Hamileliğinizi nasıl öğrendiniz?

Harikaaaa🤗🤗 hayırlısı olsun, sağlıkla tamamlansin insallah bu surec😍😍 onumuzdeki hafta sali gibi gidersen yuksek ihtimal kese vajinal olarak görünür🤗🤗
Çok teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip olsun, hamile olanlar da sağlıkla kucağına alsın🙏🙏🙏 ikinci testi yaptırırım çarşamba, perşembe gibi. Kadın doğuma da haftaya değil sonraki hafta giderim diye düşünüyorum ama bakalım. Siz kalp atışını duydunuz mu? Kaçıncı gündeydiniz duyduysanız?

Çok teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip olsun, hamile olanlar da sağlıkla kucağına alsın🙏🙏🙏 ikinci testi yaptırırım çarşamba, perşembe gibi. Kadın doğuma da haftaya değil sonraki hafta giderim diye düşünüyorum ama bakalım. Siz kalp atışını duydunuz mu? Kaçıncı gündeydiniz duyduysanız?
Geçen hafta gitmistim, henuz kese göründü. Haftaya da kalp atisi için gideceğim inşallah ☺️
2. Test icin 2 ya da 2nin katı gunlerde giderseniz daha iyi olur😊 amin insallah hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza😍

Yazılan her şeyi tek tek okudum ne güzel haberler almış çoğu kişi kendi başıma gelmiş gibi mutlu oldum☺️ Herkes için hayırlı olsun💐 benim de bat 24 Mart dualarınızı eksik etmezseniz çok mutlu olurum, dilerim ben de çift çizgiyi bu ay görürüm 🌸🙏🏻

Geçen hafta gitmistim, henuz kese göründü. Haftaya da kalp atisi için gideceğim inşallah ☺️
2. Test icin 2 ya da 2nin katı gunlerde giderseniz daha iyi olur😊 amin insallah hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza😍
Çarşamba giderim o zaman cuma gidersem ptesiye kalır. Güzel haberler almaya devam edelim inşallah :)

Aaaamin çok sağol🙏 senin de haberini bekliyorum. Sevincimin yarısını sana sakladım hadi😊
IMG-20210322-WA0096.jpg

Bana yardımmmmm y falan bişiler yazıyo yardım bana kıxlarrr

Yazılan her şeyi tek tek okudum ne güzel haberler almış çoğu kişi kendi başıma gelmiş gibi mutlu oldum☺️ Herkes için hayırlı olsun💐 benim de bat 24 Mart dualarınızı eksik etmezseniz çok mutlu olurum, dilerim ben de çift çizgiyi bu ay görürüm 🌸🙏🏻
Teşekkür ederiz. Allah gönlünüzdekini versin inşallah. En yakın zamanda sizden de güzel haberler alırız umarım:)

Eşinle mi öğrenmiş oldun? Tepkisi ne oldu? Benim eşim mesai kaldı tam olmayacak zamanda hazırlamıştım herşeyi:KK70:
Canım hayırlısı olsun öncelikle bende birazdan hastaneye gidicem mide bulantım var kasık ve bel ağrısı var bugün adet günümdü olmadım henüz sizin belirtiler neydi acaba dua edermisiniz benim için de hayırlı haberi alalım nolur ❤️🙏🙏

Canım hayırlısı olsun öncelikle bende birazdan hastaneye gidicem mide bulantım var kasık ve bel ağrısı var bugün adet günümdü olmadım henüz sizin belirtiler neydi acaba dua edermisiniz benim için de hayırlı haberi alalım nolur ❤️🙏🙏
Çok teşekkür ederim, inşallah sizden de aynı haberi alırız🙏🙏🙏 ben adet tarihimden önce hissettim. Kasıklarımda çok batma var. Adet ağrım da var ama hafif hafif. Göğüs uçlarım da yumurtlama zamanı çatlar ama bir hafta sonra geçerdi. Bu sefer geçmedi. Karnım çok şiş, içime çekemiyorum. İlişki sonrasında sabah ateşimi ölçtüm hep 37 civarı çıktı, biraz yüksek yani. Bir de 4 gün önce falan dizi izlerken ağlamamak için zor tutmuştum kendimi. Başka birşey yok simdilik😊

X