Hamileliğin ilk haftaları ağrı çekenler buraya :)

marbling817

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
487
372
33
merhaba kızlar

ben 5 hafta 5 günlük hamileyim ara ara feci bel ağrısı ve kasıklarımda batmalar oluyor. sanki adet olacakmış gibi karnımda ağrıyor normal mi korkacak bir durum olabilir mi?

bunları yaşayanlar gelin dertleşelim

Benim bel ağruım azaldı ama biraz ayakta kalsam kasık ağrılarım var regl ağrısına benzer devam ediyor..

Bende daha yeni öğrendim Benimde bel ve karın ağrılarım devam ediyor

Merhabalar bende varim. 5+3 üm. Cok şükür. Rabbim isteyen herkese versin. Bel kasık ağrılarım cok oluyo benimde. Dinlenince geciyor ama. Zorluyor melegim teyzesi

Merhabalar bende varim. 5+3 üm. Cok şükür. Rabbim isteyen herkese versin. Bel kasık ağrılarım cok oluyo benimde. Dinlenince geciyor ama. Zorluyor melegim teyzesi
benimde meleğim belkide meleklerim olacak (ikiz olma ihtimali var dedi doktor ) bende ağrı olunca korkuyordum korkmayım bari :)

Ya kızlar aynı sorun bende de var ben henüz kese mi de göremedim 4 hafta 3 günlük de ben hamileyim bende cok korkuyorum dış gebelik falan mı acaba diye cuma günü kontrole gidicem bakalım Ne diyecek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…