- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
Amin canimMaşallah çok sevindim darısı başıma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canimMaşallah çok sevindim darısı başıma
Canım benim çok teşekkür ederim bana da ilk başlar da hep silik birşey göremiyorum ama emin değilim demişti beta hcgb en az 6000 olması Gerekiyor tecrübe ile sabit Senin beta degeri kaç canım
Çıkar canım benim dr Perşembe kontrolüm var Allah nasip ederse meleklerimizi aynı zaman da kucağımıza alırızPerşembe günü 932 idi. Benim kontrolüm salı ya da çarşamba o zamana kadar çıkar belki..
Kızlar merhaba. 1 Haziranda hamile olduğumu öğrendim.3 Haziran akşamı çamaşırımda lekelenme oldu. Doğum Hastanesi Aciline göründüm. Ultrasonda çok ufak olduğu için hiçbir şey göremedi doktor. Kan tahlili istedi. Beta HCG 100 birim artmış. yani iki gün önce 430 iken dün 530 olmuş. Progestan verdi doktor ve folik asit. Sabah akşam kullan dedi.
Şuan kasıklarımda dayanılmaz bir ağrım var. Kanamam hafif pembe şekilde devam ediyor. Çok değil az az ama ben çok korkuyorum. Şimdi yine hastaneye gidicem ama bugün malum Pazar. Böyle birşey deneyimleyen var mı aranızda? Ne yapıcam bilmiyorum. İlk çocuğum olacak ve yaşım 38. Acaba yaşımdan dolayı düşük tehlikesi mi yaşıyorum?
Kizlar meraba ne güzel hamişsiniz bebisleriniz hakkinda konusuyosunuz çok güzel bi duygu. Darısı inşallah benim başıma adetime 4 gün var bu ay ilk defa klomen ve çatlatma ignesi oldum merakla bekliyorum ama bazen adet sancısı giriyo çok korkuyorum adet olacam diye. Sizdeki belirtiler neydi yazarsanız çok sevinirim. Hepiniz sağlıkla alın bebislerinizi kucagıniza.
Haklısın herkesin belirtisi farklı ama yinede merak ediyorum canım kan testi yaptirmak istemiyorum daha önce yaptirmistim negatifi görünce çok üzülüyorum 2 gün sonra evde test yapacamBen de adete bir hafta kala batma ve kramp olmuştu günüm gecince de bir iki gün adet sancim olmuştu ama bunlar kişiden kişiye degisiyormus aslinda kanda test yapsan cikar belki
Canım Ne durumdasın bilmiyorum bazen kendiliğinden düşüyor düşük olduğu zaman bazen kurtaj gerekiyor doktorlar kese görmeden Zaten hamile olduğuna bile inanmıyor beta baktır diyor cünkü düşük olup olmadığını kan değerinden anlar 35 yaşından sonra olan gebelikler riskli olabiliyor Rabbim hayırlısı versin üzülmeMalesef kanamam başladı acile gittim Doğum Hastanesinin. HCG bakıldı. Düne göre 50 birim düşük. Doktor ultrasona da baktı bişey görünmüyor burda düşmüş olma ihtimali var dedi. Gözüm yaşlı yazıyorum. Tam bilgi veremem dedi. Devletin Doğum hastanesi üstelik. Nasıl bilgi veremiyorlar anlamadım. Yarın tekrar HCG baktırırsınız dedi. Ya düşük yaptıysam nasıl anlayacağım ki ben? Çok üzgünüm, psikolojim çöktü resmen. Lütfen böyle bir deneyim yaşamış biri varsa yazsın, lütfen... Yarına kadar sabredemiyorum. Heryerden birşeyler okuyorum. Şehir dışındayım, daha önce gittiğim doktorları aradım tek tek. Malesef bir bilgi veremiyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Canım Ne durumdasın bilmiyorum bazen kendiliğinden düşüyor düşük olduğu zaman bazen kurtaj gerekiyor doktorlar kese görmeden Zaten hamile olduğuna bile inanmıyor beta baktır diyor cünkü düşük olup olmadığını kan değerinden anlar 35 yaşından sonra olan gebelikler riskli olabiliyor Rabbim hayırlısı versin üzülme
ÇOk üzgünüm canım Allah yardım etsin can sıkıntını geçirir mi bilmiyorum ama sakat olan bebekler düşermiş Rabbim tekrar nasip eder insallahKaybettim malesef
AminnnnnÇOk üzgünüm canım Allah yardım etsin can sıkıntını geçirir mi bilmiyorum ama sakat olan bebekler düşermiş Rabbim tekrar nasip eder insallah
bende bugün gördüm bebişlerimi :hayırlı uğurlu olsun canım benim de bir ince ki gebeliğimde ikiz di bebeklerim ama 7 haftalık Ken kaybettim şimdi 3 hafta 4 günlük hamileyim acaba tekrar ikiz olma şansı varmıdır beyan 17.98 çıktı ama insan yine de düşünüyor işte