• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini rahim ağzı yetmezliği yüzünden zor geçirenler

valla ben çok almıştım sonra diyet yaptım 63e düştüm hatta daha da vermeliydim ama veremeden hamile kaldım şimdide çok dikkat ediyorum

Kızlar ben uyuyorum birbirimizi ihmal etmeyelim banada dua edin cuma günü ilk doktor kontrolümüz var güzel güzel haberler veririz inşallah birbirimize

Valla ben büyük bi heycan ve stresle yrnı bekliyorum modum çok düşük kötü şeyler okudukça daha da korkuyorum

Büyüdü bile o kısalık sorunun olduğunu bilmiyordu Fatma'ya hamileyken iyi bir doktora gitti doktor senin rahim ağzı kısalığın var dedi dikişede geç kaldık ilaclarla gidicez inşallah kucağına alicaksin dedi ve öyle de oldu çok şükür

Ne güzel allah bizlere de nasip etsin bilmiyorum ya serklajlı olupta 3bebeğini kaybeden insanlar var onları okudukça iyice mutsuzlaştım en son gittiğimde onkoloji doktoruma sormuştum hocam perinatologa gitmem daha mı iyi olur diye o da yapılcak tedavi aynı demişti ilkinde hep özele gittim prof gittim ama sonuç değişmedi bu sefer tek bi doktora gitcem bakalım hayırlısı olsun ama çok tedirginim

Ne güzel allah bizlere de nasip etsin bilmiyorum ya serklajlı olupta 3bebeğini kaybeden insanlar var onları okudukça iyice mutsuzlaştım en son gittiğimde onkoloji doktoruma sormuştum hocam perinatologa gitmem daha mı iyi olur diye o da yapılcak tedavi aynı demişti ilkinde hep özele gittim prof gittim ama sonuç değişmedi bu sefer tek bi doktora gitcem bakalım hayırlısı olsun ama çok tedirginim
Hiç korkma Allah'a dua et nasip varsa gelicek Allah nasip etsin inşallah

Şimdi ben de tup bebek doktoruma olan güvenim bitti yani kalbim rahatsız oldu bende tüp Bebek yaptıktan sonra iyi bir doç var öneriyorlar ona devam ediyim diyorum sizce bu doç özel de ve benim kuzenim o hastanede amaliyathanede hemşiri bana ona gel diyor çok iyi bir doktor hatta profesörlüğe gecmek istiyor dedi doç hocası prof doktorunn perinotog olduğunuda öğrenince içime su sepildi sanki ne biliyim sıkıştığında arar sorar diyorum sizce ne yapmalıyım

Valla canım doktora güvenmek çok önemli hastanede bi tanıdığının olması da senin için baya avantaj olur ben ilkinde çok doktor gezdim hepsinde kafam biraz daha karıştı biri iki ilaç verdi biri vermedi biri hiç kalkma dedi biri abartmadan gez dedi ben şimdi normal bi doktora gidicem kendisi hem eltimin hemde tanıdığım 3-4kişinin doktoru perinatolog değil ama çok tedbirli ve tecrübeli bi doktor bebekten sonra genel kontrol için gitmiştim yaşadığım herşeyi biliyo yrnda ona gidicem ve tek bi doktorla devam edicem çünkü ilkinde anladım ki nasipten ötesi yok

Maddi imkanın varsa herşeyi yüzde yüz özelden karşılayabilceksen git tabi içine sinmesi önemli biz maddi olarak ilkinde çok para harcadık hep özele gittim özel olduğu için ilaçları devlet karşılamadı bi gece hastanede yatınca 450-500lira para verdik verdiğim paraya acımıyorum ama nasipten ötesi olmadı işte onkoloji doktorum prof bugün ona da sordum perinatolog olması şart değil uygulanıcak tedavi şekli aynı dedi kime gidersen git ama tek bi doktora git bence ben çok büyük hata yaptım iki üç doktora gittiğim için hep kafam karıştı bu sefer aynı hatayı yapmıycam

Benim tüp Bebek merkezi tam özeldi doktorum muayene sırasında çok pahalı ama doç olan devletle anlaşmalı yarı özel suyum geldiğinde doktorum yoktu burda bende buna gitmiştim çok üzüldü keske dikis atsaydi dedi bu arada ikisi arkadaşlar hasta yollarlar birbirine

Maddi imkanın varsa herşeyi yüzde yüz özelden karşılayabilceksen git tabi içine sinmesi önemli biz maddi olarak ilkinde çok para harcadık hep özele gittim özel olduğu için ilaçları devlet karşılamadı bi gece hastanede yatınca 450-500lira para verdik verdiğim paraya acımıyorum ama nasipten ötesi olmadı işte onkoloji doktorum prof bugün ona da sordum perinatolog olması şart değil uygulanıcak tedavi şekli aynı dedi kime gidersen git ama tek bi doktora git bence ben çok büyük hata yaptım iki üç doktora gittiğim için hep kafam karıştı bu sefer aynı hatayı yapmıycam
Sence ne yapmalıyım

Valla canım dediğim gibi içine sinen hangisiyse ona git ama maddi olarakta çok zorlama benim doktorum da tam özeldi hiçbir yerle anlaşması yoktu serklajı hastanede yatmam ilaçlar çok zorladı bizi ve malesef sonuç değişmedi ama en azından şuan içim rahat keşke demiyorum yrn gidiceğim doktoru hem çok kişiden biliyorum hem daha önce tanıştığım için içime sindi tedbir bizden gerisi takdir ilahi keşke serklaj demiş sana ama görüyosun işte ben serklaj oldum sonuç yine değişmedi nasipten ötesi yok bide senin tüp bebek masrafların olucak demi onlarda baya tutuyomuş sanırım

Back
X