Hamileliğinizi nasıl öğrendiniz?

Her gebeligin belirtileri farkli oluyor ama siz de benim gibi erken belirtiler gösteriyorsunuz 🥰 Rabbim isteyen herkese versin insallah .
Amin canım insalalh burdaki bulunan herkese kzilar bende size birşey soracam benim adetime 15 gün var göğüs ucum Felaket bir şekilde çok yanıyordu dokunamiyordum sonra 10 güne kala karın altı çok sancilanmaya başladı dedim erken adet olacam olmadım ve fark ettim ki tırnaklarım heemn çıktı , ve şuan adetime 8 gün var şuan , göğüsum çok ağırlaşti uçlarında birazcık koyi var ve kabarcıklar çıkmış ama meme etrafında renk değişikliği yok malesef , ve midem çok yanıyor ,benim gibi olan var sadece öğrenmek istiyorum, neticede yinede adet günümü bekleyecem ama çok heyecanlıyım yeni evliyim ilk bebeğim ve ilk gelinim ilk cogugum gerçekten sizlerin tertemiz dualarınızı istiyorum sizlerde tertemiz annelersiniz rabbim sizlerinde kucagibi boş bırakmasın insaALLAH 🙏🙏😘

Amin canım insalalh burdaki bulunan herkese kzilar bende size birşey soracam benim adetime 15 gün var göğüs ucum Felaket bir şekilde çok yanıyordu dokunamiyordum sonra 10 güne kala karın altı çok sancilanmaya başladı dedim erken adet olacam olmadım ve fark ettim ki tırnaklarım heemn çıktı , ve şuan adetime 8 gün var şuan , göğüsum çok ağırlaşti uçlarında birazcık koyi var ve kabarcıklar çıkmış ama meme etrafında renk değişikliği yok malesef , ve midem çok yanıyor ,benim gibi olan var sadece öğrenmek istiyorum, neticede yinede adet günümü bekleyecem ama çok heyecanlıyım yeni evliyim ilk bebeğim ve ilk gelinim ilk cogugum gerçekten sizlerin tertemiz dualarınızı istiyorum sizlerde tertemiz annelersiniz rabbim sizlerinde kucagibi boş bırakmasın insaALLAH 🙏🙏😘
Canim gögüs kararmasi tirnak uzamasi ilk ayda degil ilerleyen aylarda oluyor. Ilk belirtiler adet belirtileriyle benzerlik gösterse de adetten bir tik fazla oluyor. Uyku hali halsizlik de erken belirtilerden. Adetten farkliliklar var mi belirtiler arasinda ? Ben de mesela gögûs agrisi çok hafif olurdu , karin ve bel agrisi oldugu gun ya da ertesi gun mutlaka adet olurdum, sag kasigim agrirdi , tatli seylere ihtiyac duyardim çikolata vs illa tatli bir sey yerdim, halsizlik olurdu ama uyku hali sersemlik olmazdi.

Hamile kaldigim ay gögüslerim şismisti ve çok agriyordu dokunamiyordum bile , sol kasigimda agri vardi , karin ve rahim bolgesinde agri vardi, yüz üstü yatamiyordum karnima baski yapiyordu, uyku hali ve sersemlik vardi ve olagandisi sekilde bazi yemeklere duskunluk baslamisti, tatli duskunu olmama ragmen tatli ile aram açildi daha cok eksi yemeye basladim. Bunlar bendeki gebelikten gelen farkliliklardi. Her hamilelik belirtisi farkli oluyor bu belirtilerin olmasi ya da olmamasi hamile oldugun ya da olmadigin anlamina gelmez canim. Net sonuc testte belli olur.

