Yaaaaaa anında çift çizgi çıktııııı ve daha koyu ayyyy ölücemDaha önce yaptırdığımda sonraki gün çıktı ama sanırım büyük şehirlerde durum biraz daha farklı. Emin de değilim. En geç ertesi gün diye düşün. Gebelik testi dedim aynen. Kaç gün gecikti diyince de, gecikmedi ama idrar testinde pozitif gördüm dedim. Pozitifse tekrar kaç gün sonra geleyim dedim. Gelmene gerek yok der gibi cevap verdi ama.
Doktorunuz normal dediyse stres yapmayın. Sağlıkla kavuşun inşallah:)İnşallah düzelir
Yaaaaaa anında çift çizgi çıktııııı ve daha koyu ayyyy ölücem
Hep sol kasıkta belirti yaşayanları okudum ama benim sağda da vardı. Yumurtlamadan 10 gün sonra test yaptığımda aşırı silikti. Bir iki gün beklerseniz daha net olur sanırım. İnşallah bekleyen
Çoook sevindim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah darısı anayasa ve öncesinde tüm isteyenlereYaaaaaa anında çift çizgi çıktııııı ve daha koyu ayyyy ölücem
Ben hissediyorum demiştim ama testlerden falan haberi yok. İnşallah kesinleşir de veririz güzel haberi:)Ay iyi ki burasını ve seni buldum tek başıma yasamadım bunları eşime Mike söyleyemedim umıtlanmasın diye o benden de çok istiyor. Yakında da doğumgünü var. Geçen ay çok içimden geçirmiştim inşallah doğum günü hediye hamilelik haberi veririm eşşme diye ya
bekliyorum:)
fotoğraf atar mısın?
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallah:)Çoook sevindim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah darısı anayasa ve öncesinde tüm isteyenlere
Aminnnnnn çok şaşkınım hala olmama ihtimalş var mı ya peki diğer çizgi tam net kotu değilÇoook sevindim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah darısı anayasa ve öncesinde tüm isteyenlere
Ya inşallah yaBen hissediyorum demiştim ama testlerden falan haberi yok. İnşallah kesinleşir de veririz güzel haberi:)
Ben hissediyorum demiştim ama testlerden falan haberi yok. İnşallah kesinleşir de veririz güzel haberi:)
Yani dediğim gibi ümit var:) en garanti yol kan tahlili. Sen yarın erkenden gidip kan ver bence. Kendini de kasmamaya çalış.Aminnnnnn çok şaşkınım hala olmama ihtimalş var mı ya peki diğer çizgi tam net kotu değil
Daha adeti çok geçmedi ya bence açık çıkması normal ama bilemiyorum tabi. kesin konuşmak istemiyorum:)Aminnnnnn çok şaşkınım hala olmama ihtimalş var mı ya peki diğer çizgi tam net kotu değil
Harikaaaa
Biz de heyecandan buraya attık sanırım kendimizi:) 1 senedir deniyorum ben. Kesin değil ama umut var şimdilik. Bu duygu bile güzel. Allah en yakın zamanda size de isteyen herkese de nasip etsin inşallah. AminYaa ne güzel bi yer burası yazdıklarınızı okuyunca bende heyecanlanıyorumtakipteyim sizleri inşallah hepimiz güzel hamilelikler geçiririz allahım en kısa zamanda banada nasip etsin ve isteyen tüüüüm kadınlaraa
Daha ne olsun, silik cizgi gebelik var demektir ki bu silik de degil. Iyice koyulasmasi dollenme zamaniyla alakalıdır
Evet vajinalda daha rahat görüyorlar herşeyi. Ben son 1 senede yaklaşık 5 doktora vajinal muayene olduğum için sıkıldım. O yüzden söyledim ama dediğiniz gibi doktor bunu seçerse ve daha net bilgi verecekse, yaptırmak daha mantıklı.Harikaaaademek ki yerlesme kanamasiymis silik cikmasi cok normal, hemen koyulasmaz, 2 gun sonra daha koyu çıkar mesela musait oldugunda kan vermeye gidip, 2 gun sonra bir daha git. 2 gunde bir betanin %60-%100 arasi artis gostermesi gerekir. Deger 1500-2000 arasinda olmadan kese görünmeyecegi icin öncesinde doktora gitmene gerek yok. Vajinal ultrason ise bebegin nerede tutundugu, dis gebelik, kanama vs olup olmadığını gosterdigi icin saglikli bir ultrason seklidir, bircok soruya cevap verir. Cok guzel olsun inşallah her sey
Benim daha yeni, bos gebelik surecimde defalarca vajinal ultrasonla bakıldı mecburen. Haftalarca 2 gunde 1 gittim kontrole. Ama olmasi gereken buydu yapacak bir sey yok. Insan o surecten gecince daha da yipraniyor ama yeni gun yeni umut demek, o günlere sunger cekmek gerekiyorEvet vajinalda daha rahat görüyorlar herşeyi. Ben son 1 senede yaklaşık 5 doktora vajinal muayene olduğum için sıkıldım. O yüzden söyledim ama dediğiniz gibi doktor bunu seçerse ve daha net bilgi verecekse, yaptırmak daha mantıklı.
Ya inşallah ama hala inanamıyorum ben. Akşam özel hastane de kan testi yapılıyor mu peki bide onu deyiverin bana ya. Bu değerleri falan hiç bilmiyorum ben ay elim ayağım dolaştı ya hiç düşünmedim ağrım var diye şuan oturdum kaldım şaka gibi geliyorHarikaaaademek ki yerlesme kanamasiymis silik cikmasi cok normal, hemen koyulasmaz, 2 gun sonra daha koyu çıkar mesela musait oldugunda kan vermeye gidip, 2 gun sonra bir daha git. 2 gunde bir betanin %60-%100 arasi artis gostermesi gerekir. Deger 1500-2000 arasinda olmadan kese görünmeyecegi icin öncesinde doktora gitmene gerek yok. Vajinal ultrason ise bebegin nerede tutundugu, dis gebelik, kanama vs olup olmadığını gosterdigi icin saglikli bir ultrason seklidir, bircok soruya cevap verir. Cok guzel olsun inşallah her sey