- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
Tatlim benimde 5600 ken karindan gorunnmedi. Transvajinalde gördükKIZLAR benim cok canım sıkkın betam 5675 ama hala kese gözükmedi karından baktı doktor gerçekten çoktan canım sıkıldı yarın tekrar bakılacak lütfen bana dua edin
Evet canim bebim catlatma ignesi vuruldum 15 gun gecene kadar test yapma pozitif cikar ben dayanamayip yaptim pozitif cikmisti en garanti kan vermekÇa
çatlatma iğnesinin etkisiyle de pozitif çıkabiliyormuş galiba siz de duydunuz mu öyle birşey umutlanmalı mıyım acaba
Yarin randevum var dua et olurmu
ALLAH razı olaun canım dün keseyi görememişti ama bugün gördü Rabbim en şükğrson olaun 5 hafta 5 günlükmüş haftaya gel bebege bqkalom bebek 1 HAftadan önce gözükmez dedilütfen sonucu alınca bizimle paylaş
dün gece yatarken bile aklımda sen vardın dua ettim uyumadan
inşallah iyi haberlerini verirsin bize
Çok sağıl canım gözüktü bugün şükürler olsunTatlim benimde 5600 ken karindan gorunnmedi. Transvajinalde gördük
Amın bıtanem Insallah isteyen herkese nasip etsın Rabbım bızlerede saglıkla büyütmeyi ve kucagımıza almayı nasip etsin :)Normal canim hayirli olsunn
Bugün gitim ultrasonda bebişlerimi gördümm :)Amın bıtanem Insallah isteyen herkese nasip etsın Rabbım bızlerede saglıkla büyütmeyi ve kucagımıza almayı nasip etsin :)
bende bugün gördüm bebişlerimi :)Çok sağıl canım gözüktü bugün şükürler olsun
Oy maşallah Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin bu güzel cuma gününr denk gelmiş maşallah suphanallah elhamdülillah canım ya:):)bende bugün gördüm bebişlerimi :)
aynen canım :) amin inşallahOy maşallah Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin bu güzel cuma gününr denk gelmiş maşallah suphanallah elhamdülillah canım ya:):)
Ay canim benim Allah razi olsun şimdi yoldayiz 4 de randevumlütfen sonucu alınca bizimle paylaş
Allah Şen'de de razı olsun Şen'de haber verAy canim benim Allah razi olsun şimdi yoldayiz 4 de randevum
Canim doktor ufak bisey görünüyor ama dedi 10 gün sonra gel tüm ayrintilari belli olur dedi. Karnimdan bakti.Bende vajinadan bakarmisiniz dedim dr da zorlamaya gerek yok. 10 sonra gel dedilütfen sonucu alınca bizimle paylaş
ALLAH razı olaun canım dün keseyi görememişti ama bugün gördü Rabbim en şükğrson olaun 5 hafta 5 günlükmüş haftaya gel bebege bqkalom bebek 1 HAftadan önce gözükmez dedi
Maşallah çok sevindim darısı başımabende bugün gördüm bebişlerimi :)
Canim doktor ufak bisey görünüyor ama dedi 10 gün sonra gel tüm ayrintilari belli olur dedi. Karnimdan bakti.Bende vajinadan bakarmisiniz dedim dr da zorlamaya gerek yok. 10 sonra gel dedi
Degerim yaklaşık olarak 2700 felan civarda ama karindan bakmayi tercih etti. Bazi dklar sakıncalı bazilari deyil diyolar vajinal icin ama bilemiyorum off 10 gün gecermiBurda doktor direkt alttan bakıyor bebege zarar bile verebilir bence benim canım çok acıyor o şekilde. hatta hamile değilken bile sancı yapiyordu
Degerim yaklaşık olarak 2700 felan civarda ama karindan bakmayi tercih etti. Bazi dklar sakıncalı bazilari deyil diyolar vajinal icin ama bilemiyorum off 10 gün gecermi
Of ever valla. Catlatıyorlar inasaniSanırım bebisleri kucagimiza alana kadar boyle endiseli ve sabırsız olacağız
Canım benim çok teşekkür ederim bana da ilk başlar da hep silik birşey göremiyorum ama emin değilim demişti beta hcgb en az 6000 olması Gerekiyor tecrübe ile sabit Senin beta degeri kaç canımO kadar sevindim ki. Çok şükür ya. Hayirlisiyla kucağına da alırsın ınş. Haftaya ben de görürüm kesemi ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?