- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
- 48
- Konu Sahibi marbling817
-
Canim 6 mayista 28 di. 8 mayista hcg yaptirdim 223 tu. 11 mayista bir dahaa yaptirdim 2481 cikti zaten artislari cok fazla
Is yeri doktoruma monurol yazdirdim hamileyken iciliyor.Bi doktora görün mutlaka
2 gunde 1 2 katina çıkmalı seninde ikiz olma ihtimali var sonucta 1. Gun 16 cikmis 3. Gun 100Benimki
1.gün 16
2.gün 40
3.gün 100
Çıktı seninki daha fazlaymis ben de umutlaniyorum belki ikizdir diye ama artislar o kadar yüksek değil..
2 gunde 1 2 katina çıkmalı seninde ikiz olma ihtimali var sonucta 1. Gun 16 cikmis 3. Gun 100
Hadi hayırlısı :) haberdar et bizideDayanamadım az önce aile hekimliginde kan verdim 16da çıkacak
Bir sokak arkaya yürüdüm geldim şimdi kramptan duramiyorum ne kadar hareket edersem o kadar ağrım oluyor..
Bizede bilgi ver canim aynen bende dün is yerinde biraz fazla yürüdüm aksam evde koptu kemiklerim sanki cok iyi anliyorum seniDayanamadım az önce aile hekimliginde kan verdim 16da çıkacak
Bir sokak arkaya yürüdüm geldim şimdi kramptan duramiyorum ne kadar hareket edersem o kadar ağrım oluyor..
Teşekkür ederim alır almaz yazarım; )Hadi hayırlısı :) haberdar et bizide
Bizede bilgi ver canim aynen bende dün is yerinde biraz fazla yürüdüm aksam evde koptu kemiklerim sanki cok iyi anliyorum seni
Aynen banada oyle diyorlar hahaVeririmöyle ya sürekli açım midem kazınıyor ve sürekli yorgunum zaten hareket edince de çok zorluyor beni. Her fırsatta uyuyorum zaten. Eşim kuluçkadakı tavuk gibisin diyor :)
Benimde tam tersi bikaç gündür olan iştahım gitti hiçbişey yemek istemiyor :) gerçi heyecan dan da olabilirVeririmöyle ya sürekli açım midem kazınıyor ve sürekli yorgunum zaten hareket edince de çok zorluyor beni. Her fırsatta uyuyorum zaten. Eşim kuluçkadakı tavuk gibisin diyor :)
Tebriklerr :))hcg sonucum 932 çıktı
Benimde tam tersi bikaç gündür olan iştahım gitti hiçbişey yemek istemiyor :) gerçi heyecan dan da olabilir
teşekkur ederim en azından içim rahatladı bir haftada 40 dan 932 ye çıkmış. normalde 640 civarı olmalıydı ama benimki biraz hızlı artıyorTebriklerr :))
Hemşire bana sık ve sağlıklı şeyler ye dedi acıktıgın zamanlar bi bardak süt iç bi meyve ye bi kase yoğurt :)aslında iştahım yok. yemek görünce yiyesim gelmiyor ama karnım sürekli gurulduyor ve kazınıyor. ağzıma birşey atmasam acımdan midem bulanıyor basım dönüyor. artık yuh diyorum bazen yemekten bir saat sonra açlıktan bayılacak hale geliyorum
Hemşire bana sık ve sağlıklı şeyler ye dedi acıktıgın zamanlar bi bardak süt iç bi meyve ye bi kase yoğurt :)
Hayırlı olsunnnnmnmKızlar bu teste yorumunuz nedir
Bende henüz olmuyor öyle :)sende de oluyor mu açlık krizleri? ben diyetisyenin verdiği listeye göre yiyorum 3 ana 3 ara öğün var.. ara öğünlerimde süt yoğurt meyve yiyorum ama az sonra yine açım.. gece midemin kazınmasından uyuyamıyorum hatta sanki açlıktan kırılmışım gibi yataktan kalkmaya halim olmuyor eşimi yolluyorum. haftaya diyetisyene tekrar gidecem anlatcam bir haftada bir kilo almışım gerçi kabızlık da var ama dikkat etmek lazım..
çatlatma iğnesinin etkisiyle de pozitif çıkabiliyormuş galiba siz de duydunuz mu öyle birşey umutlanmalı mıyım acabaHayırlı olsunnnnmnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?