Hamileliğini rahim ağzı yetmezliği yüzünden zor geçirenler

Bak bi arkadaş doktor tavsiyesinde bulunmuş aynı şehirdesiniz sanırım onu da bi araştırırsın benimde randevüm yrn 1 buçukta bakalım neler diycek tam olarak kaç haftalık hepsini söyler yrn bugün tansiyonum çok düşüktü bide sürekli başım dönüyo halsizim baya

Mutlaka çıkınca yaz bana

Benim doktorum o zaten bana önlem almadi canim iyi yazdin sinin sorunun neydi ve ne yaptı
Hamileliğin ilk aylarinda kanamam vardi hep kontrol etti yardimci igne vs.son aylardada erken dogum riskim vardi rahim ağzi kisalmişti yine hep kontrol etti bana fitil ilaç vs. yazdi,erken doğarsa yaşayabilsin diye bebek için iğne ilaç kullandirtmişti.Ama tedavimin başindan beri çok memnunum kendisinden.komsumun çocuğuda zeki hocanin tedavisiyle.çok şaşirdim çok üzülldüm size.Onunla ilgili böyle kötü bir şey hiç duymamiştim.inşallah en kisa zamanda muradiniza erersiniz sizde.

Saol canım tüp Bebek kendisi yaptı zaten tuttu cok Şükür yanlız biz rahim ağzı dan amaliyat oldugumuz için kanıtlı rahim ağzı kısalıği var ve bunlari biliyordu bilmesine rağmen dikiş atmadı onu geçtim ilaçları bile 13 haftada kesti

Bu yüzden endişelim kalben korkuyorum yani burda iyi diye biliyorum yanlız bende böyle oldu taktiri ilahi iman ediyoruz yanlız önlem almis olsaydık şuan bunları konuşmazdik

Bu yüzden endişelim kalben korkuyorum yani burda iyi diye biliyorum yanlız bende böyle oldu taktiri ilahi iman ediyoruz yanlız önlem almis olsaydık şuan bunları konuşmazdik
çok haklisin bunu nasil ihmal eder.göz göre göre resmen.

Bak gene kafam karıştı ya
Aslinda doktorlara hiç bir zaman güvenmeyeceksin.O kadar çok hastayla uğraşiyorlarki kimin neyi vardi nasildi hatirlamiyorlar kendin hairlatacaksin peşine düşeceksin öbür türlü ateş düştüğü yeri yakiyor hiç ruhlari bile duymuyor

Aynen öyle canım ben hep hatırlattığim halde bişey olmadı doktor degilim ama okadar arastirdim ki yardımcı olmak için kısmet olmadı iste

Sence tiransfer den sonra Mahmut erdem oglunda devammi etsem duydun mu onunla ilgili birseyler Zekiyle arkadaşlar zaten suyum geldiğinde zeki burda diyildi beni mahmuda yolladı doğumu o yaptı
Bennde zeki hocadan gizli arada mahmut hocaya gidiyordum kontrole arkadaşim önermişti.Nerdeyse her gittiğimde serklaj ameliyatindan çikiyordu özellikle o konuda çok başariliymiş.

Peki kaçınci haftada doğum yaptın ne zaman oldu bunlar bebeğin nasıl
Ben hiç yataktan çikmadan 38.haftanin başina kadar dayandim sonnra bbaşka sikintilar yüzünden sezeryanla doğurdum bbir sorun olmadi şükür.

Bence doktorlarda bi yere kadar yaşıycak ömrü varsa yaşıyo kısmette değilse serklajda olsan dünyanın en iyi doktoruna da gitsen 7/24te yatsan olmayınca olmuyo

Bence birazda tedbir alıp gerisini allaha bırakmak lazım benim kuzenim tüp bebekle hamile kaldı üçüz hamileydi 7ay yattı doğum yaptı hepsi 20gün arayla öldü yaşıda 43dü bi sene sonra tekrar denedi gayet rahat doğurdu şimdi ikizleri var 2yaşındalar hemde nasip bunlarınmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…