- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
kaç haftalıksın canm senBenim bel ağruım azaldı ama biraz ayakta kalsam kasık ağrılarım var regl ağrısına benzer devam ediyor..
Bende daha yeni öğrendim Benimde bel ve karın ağrılarım devam ediyormerhaba kızlar
ben 5 hafta 5 günlük hamileyim ara ara feci bel ağrısı ve kasıklarımda batmalar oluyor. sanki adet olacakmış gibi karnımda ağrıyor normal mi korkacak bir durum olabilir mi?
bunları yaşayanlar gelin dertleşelim
aynı benim gibi desene ama insan korkuyor yaBende daha yeni öğrendim Benimde bel ve karın ağrılarım devam ediyor
Korkma ferah tut içini ben az önce sordum hemşireye de 9 ay boyunca aynı agrıları çekenler oluyor ama kadın Doğuma da görün dddi biaynı benim gibi desene ama insan korkuyor ya
cumartesi günü randevum var o zaman soracağım..Korkma ferah tut içini ben az önce sordum hemşireye de 9 ay boyunca aynı agrıları çekenler oluyor ama kadın Doğuma da görün dddi bi
Haberdar et bizi de :)cumartesi günü randevum var o zaman soracağım..
sata göre 6+4 cnmama yumurtlamadan adet gününe kadar kasık ve bel sancısı çok şiddetliydi yataktan sabahları zor kalkıyordumkaç haftalıksın canm sen
Merhabalar bende varim. 5+3 üm. Cok şükür. Rabbim isteyen herkese versin. Bel kasık ağrılarım cok oluyo benimde. Dinlenince geciyor ama. Zorluyor melegim teyzesimerhaba kızlar
ben 5 hafta 5 günlük hamileyim ara ara feci bel ağrısı ve kasıklarımda batmalar oluyor. sanki adet olacakmış gibi karnımda ağrıyor normal mi korkacak bir durum olabilir mi?
bunları yaşayanlar gelin dertleşelim
Merhabalar bende varim. 5+3 üm. Cok şükür. Rabbim isteyen herkese versin. Bel kasık ağrılarım cok oluyo benimde. Dinlenince geciyor ama. Zorluyor melegim teyzesi
sata göre 6+4 cnmama yumurtlamadan adet gününe kadar kasık ve bel sancısı çok şiddetliydi yataktan sabahları zor kalkıyordum
Ulturasyonda bakildimibenimde meleğim belkide meleklerim olacak (ikiz olma ihtimali var dedi doktor ) bende ağrı olunca korkuyordum korkmayım bari :)
Evet cnm bakildi gecen haftaUlturasyonda bakildimi
Evet cnm bakildi gecen haftaUlturasyonda bakildimi
Iki kesemi göründüEvet cnm bakildi gecen hafta
Bendede bel ara ara oluyor karın ağrısıda sanırım normal evde iş yapıyormusunuz hanımlarsata göre 6+4 cnmama yumurtlamadan adet gününe kadar kasık ve bel sancısı çok şiddetliydi yataktan sabahları zor kalkıyordum
evet biri kan phtısıda olabilir dediIki kesemi göründü
ben işte çalışıyorum evde hıc ıs yapaıyorum işten geldiğim gibi uyuyorummBendede bel ara ara oluyor karın ağrısıda sanırım normal evde iş yapıyormusunuz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?