- Konu Sahibi marbling817
-
inşallah biran önce hem keseyi hem de kalp atışlarını görür ve duyarsın canımKIZLAR benim cok canım sıkkın betam 5675 ama hala kese gözükmedi karından baktı doktor gerçekten çoktan canım sıkıldı yarın tekrar bakılacak lütfen bana dua edin
Ben mi? Yok ben daha kan vermedim işi garantiye alayım diyorum önümüzdeki hafta çarşamba yada perşembe vermeyi düşünüyorum hatta belki daha da geç çünkü kese görünecek mi kalp atışı duyulacakmı endişesi de zorluyo insanı. Daha önce 2000 küsür hcg işe kese görünmüştü sonra da kalp arışları ama 3 hafta sonra kalbi durdu miniğimin sonlandırıldıSAĞOL canım allah razı olsun inşşallah sen gördün mü keseyi
Allah yardımcın olsun insallah sağlıklı bir bebis alırsın kucağına canımBen mi? Yok ben daha kan vermedim işi garantiye alayım diyorum önümüzdeki hafta çarşamba yada perşembe vermeyi düşünüyorum hatta belki daha da geç çünkü kese görünecek mi kalp atışı duyulacakmı endişesi de zorluyo insanı. Daha önce 2000 küsür hcg işe kese görünmüştü sonra da kalp arışları ama 3 hafta sonra kalbi durdu miniğimin sonlandırıldışimdi onun üzerinden 6 ay geçti ve çalışmalara başladık o yüzden endişelerimin de önüne geçemiyorum ya yine aynısı olursa diye çünkü 2 ay depresyondan çıkamamıştım
İnşallah hepimiz ereriz muradımızaAllah yardımcın olsun insallah sağlıklı bir bebis alırsın kucağına canım
Amin insallahİnşallah hepimiz ereriz muradımıza
Kimyasal gebelik diye biseydeb bahsediyorlar ama ne ile alakalı bilemiyorum inankiÇa
çatlatma iğnesinin etkisiyle de pozitif çıkabiliyormuş galiba siz de duydunuz mu öyle birşey umutlanmalı mıyım acaba
Cok normal takma olurmuSelam kızlar bende bu sabah hem gebelık hemde kan testı yaptırdım 52 cıktı tam 4 hafta 1 günlüğüz sanırım en küçük bebiş şuanlık benim bendede kasık batması ve sandalyede falan oturunca bel agrısı var normal dımı kızlar
Acaba sadece hormonlarla mı alalalı yoksa şu kesede bebek oluşmaması mıKimyasal gebelik diye biseydeb bahsediyorlar ama ne ile alakalı bilemiyorum inanki
Olur canım benim :)Cok normal takma olurmu
KIZLAR benim cok canım sıkkın betam 5675 ama hala kese gözükmedi karından baktı doktor gerçekten çoktan canım sıkıldı yarın tekrar bakılacak lütfen bana dua edin
İnşallah çok teşekkür ederim suan içim de ne yaşıyorum bir Allah bir ben biliyorum amin kimsenin bırakmasın insallah yarın olsun hayır olsuninşallah yarın görürsün valla ben de kötü oldum Allahım sevincini kursağında bırakmasın inş
Bana mı dedin canımNormal canim endişelenme
Mesaj kaymış nolur ksb. Yarın inş. Görürsün melegini. Benimde randevum yarnBana mı dedin canım
Mesaj kaymış nolur ksb. Yarın inş. Görürsün melegini. Benimde randevum y
Yarin randevum var dua et olurmuYok Can'ım ne kusuru inşallah canım sen gördün mü peki
Normal canim hayirli oSelam kızlar bende bu sabah hem gebelık hemde kan testı yaptırdım 52 cıktı tam 4 hafta 1 günlüğüz sanırım en küçük bebiş şuanlık benim bendede kasık batması ve sandalyede falan oturunca bel agrısı var normal dımı kızlar
Kese olusmadan bebegin dusmesi benim basima geldi mart ayinda 4 haftalık düşürdüm simdi tekrar hamileyim 6 haftya giriyorumAcaba sadece hormonlarla mı alalalı yoksa şu kesede bebek oluşmaması mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?