Aaaamin çok sağol senin de haberini bekliyorum. Sevincimin yarısını sana sakladım hadiAy çok sevindim inşallah Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin ya hayırlısı olsun canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaamin çok sağol senin de haberini bekliyorum. Sevincimin yarısını sana sakladım hadiAy çok sevindim inşallah Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin ya hayırlısı olsun canım benim
Ya kıyamam sağolasın canım benim bakalım gidicem birazdan bende akşama belli olur inşallah güzel haber veririm bende sanaAaaamin çok sağol senin de haberini bekliyorum. Sevincimin yarısını sana sakladım hadi
Harikaaaa hayırlısı olsun, sağlıkla tamamlansin insallah bu surec onumuzdeki hafta sali gibi gidersen yuksek ihtimal kese vajinal olarak görünürBenim sonucum çıkmış. 142.37 şu an çığlık atmak istiyorum
Çok teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip olsun, hamile olanlar da sağlıkla kucağına alsın ikinci testi yaptırırım çarşamba, perşembe gibi. Kadın doğuma da haftaya değil sonraki hafta giderim diye düşünüyorum ama bakalım. Siz kalp atışını duydunuz mu? Kaçıncı gündeydiniz duyduysanız?Harikaaaa hayırlısı olsun, sağlıkla tamamlansin insallah bu surec onumuzdeki hafta sali gibi gidersen yuksek ihtimal kese vajinal olarak görünür
Geçen hafta gitmistim, henuz kese göründü. Haftaya da kalp atisi için gideceğim inşallahÇok teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip olsun, hamile olanlar da sağlıkla kucağına alsın ikinci testi yaptırırım çarşamba, perşembe gibi. Kadın doğuma da haftaya değil sonraki hafta giderim diye düşünüyorum ama bakalım. Siz kalp atışını duydunuz mu? Kaçıncı gündeydiniz duyduysanız?
Çarşamba giderim o zaman cuma gidersem ptesiye kalır. Güzel haberler almaya devam edelim inşallah :)Geçen hafta gitmistim, henuz kese göründü. Haftaya da kalp atisi için gideceğim inşallah
2. Test icin 2 ya da 2nin katı gunlerde giderseniz daha iyi olur amin insallah hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza
Aaaamin çok sağol senin de haberini bekliyorum. Sevincimin yarısını sana sakladım hadi
Referans aralığından anladığım kadarıyla 4 haftalık gebelik görünüyor tebriklerEki Görüntüle 2806936
Bana yardımmmmm y falan bişiler yazıyo yardım bana kıxlarrr
Yaaaa iyi bir değer mi peki çok teşekkür ederim elim ayağım karıştı testi görünce direk buraya atayım dedim değer iyi mi ya acabaReferans aralığından anladığım kadarıyla 4 haftalık gebelik görünüyor tebrikler
Benim senden 1 gün geride 142. Normal gibi:) Hadi gözünüz aydınYaaaa iyi bir değer mi peki çok teşekkür ederim elim ayağım karıştı testi görünce direk buraya atayım dedim değer iyi mi ya acaba
Ay yani hamile miyiz onu deyin bana ayyyyBenim senden 1 gün geride 142. Normal gibi:) Hadi gözünüz aydın
Teşekkür ederiz. Allah gönlünüzdekini versin inşallah. En yakın zamanda sizden de güzel haberler alırız umarım:)Yazılan her şeyi tek tek okudum ne güzel haberler almış çoğu kişi kendi başıma gelmiş gibi mutlu oldum Herkes için hayırlı olsun benim de bat 24 Mart dualarınızı eksik etmezseniz çok mutlu olurum, dilerim ben de çift çizgiyi bu ay görürüm
Kız gözün aydın diyoz daha ne diyelim sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAy yani hamile miyiz onu deyin bana ayyyy
Ayyyyy çok sağolun amin ya inşallah şoktayım halaKız gözün aydın diyoz daha ne diyelim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Eşinle mi öğrenmiş oldun? Tepkisi ne oldu? Benim eşim mesai kaldı tam olmayacak zamanda hazırlamıştım herşeyiAyyyyy çok sağolun amin ya inşallah şoktayım hala
Çok şaşırdı bukadar beklemiyordum ya çok mutlu oldu ağlıyo sandım bir ara falan sonra test ysptırdık işte ay yaaaaaa akşama gece falan mı gelicek yine süpriz olurEşinle mi öğrenmiş oldun? Tepkisi ne oldu? Benim eşim mesai kaldı tam olmayacak zamanda hazırlamıştım herşeyi
ne güzel ya çok sevindim bir buçuk saate gelir de zaman geçmiyorÇok şaşırdı bukadar beklemiyordum ya çok mutlu oldu ağlıyo sandım bir ara falan sonra test ysptırdık işte ay yaaaaaa akşama gece falan mı gelicek yine süpriz olur
Canım hayırlısı olsun öncelikle bende birazdan hastaneye gidicem mide bulantım var kasık ve bel ağrısı var bugün adet günümdü olmadım henüz sizin belirtiler neydi acaba dua edermisiniz benim için de hayırlı haberi alalım nolurEşinle mi öğrenmiş oldun? Tepkisi ne oldu? Benim eşim mesai kaldı tam olmayacak zamanda hazırlamıştım herşeyi
Çok teşekkür ederim, inşallah sizden de aynı haberi alırız ben adet tarihimden önce hissettim. Kasıklarımda çok batma var. Adet ağrım da var ama hafif hafif. Göğüs uçlarım da yumurtlama zamanı çatlar ama bir hafta sonra geçerdi. Bu sefer geçmedi. Karnım çok şiş, içime çekemiyorum. İlişki sonrasında sabah ateşimi ölçtüm hep 37 civarı çıktı, biraz yüksek yani. Bir de 4 gün önce falan dizi izlerken ağlamamak için zor tutmuştum kendimi. Başka birşey yok simdilikCanım hayırlısı olsun öncelikle bende birazdan hastaneye gidicem mide bulantım var kasık ve bel ağrısı var bugün adet günümdü olmadım henüz sizin belirtiler neydi acaba dua edermisiniz benim için de hayırlı haberi alalım nolur