İnsalla hayırlısiyla bekliyorum cnm çok teşekkür ederim birde akintimda sürekli geliyor

Evet canım bakalım inşallah regl olmam dediğiniz gibi yerleşmedir inşallah seninde haberini bekliyorum bakalım benim yarın belli olur gibi ama bilemiyorum zaten kanamaya dönmezse o leke test yaparım hayırlısı artık canım
Var mı bi gelişme? Devam etmedi inşallah lekelenmen😬

Artmadı kanama da olmadı ama bidaha olmadı. Ağrılarım arttı ama ya arada bir değil artık bel kasık ağrılarım arttı her an gelicekmiş gibi evet haklısınız herkes de bir olmuyor. Ama bilmiyorum adet günüm pazartesi diyodum ağrıların artması leke olması falan bugune denk gelmesi nebim ya iyice allak bullak oldum. Dediğiniz gibi de olabilir kısmet hayırlısı ne diyim.yarın gecikme olursa kan testi ysptırıcam diyodum. Belki de regl olucam şuan adet belirtileri ağrıları tamamen hissettiğim sökülmedi belki daha. Aslında bşkaö gün önce gelirdi benim hep ama heralfe tam gününde gelicek bu defa. Hayırlısı diyim ya ne diyim üzüldüm baya görünce ama herşey de bir hayır vardır ne diyim

İnşallah yerleşme lekesidir demek geliyor içimden ama 🥺🥺🥺🥺
Stres yapmayın, hayirlisi neyse o olsun inşallah. Bekleyin, biraz zaman verin kendinize. Insallah en sağlıklı, en dogru sekilde kavusacaksiniz bebeginizle🥰❤️

Sabah bende de biraz ağır bi ağrı oldu ama uzun sürmedi. Bir an korktum. Erkenden idrar testi yaptım tekrar biraz daha koyu çıktı. Sonra da gidip kan verdim işte. Sonuç yarın çıkar büyük ihtimalle😅
Ayyy hadi inşallah ya hayırlısıyla güzel haberini bekliyorum senin vallahi çok sevlnvem 💞💞💞

Sen yaptırcak mısın?
Bende her an adet olucam hissi varya bide tuvatele gidip duruyorum geldi sanıp bilmiyorum acaba evde test yapsam birkaç gün daha beklesem mi diyorum bugun gelmezse kanama bende yarın ilk idrarla yapıp kan veririm. Ama bugün kritik benim için hep regl oldum sanıyorum tam da günüm bugün yani ağrılar falan biyandan

Bende her an adet olucam hissi varya bide tuvatele gidip duruyorum geldi sanıp bilmiyorum acaba evde test yapsam birkaç gün daha beklesem mi diyorum bugun gelmezse kanama bende yarın ilk idrarla yapıp kan veririm. Ama bugün kritik benim için hep regl oldum sanıyorum tam da günüm bugün yani ağrılar falan biyandan
Bugun regl gununse sabah ilk idrari beklemene gerek yok, varsa çıkar 🥰 elinde test varsa dene istersen.

Sen yaptırcak mısın?
Ama normalde böyle ağrı adet olunca olurdu bende çok şiddetli ağrılarım olurdu şuan mesela çok şiddetli değil ama adet olduğumdaki ağrıları yaşıyorum dün adet öncesi ağrıları arada giren ama ya birazdan geldi gelşcek yolda yada bilemiyorum artık hayırlısı artık ya valla düşün düşün uykularım gitti Rabbim ne zaman hayırlısıysa ozaman versin inşallah herkese de bana da çok stres yaptım akşamdan beri daha da arttı ağrılarım düşünmemeye çalışıcam nasıl yapıcaksam 😊

Bugun regl gununse sabah ilk idrari beklemene gerek yok, varsa çıkar 🥰 elinde test varsa dene istersen.
Bugün regl günüm ama elimde test yok. Sanırım dayanamayıp gidicem almaya test ama hep regl oldum sanıyorum tuvalete gidiyorum bel kasık ağrıları aynı adet olmuşum günü arttı biraz daha beklesem dedim bugünde tam günüm olunca ama dayanamam birazdan gidicem test almaya 😊

Bugün regl günüm ama elimde test yok. Sanırım dayanamayıp gidicem almaya test ama hep regl oldum sanıyorum tuvalete gidiyorum bel kasık ağrıları aynı adet olmuşum günü arttı biraz daha beklesem dedim bugünde tam günüm olunca ama dayanamam birazdan gidicem test almaya 😊
🥰 Insallah hayirlisiyla kavusun kuzunuza😍

Bekliyoruz hayırlı haberlerinizi

X