cok ta Bn bakicam esim calisacak Bn ev hanimiyimBöyle aileci bir adama neden kostura kostura cocuk yaptiniz ? Ailesi bile oğullarinin bir cocuk sorumlulugu alamayacağinı anlamıs bence
Ne yapayım o zaman aldirayim mi
Evet yani o zaman mecbur doğacakBen bu konuda bir şey demek istemiyorum ama 14 haftalık bebeğin yasal aldırma süresi geçiyor sanırım, yasal olmayan yerler varsa da bulaşmayın derim Allah korusun.
Böyle aileci bir adama neden kostura kostura cocuk yaptiniz ? Ailesi bile oğullarinin bir cocuk sorumlulugu alamayacağinı anlamıs bence
32 yaşındayım hızlı yazdımBirincisi sitede noktalama işaretlerini kullanmak ücretsiz. Çok karışık yazmışsınız.
Sonrasında yaşınız kaç?
Kocanızı babasına, anasını babasınıda kocanıza şikayetlenirseniz öyle boşanma noktasına gelirsiniz.
Yakınlarınızda haklı olarak sevinmezler ortada kalma ihtimali olan bir çocuk doğacağı için evlilik böyle bişey değil.
Kocamında elbet hataları var ama yan taraf çok cahil karaktersiz laftan anlamıyorlar kaç kere konuştuk bunlarla yeri geldi benim annemde konuştu babamda ama anlamıyorlarHerkes biliyor senin kocada hayır yok, bu adamda dursan kayın ailenin boşansan kendi ailenin başına kalacaksın çocukla, ondan gönülsüzler bu kadar. O sepet kafalı kocan aklını başına alsın, kimseden ona hayır yok, elinde kalan bi sensin.
Küçükte değilsiniz neden mantığınızla hareket etmiyorsunuz boşanma noktasına gelinmiş adamdan hemen çocuk yapılır mı? İsterse sırtında kanatları çıksın az daha boşanacakmışsınız nasıl güvendiniz. Eş ile olan sorunlar başta kayınvalide kayınpedere anlatılmaz kimse çocuğum kötü demez. Neyse sizin işler karışmış kocanız koca olsun uyarın,buraya geldik huzurum kaçsın istemiyorum herkes kendi hayatına baksın bizde öyle diyin ve eşiniz harici kişilerle fazla muhatap olmayın.32 yaşındayım hızlı yazdım
Evet hatalıyım doğru çünkü kayinpeder de kaynanada çok iyi rol kestiler kızları gibi davrandilar basta bana benimde ailem uzaktaydi yardim istedim bilemezdim böyle olacağınıBirincisi sitede noktalama işaretlerini kullanmak ücretsiz. Çok karışık yazmışsınız.
Sonrasında yaşınız kaç?
Kocanızı babasına, anasını babasınıda kocanıza şikayetlenirseniz öyle boşanma noktasına gelirsiniz.
Yakınlarınızda haklı olarak sevinmezler ortada kalma ihtimali olan bir çocuk doğacağı için evlilik böyle bişey değil.
Uyardım esimi aslinda onlara mesafe koydu ama arada bahceye gidiyor onların tarafa ev sobalı bizim odun almaya dün kaynanam oğluna koyegel bizle yengene gidicez bnde evde kalcam hamile halimle onu dusunuo Allahtan esim isim var diyip gelmicem diyip eve geldi sonra ikide bir kapıya geldi baban gitti sen gel diyo ogluna gel amcana bak 5 6 kere geldi esim yemek yicem diyor anlamiyor kadinKüçükte değilsiniz neden mantığınızla hareket etmiyorsunuz boşanma noktasına gelinmiş adamdan hemen çocuk yapılır mı? İsterse sırtında kanatları çıksın az daha boşanacakmışsınız nasıl güvendiniz. Eş ile olan sorunlar başta kayınvalide kayınpedere anlatılmaz kimse çocuğum kötü demez. Neyse sizin işler karışmış kocanız koca olsun uyarın,buraya geldik huzurum kaçsın istemiyorum herkes kendi hayatına baksın bizde öyle diyin ve eşiniz harici kişilerle fazla muhatap olmayın.
E sürekli bizi barıştırsın diye eve çağırıp dururken cahil ve karaktersiz değillerdi? Koca ile geçinmek için bile bu insanlara ihtiyaç duymuşsun, sonra vay efendim niye böyle. Kocanın hataları yok, siz ikiniz başlı başına hatasınız zaten.Kocamında elbet hataları var ama yan taraf çok cahil karaktersiz laftan anlamıyorlar kaç kere konuştuk bunlarla yeri geldi benim annemde konuştu babamda ama anlamıyorlar
Her evlilikte ilk 2 sene fazla sıkıntılı geçer alışma sürecidir ve bu süreci karı koca kendi arasında atlatmalıdır başkaları girince işin içine böyle oluyor. Çok hatanız var ama önünüze bakacaksanız onlar yokmuş gibi düşünün.Evet hatalıyım doğru çünkü kayinpeder de kaynanada çok iyi rol kestiler kızları gibi davrandilar basta bana benimde ailem uzaktaydi yardim istedim bilemezdim böyle olacağını
İşte bundan sonra siz yokmuşsunuz gibi davranacaklar eşinizi çağıracaklar heryere. Eşinize söyleyin annen baban saygını sevgini esirgeme ama herşeyi vaktinde yerinde yap akşam herkes evinde olur eşinle vakit geçireceğin zamanlarda kimse rahatsız etmesin diyin. Gün içinde de napıyorsa yapsın ailesiyle ama ilişkilerine karışmayın kimseyide kimseye kötülemeyin sormayın anası babası nerde napıyor vs.Uyardım esimi aslinda onlara mesafe koydu ama arada bahceye gidiyor onların tarafa ev sobalı bizim odun almaya dün kaynanam oğluna koyegel bizle yengene gidicez bnde evde kalcam hamile halimle onu dusunuo Allahtan esim isim var diyip gelmicem diyip eve geldi sonra ikide bir kapıya geldi baban gitti sen gel diyo ogluna gel amcana bak 5 6 kere geldi esim yemek yicem diyor anlamiyor kadin
Yok esim gitmedi zatenHer evlilikte ilk 2 sene fazla sıkıntılı geçer alışma sürecidir ve bu süreci karı koca kendi arasında atlatmalıdır başkaları girince işin içine böyle oluyor. Çok hatanız var ama önünüze bakacaksanız onlar yokmuş gibi düşünün.
İşte bundan sonra siz yokmuşsunuz gibi davranacaklar eşinizi çağıracaklar heryere. Eşinize söyleyin annen baban saygını sevgini esirgeme ama herşeyi vaktinde yerinde yap akşam herkes evinde olur eşinle vakit geçireceğin zamanlarda kimse rahatsız etmesin diyin. Gün içinde de napıyorsa yapsın ailesiyle ama ilişkilerine karışmayın kimseyide kimseye kötülemeyin sormayın anası babası nerde napıyor vs.
Bende bundan sonra onlar yokmuş gibi davranırım artik ne yapayımYok esim gitmedi zaten
Biz ikimiz derken kimE sürekli bizi barıştırsın diye eve çağırıp dururken cahil ve karaktersiz değillerdi? Koca ile geçinmek için bile bu insanlara ihtiyaç duymuşsun, sonra vay efendim niye böyle. Kocanın hataları yok, siz ikiniz başlı başına hatasınız zaten.