- 24 Mayıs 2017
- 7.488
- 14.683
- 248
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
İnsaallah ikizdir Allah gönlüne göre versinEvet cnm bakildi gecen hafta
Benimde cuma :) hayırlı şeyler olur inşallahBenim randevumda cuma bakalım ne diycek dr.
Senin bebiş nekarlik canimBenimde cuma :) hayırlı şeyler olur inşallah
Bakalim hayirlisi neyse o olsun canim benim bugun kasik agrim cok gaz sancisi gibi agrilar giriyor normaldir insallah yaBenim randevumda cuma bakalım ne diycek dr.
Bugün 5 hafta dddi hemşire ama cuma belli olur :)Senin bebiş nekarlik canim
Ayy ayniyiz seninle. 16 nisan benim son adet. Senin?Bugün 5 hafta dddi hemşire ama cuma belli olur :)
Benimde 23 tü :)Ayy ayniyiz seninle. 16 nisan benim son adet. Senin?
En son nezaman kan verdin kac cikti degerinBenimde 23 tü :)
benimde meleğim belkide meleklerim olacak (ikiz olma ihtimali var dedi doktor ) bende ağrı olunca korkuyordum korkmayım bari :)
Hoşgeldin aramıza arkadaşimMerhabalar bende de oldu kasık ağrısı. Yumurtlamada başladı hala sürüyor. Ne kadar hareket edersem o kadar ağrım oluyor. Benim ağrılarım genellikle kramp şeklinde bir süre iki büklüm kalıyorum. Ani hareketlerde de bıçak saplaniyormus gibi oluyor. Bir iki gün adet sancısı şeklinde de oldu. Ne kadarlık hamile oldugumu tam bilmiyorum 5. Haftanın içindeyim herhalde..
Hoşgeldin aramıza arkadaşim
Ayni haftadayiz seninleMerhabalar bende de oldu kasık ağrısı. Yumurtlamada başladı hala sürüyor. Ne kadar hareket edersem o kadar ağrım oluyor. Benim ağrılarım genellikle kramp şeklinde bir süre iki büklüm kalıyorum. Ani hareketlerde de bıçak saplaniyormus gibi oluyor. Bir iki gün adet sancısı şeklinde de oldu. Ne kadarlık hamile oldugumu tam bilmiyorum 5. Haftanın içindeyim herhalde..
Bugün kan verdimEn son nezaman kan verdin kac cikti degerin
Ayni haftadayiz seninle
Böyle çıktı senin ?Bugün kan verdim
En son pazartesi verdim 1318 çıktı. Seninki cokmu yüksek benimkimi az anlamadimBöyle çıktı senin ?
Benimki 1000 seninki 1318 :) seninki daha yüksek muhtemelen daha önceEn son pazartesi verdim 1318 çıktı. Seninki cokmu yüksek benimkimi az anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?