İnşallah keşke çok teşekkür ederim sağolunBekliyoruz hayırlı haberlerinizi
Çok sağolun inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin.Bekliyoruz hayırlı haberlerinizi
Aralik ayinda bos gebelik ve kurtaj gecirdim, simdi yine gebelik var. Insallah aminnnİnşallah sizde öyle. Hamile misiniz veya hamilelik geçirdiniz mi bilmiyorum ama Rabbim hepimize nasip etsin kavuşmayı en hayırlı zaman da.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah:)Aralik ayinda bos gebelik ve kurtaj gecirdim, simdi yine gebelik var. Insallah aminnn
Aminn insallahSağlıkla kucağınıza alın inşallah:)
Bugün regl günüm ama elimde test yok. Sanırım dayanamayıp gidicem almaya test ama hep regl oldum sanıyorum tuvalete gidiyorum bel kasık ağrıları aynı adet olmuşum günü arttı biraz daha beklesem dedim bugünde tam günüm olunca ama dayanamam birazdan gidicem test almaya
Çok çol geçmiş olsun. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindimmAralik ayinda bos gebelik ve kurtaj gecirdim, simdi yine gebelik var. Insallah aminnn
Ben de ilk gebeligimi 5 gun kala, 2. Gebeligimi 3 gun kala ogrendim. Testleri toplu almıştım 25li 40tl idi, her gun koyuluk baktim 2.sinde. 1hafta gecince de kan verdmBak benim testlerim böyle. Buraya koymadığım bi taneyi 10. günde yaptım hayalet gibiydi. Üstten alta doğru da cumartesi, pazar ve bugün. Diğerleri de pembeydi ama kuruyunca biraz kayboldular. Benim adet günüm salı ya da çrş emin değilim şuan. Ben de günüm gelmeden çıktı ama yumurtlamayı bildiğim için yaptım ben. Bi dene istersen:)
Aminnn insallahÇok çol geçmiş olsun. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindimm
Ayyy sondaki harika belli ya ne güzel değişmiş bende yapayım mı ozaman ya gideyim birazdan alayım yapayım ozaman ay hem baya bir adet ağrısı yaşıyorum hemde gebelik testi almaya gidicem nasıl bişi olucak bilmiyorum 1 kahvemi içeyim eğer gelmezse gidicem bu testlerini görünce heyecan yaptım bendeBak benim testlerim böyle. Buraya koymadığım bi taneyi 10. günde yaptım hayalet gibiydi. Üstten alta doğru da cumartesi, pazar ve bugün. Diğerleri de pembeydi ama kuruyunca biraz kayboldular. Benim adet günüm salı ya da çrş emin değilim şuan. Ben de günüm gelmeden çıktı ama yumurtlamayı bildiğim için yaptım ben. Bi dene istersen:)
Hatta senle aynı testleri yapmışız galiba. 5 liraydı bende ilndefa yaptım bilmiyorum diye kalitesiz bili mi verdi ama eczacı yanlış mı çıktı sonuç diye bile düşündüm akşam. Benimde test böyleydiBak benim testlerim böyle. Buraya koymadığım bi taneyi 10. günde yaptım hayalet gibiydi. Üstten alta doğru da cumartesi, pazar ve bugün. Diğerleri de pembeydi ama kuruyunca biraz kayboldular. Benim adet günüm salı ya da çrş emin değilim şuan. Ben de günüm gelmeden çıktı ama yumurtlamayı bildiğim için yaptım ben. Bi dene istersen:)
Bence pozitif bariz belliHatta senle aynı testleri yapmışız galiba. 5 liraydı bende ilndefa yaptım bilmiyorum diye kalitesiz bili mi verdi ama eczacı yanlış mı çıktı sonuç diye bile düşündüm akşam. Benimde test böyleydi Eki Görüntüle 2806657 Eki Görüntüle 2806658
Birde yumurtlamayı bildiğim için demişsin nasıl yani herkes bilmiyor mu yumurtlamayıBak benim testlerim böyle. Buraya koymadığım bi taneyi 10. günde yaptım hayalet gibiydi. Üstten alta doğru da cumartesi, pazar ve bugün. Diğerleri de pembeydi ama kuruyunca biraz kayboldular. Benim adet günüm salı ya da çrş emin değilim şuan. Ben de günüm gelmeden çıktı ama yumurtlamayı bildiğim için yaptım ben. Bi dene istersen:)
Sizin de erken çıkmış ne güzel:) ben de gebelik testi hediyesi olan ovulasyon testlerinden almıştım toplu. elimde biraz vardı o yüzden. Markaları da farklı farklı olunca biraz daha olumlu düşünüyorum. Hepsi yanlış olamaz sonuçta. Bir de daha önce de heveslendim ama ikinci çizgi hiç olmazdı. Şimdi koyulaşıyor gibi. Kan sonucu yarın belli olur heralde hayırlısı artık.Ben de ilk gebeligimi 5 gun kala, 2. Gebeligimi 3 gun kala ogrendim. Testleri toplu almıştım 25li 40tl idi, her gun koyuluk baktim 2.sinde. 1hafta gecince de kan verdm
İnşallah ya yine yapıcam birazdan dayanamayıp. 3 gün falan oldu eğer varsa daha koyu çıkar dimi kesinBence pozitif bariz belli
Hatta senle aynı testleri yapmışız galiba. 5 liraydı bende ilndefa yaptım bilmiyorum diye kalitesiz bili mi verdi ama eczacı yanlış mı çıktı sonuç diye bile düşündüm akşam. Benimde test böyleydi
Yani ben kesin pozitiftir diyemem tabi ki kendim için bile. Ama umut var gibi ikimiz için de. Sen bugün yine dene istersen ama olmazsa da üzülme zamanı gelince olcak elbet.:)
Evet koyulasma var belli, insallah cok guzel sonuçlanır saglikla sihhatle kavuşuruz yavrularımızaSizin de erken çıkmış ne güzel:) ben de gebelik testi hediyesi olan ovulasyon testlerinden almıştım toplu. elimde biraz vardı o yüzden. Markaları da farklı farklı olunca biraz daha olumlu düşünüyorum. Hepsi yanlış olamaz sonuçta. Bir de daha önce de heveslendim ama ikinci çizgi hiç olmazdı. Şimdi koyulaşıyor gibi. Kan sonucu yarın belli olur heralde hayırlısı artık.
Tabii ki daha koyu çıkarİnşallah ya yine yapıcam birazdan dayanamayıp. 3 gün falan oldu eğer varsa daha koyu çıkar dimi kesin
Evet aynen öyle hayırlısı diyorum ama heyecandan sanırım midem bulanıyor çok ya. Heyecan stres yapınca midem bulanır benim valla kuscam gibi geliyorYani ben kesin pozitiftir diyemem tabi ki kendim için bile. Ama umut var gibi ikimiz için de. Sen bugün yine dene istersen ama olmazsa da üzülme zamanı gelince olcak elbet.:)