- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
canım aynı dert bendede var uzun yıllar d. k. hapı kullandım şimdi çocuk istiyorum insan hevesleniyor hemen olsun istiyor hapı yeni bıraktım yani korunmasız ilk ayım bu ay vicumdada acayip şeyler hissediyorum inşallahta reglim şaşmaz bende bi ara bir iki gün bi leke geldi sanırım yumurta çatladı 10 ila 14. günler arasıydı ve o günler her gün eşimle çalıştık artık yeter diyor bu kadar abartma diye kızıyor :)))
bakalım inşallah olur ama pek ümitlenmek istemiyorum
peki arkadaşlar bide yumurta yerleşmesi varmış o yerleşme sadece hamilelik olursamı ortaya çıkıyor ve kaçıncı günde yerleşiyor bilen varmı acaba
çok zormuş bu kadar ince bir iş olduğunu bilmiyordum
yumurta çatlaması yerleşmesi doğru günler ooooo bir sürü dikkat isteyen şey varmış
allah hepimize yardımcı olsun
amanda aman burada kimler varmış kimlerrrr
dejavu
peki normalinde ne zaman adet olmalısın geçen ay hangi gün oldun?
ay belkide hamilesindir bu anlattığın belirtileri çok kişi yaşamış baksana ne güzel olur inşallah senin için dua ediyorum
bizim günler hemen hemen aynı :))) bende en son mayısın 25 regl oldum bidaha doğum kontrol hapın günü gelincede içmedim bırakayım artık vakti geldi dedim
10. ve 14. günler arası her gün çalışma yaptık eşimi bıktırdım artık zaten 14. günden sonrada 2şer gün arayla bakalım hayırlısı ben pek ümitli değilim çünkü çoook uzun yıllar d. k. hapı kullandım tek hiss ettiğim karnımdaki batışmalar sancılar başka bi değişiklik yok hatta annem dedi normal artık hapın etkisi yok oradaki hareketleri hissedersin dedi
neyse hayırlısı olsun bakalım inşallah vardır ikimizdede bişeler
ay sorma ya insan hiç bekleyemiyor ama kendi kendime de diyorumki bi dur daha ilk denemen saçmalama bekle gecikmesini birazda fazla meraklı ve araştırmacı insan olduğum için belki adetime 1-2 gün kala yapa bilirim sadece testi merak ettiğimden yoksa en mantıklısının adet gecikmesini beklemek olduğunu biliyorum tabiki ama başka konulardada çok okudum önceden positif çıkanlar varmış bakalım hayırlısı
neyse gene senin annen çok uzak değilmiş benimki taaa almanyada hepten yanlızım :)))
April 10 gün çok fazla neden bu kadar bekledin ki idrar testinde çıkması lazım
ewet uzun bisüre ama geçen ayda 10gün geçmişti test negatifti ...ondan bekLiyordum fakat dayanmak zor oLuo testimi aLdım yarın sabah yapıcam bakaLım çokk heycanLıyım çokkk........eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?