- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
- Konu Sahibi marbling817
-
Canim ya ksb ben onbin okumuşum. AyniyizBöyle çıktı senin ?
Benim gözler artik şaşırdı valla. Testte 2 cubuk gördüm göreliBenimki 1000 seninki 1318 :) seninki daha yüksek muhtemelen daha önce
Kactan kaça çıktı sizinki. Benimki bir gunde 2,5 katı artıyor. Ben korkmuştum ama doktor sağlıklı dedi. Şimdiden sizinkinden fazladır..Benimki 1000 seninki 1318 :) seninki daha yüksek muhtemelen daha önce
Aslinda randevuna kadar degerin artmışmı bi baktirsaydın. Benim cuma ben ozamana kadar 2 kere kan verdimAslinda ben onu tahminen yazdım. Son adetim 12 nisandı ama geç yumurtladim sanirim adetimi bi hafta geçtiğinde hcg 16 idi. Haftaya ultrason var onda belli olacak kaç haftalık olacağı bakalım :)
Aslinda randevuna kadar degerin artmışmı bi baktirsaydın. Benim cuma ben ozamana kadar 2 kere kan verdim
Benim daha ilk kanım:)Kactan kaça çıktı sizinki. Benimki bir gunde 2,5 katı artıyor. Ben korkmuştum ama doktor sağlıklı dedi. Şimdiden sizinkinden fazladır..
Iki kere yaptırdım o zaman 16 40 100 diye arttı. Hem de pespese yaptırdım iki güne bir degilAslinda randevuna kadar degerin artmışmı bi baktirsaydın. Benim cuma ben ozamana kadar 2 kere kan verdim
Masaallah iyi haberlerini alırsin inş. DoktordanIki kere yaptırdım o zaman 16 40 100 diye arttı. Hem de pespese yaptırdım iki güne bir degil
Benim daha ilk kanım:)
Masaallah iyi haberlerini alırsin inş. Doktordan
Dün idrar testi yaptım bugün kan testi cumada doktor :)Yakın mi öğrendiniz doktora ne zaman gideceksiniz
Ayni beklenti içerisindeyim...Teşekkür ederim ins hepimiz.. bir an önce randevu tarihim gelse keseyi bi görsem :)
Canım gebelik var gibi kac gün gectiKızlar bu teste yorumunuz nedir
Canim 6 mayista 28 di. 8 mayista hcg yaptirdim 223 tu. 11 mayista bir dahaa yaptirdim 2481 cikti zaten artislari cok fazlaİnşallah ikizlerin olur hcg nasıl artıyor sende acaba ?
Hamilesin bence canimKızlar bu teste yorumunuz nedir
Bi doktora görün mutlakaKizlarrr idrar yolu enfeksiyonu oldum yaa
Bence de hamilesin ama bi kan testi de yaptırKızlar bu teste yorumunuz nedir
gündüz calışıyorum eve gidince en azından mutfak işleri oluyor haliyle biraz eşimde yardım ediyor sağolsunBendede bel ara ara oluyor karın ağrısıda sanırım normal evde iş yapıyormusunuz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?