- 25 Temmuz 2012
- 3.484
- 1.229
- 248
- Konu Sahibi ceylin1912
-
Zeki akkuma gidin benim hem tüp doktorumdu erken dogum riskim olduğundada her önlemi aldi şükür atlattikk o günleri.Doç gidicem heralde tiransfer sonra si
Benim doktorum o zaten bana önlem almadi canim iyi yazdin sinin sorunun neydi ve ne yaptıZeki akkuma gidin benim hem tüp doktorumdu erken dogum riskim olduğundada her önlemi aldi şükür atlattikk o günleri.
Mutlaka çıkınca yaz banaBak bi arkadaş doktor tavsiyesinde bulunmuş aynı şehirdesiniz sanırım onu da bi araştırırsın benimde randevüm yrn 1 buçukta bakalım neler diycek tam olarak kaç haftalık hepsini söyler yrn bugün tansiyonum çok düşüktü bide sürekli başım dönüyo halsizim baya
Hamileliğin ilk aylarinda kanamam vardi hep kontrol etti yardimci igne vs.son aylardada erken dogum riskim vardi rahim ağzi kisalmişti yine hep kontrol etti bana fitil ilaç vs. yazdi,erken doğarsa yaşayabilsin diye bebek için iğne ilaç kullandirtmişti.Ama tedavimin başindan beri çok memnunum kendisinden.komsumun çocuğuda zeki hocanin tedavisiyle.çok şaşirdim çok üzülldüm size.Onunla ilgili böyle kötü bir şey hiç duymamiştim.inşallah en kisa zamanda muradiniza erersiniz sizde.Benim doktorum o zaten bana önlem almadi canim iyi yazdin sinin sorunun neydi ve ne yaptı
Saol canım tüp Bebek kendisi yaptı zaten tuttu cok Şükür yanlız biz rahim ağzı dan amaliyat oldugumuz için kanıtlı rahim ağzı kısalıği var ve bunlari biliyordu bilmesine rağmen dikiş atmadı onu geçtim ilaçları bile 13 haftada kestiHamileliğin ilk aylarinda kanamam vardi hep kontrol etti yardimci igne vs.son aylardada erken dogum riskim vardi rahim ağzi kisalmişti yine hep kontrol etti bana fitil ilaç vs. yazdi,erken doğarsa yaşayabilsin diye bebek için iğne ilaç kullandirtmişti.Ama tedavimin başindan beri çok memnunum kendisinden.komsumun çocuğuda zeki hocanin tedavisiyle.çok şaşirdim çok üzülldüm size.Onunla ilgili böyle kötü bir şey hiç duymamiştim.inşallah en kisa zamanda muradiniza erersiniz sizde.
Mutlaka çıkınca yaz bana
evet tüp bebek doktorum malesefAaa o arkd söylediği senin içine sinmeyen doktormu çıktı
çok haklisin bunu nasil ihmal eder.göz göre göre resmen.Bu yüzden endişelim kalben korkuyorum yani burda iyi diye biliyorum yanlız bende böyle oldu taktiri ilahi iman ediyoruz yanlız önlem almis olsaydık şuan bunları konuşmazdik
Sence tiransfer den sonra Mahmut erdem oglunda devammi etsem duydun mu onunla ilgili birseyler Zekiyle arkadaşlar zaten suyum geldiğinde zeki burda diyildi beni mahmuda yolladı doğumu o yaptıçok haklisin bunu nasil ihmal eder.göz göre göre resmen.
Aslinda doktorlara hiç bir zaman güvenmeyeceksin.O kadar çok hastayla uğraşiyorlarki kimin neyi vardi nasildi hatirlamiyorlar kendin hairlatacaksin peşine düşeceksin öbür türlü ateş düştüğü yeri yakiyor hiç ruhlari bile duymuyorBak gene kafam karıştı ya
Peki kaçınci haftada doğum yaptın ne zaman oldu bunlar bebeğin nasılçok haklisin bunu nasil ihmal eder.göz göre göre resmen.
Aynen öyle canım ben hep hatırlattığim halde bişey olmadı doktor degilim ama okadar arastirdim ki yardımcı olmak için kısmet olmadı isteAslinda doktorlara hiç bir zaman güvenmeyeceksin.O kadar çok hastayla uğraşiyorlarki kimin neyi vardi nasildi hatirlamiyorlar kendin hairlatacaksin peşine düşeceksin öbür türlü ateş düştüğü yeri yakiyor hiç ruhlari bile duymuyor
Bennde zeki hocadan gizli arada mahmut hocaya gidiyordum kontrole arkadaşim önermişti.Nerdeyse her gittiğimde serklaj ameliyatindan çikiyordu özellikle o konuda çok başariliymiş.Sence tiransfer den sonra Mahmut erdem oglunda devammi etsem duydun mu onunla ilgili birseyler Zekiyle arkadaşlar zaten suyum geldiğinde zeki burda diyildi beni mahmuda yolladı doğumu o yaptı
Ben hiç yataktan çikmadan 38.haftanin başina kadar dayandim sonnra bbaşka sikintilar yüzünden sezeryanla doğurdum bbir sorun olmadi şükür.Peki kaçınci haftada doğum yaptın ne zaman oldu bunlar bebeğin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?