hamileliğimi eşime söylerken nasıl bir sürpriz yapmalıyım?

kartanesi_82

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
141
3
316
Ankara
merhabalar,
henüz hamile değilim ama 1-2 ay içerisinde düşünüyorum. Yani eşimde hazır hissederse kendini delikafadulden
burda bir konu açılmıştı baktım ama tarihleri eskiden kalmış. bakalım yeni fikirler oluşmuşmu bu zaman içerisinde. sositososito

Cahilliğimi bağışlayın ama bu konuda kafama takılan birşey var.hani bugün biz bebek sahibi olmaya karar versek, eşimin de bilgisi olur, sürekli konuşur ve bunun için belki de extra çabalarımız olur.Sonrasında da her ay sonunda işte regl durumu var mı yok mu diye eşim de sorar gibime geliyor.Hani Türk filmlerinde falan olurya kadın eşine fısır fısır utanarak söyler, adam "hüleeeyyyn baba oluyorum" diye sanki hiç planlanmamış, bir fikri yokmuş gibi delirir ya, hem bana romantik hem de garip gelir hep.Be adam işte korunmuyosunuz, bebeğe karar vermişsiniz, ikinizde sağlıklıysanız zaten olacaktı neyi bu kadar şaşırtıcı diye haykırırım televizyon başında.
Bu arada bebek düşünmüyoruz ama karar verirsek ve bu olayın sürpizinin mantığını bana açıklayan birisi olursa ben de hamile kaldığımda eşime fısır fısır söyleyip onun şaşkınlığını izlemek isterim.
Neyse; bence işten geldiğinde güzel bir sofra hazırlayıp onu masaya otutturup "seninle konuşmak İSTEDİĞİMİZ birşey var" diyebilir, bir akşam yemeği rezervasyonu yaptırıp "Senin de gördüğünde, varlığını hissettiğinde bile çok mutlu olacağın birisi ile seni x restoranında bekliyoruz" diye sms atabilir, geldiğinde bu kişinin bebek olduğunu belirtebilir, evde kısıtlı olan nesnelerin sayısını arttırabilir (yeni bir bardak, sandalye, fincan falan) "artık bir 3. bilmemneye ihtiyacımız olacak" diyebilir, annelerin giydiği sevimli bir t-shirt giyip karşısına çıkabilir, "Bugün BİZİ bilmemnereye götürsene, canımıZ x istiyor BİZİM" diyebilirsiniz.
Mantığını anlamasam da off içimde ne fikirler varmış :) Bol sürprizli, rahat ve güzel bir hamilelik dilerim şimdiden.

:1rolleyes: aslında haklısınız tabiki birlikte karar alınıp yapılacak. fakat hadi bebek yapalım dedikten sonra, belki daha sonraki denemelerde de olmayabilir. haklısınız regl dönemlerimi eşim benden daha çok takip ediyor. bezen birkaçgün gecikiyor. ama yinede böyle bişeyi sıradanmış gibi her zaman olan birşeymiş gibi "ben hamileyim" diyip çayımı yudumlamakda garip gelecek sanırım :kedi:

winstonlight süper yazmışsın. Okurken çok büyük zevk aldım.
Cümleler, kelimeler, düzgün bir türkçe. Bulunulan öneriler..
Bayılıyorum yaa böyle düzgün yazanlara.

:lepi:

bir tane emzik ya da minik ayakkabı alıp onu hediye paketi yapıp eşine verebilirsin. hediyeyi açtığında eminim yoğun duygular içinde olucaktır boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…