Hamileliğinizi nasıl öğrendiniz?

Ben yumurtlama takibi yaptım ilişkiden beri içimden geçiyordu. İnşallah olmayız dediğin gibi :)

Bende öyle yaptım ama bakalım adet ağrıları korkutuyor umudumu kesiyo benim ya adet sancısı ile de benziyormuş belirtiler ama bilmiyorum ya valla şu silik çizgi beniö dengemi bozdu inşallah olmayız Rabbim hayıtlısla sağlıkla nasip etsin bize de inşallah
Ben yumurtlama takibi yaptım ilişkiden beri içimden geçiyordu. İnşallah olmayız dediğin gibi :)

Ağrı için normal diyorlar ama bilmiyorum. Yerleşiyor, her anlamda tutunmaya çalışıyor sonuçta. Benim şuan dayanamayacağım gibi değil. Özellikle yatarken daha çok hissediyorum. Benim de çok açık pembe evet ama 1 yıl denemeden sonra en azından bişeyler olabiliyomuş diye seviniyorum:) Hakkımızda hayırlısı, olumsuz düşünme yine de:) Allah her anlamda sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Amin canım inşallah ikimizde de vardır bebiş ne diyelim hayırlısı inşallah ya

Hayirlisi olsun inşallah hamilesinizdir

İnşallah, güzel haberlerini bekliyorum
Benim umutlar gitti canım. 2.3 saat önce lekelenme gibi bişi olmuş kasık bel ağrılarım arttı zaten. Sanırım regl olucam tam günüm bilemiyorum meğer ne kadar çok beklemiş istemiş bi yanım çok üzüldüm görünce lekeyi

Silik çizgi de her zaman pozitif demek değilmiş demekki ya kanamaya dönmedi daha ama leke olmuştu şimdi oda yok. Bilmiyorum sabaha kanama olur belki. Kısmet ama ben güzel haber veremicem sanırım inşallah senden güzel haberler alırız

Silik çizgi aslında pozitif, ama kimyasal gebelik isareti de demek olabiliyor. Bir de lekelenme artmadiysa yerlesme kanamasi da olabilir. Regl ağrisi da gebelikte de olan bir şey. Hatta bir cok kisi gidip gidip geldi sandim tuvalette baktim der. He bu gebeliğinin seyrinde devam edecegi anlamina gelmesn ama saydiklarin olmsuzlk belirtisi de olmayablr.

Artmadı kanama da olmadı ama bidaha olmadı. Ağrılarım arttı ama ya arada bir değil artık bel kasık ağrılarım arttı her an gelicekmiş gibi evet haklısınız herkes de bir olmuyor. Ama bilmiyorum adet günüm pazartesi diyodum ağrıların artması leke olması falan bugune denk gelmesi nebim ya iyice allak bullak oldum. Dediğiniz gibi de olabilir kısmet hayırlısı ne diyim.yarın gecikme olursa kan testi ysptırıcam diyodum. Belki de regl olucam şuan adet belirtileri ağrıları tamamen hissettiğim sökülmedi belki daha. Aslında bşkaö gün önce gelirdi benim hep ama heralfe tam gününde gelicek bu defa. Hayırlısı diyim ya ne diyim üzüldüm baya görünce ama herşey de bir hayır vardır ne diyim

İnşallah yerleşme lekesidir demek geliyor içimden ama

Arkadaşın dediği gibi yerleşme kanaması da olabilir. Takip et bakalım sabah regl olmazsan bi kaset test daha yap istersen. Yine çizgi görürsen kan verirsin. İnşallah yerleşmedir

Arkadaşın dediği gibi yerleşme kanaması da olabilir. Takip et bakalım sabah regl olmazsan bi kaset test daha yap istersen. Yine çizgi görürsen kan verirsin. İnşallah yerleşmedir
Evet canım bakalım inşallah regl olmam dediğiniz gibi yerleşmedir inşallah seninde haberini bekliyorum bakalım benim yarın belli olur gibi ama bilemiyorum zaten kanamaya dönmezse o leke test yaparım hayırlısı artık canım

Çok sağolun msjlar cevaplar için destek hissettim çok teşekkür ederim

İnşallah ikimizde olumlu şeyler yazarız. Ben yarın kan vermeyi düşünüyorum ama sağlık ocağında ertesi gün sonuç çıkıyor. Bakalım artık hayırlısı. Allah ol derse oluyor. Olmazsa da canını sıkma, zamanını bekliyordur diye düşün.

Evet canım aynen öyle en hayırlı en sağlıklı zaman da versin Rabbim. Hayırlısı nasılda öyle olsun hepimiz için haberlerini bekliyorum inşallah hamileyimmmmm diye bir yazı görürüm senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…