Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Denizliye gidecek ınsallah bır bucuk yıllık evliyiz ilk defa ayrı kalacaz cok zormjs gercekten :))
Hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah 21 gün, sayılı gün çabuk geçer demişler benim eşim askeri personel, 6aylık yurt dışı görevi çıktı bakalım benim günlerim nasıl geçecek
12 haftada ağrı, şişkinlik normal canım yavaş yavaş vücudun alışacak bu yeni duruma Güzel haberlerden mahrum bırakma bizleri de

Allah sana daha cok sabir versin canım benım valla senınkı daha zormjs sag salım gider gelir ınsallah

Kızlar test yaptım negatif, bugün eşimin Doğum günü belki ona mutlu bir haber veririm dedim ama malesef..

Kızlar test yaptım negatif, bugün eşimin Doğum günü belki ona mutlu bir haber veririm dedim ama malesef..
canım, emin ol sen ne zaman güzel haber verirsen ver, o gün eşinin Doğum günü olur

Şimdi üzülmeyi bırakıp önümüzdeki ayın planını yapmalısın Kür falan kullanacak mısın? Doktora gidecek misin? Ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip edecek misin?

Evde femera var doktora gitmeden kendim kullaniyim diyorum canim

Hayırlısı olsun canım Mayıs güzel gelsin hepimize
İnşallah canım ama Mayıs Ramazan artık kür falan bişiy yapmam bırakıcam vücudum kendini toplasın artık Ümit’lerim tükenmeye başladı rabbim sizlerin ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah

Hayırlısı olsun . bende bu ay yapmadık şey bırakmadım :) Macunhane nin macununu yedim adetim başlar başlamaz adetim bitince zemzemin içine atttıgım meryem suresi ayetleri ve yasin suresi son 2 ayet silinmişti temizlenir temizlenmez içtim . hatim başladık eşimle o bugün bitti . 41 gün meryem suresi okumaya başladık bugün 15. Gün ... Sorun şu ki gecen ay tam 1 ay adetler düzenli iken bi anda olmadım heveslendim ama hüsran . kist oluşmuş doktor tüm değerler harika ama basit önemsiz bir kist oluşmuş biz bişi yapmadan 2 aya geçer dedi sonra çatlatma iğnesi yapalım dedi umudum kırıldı ovulasyon testlerini boş yere erkenden telef edip bu ay takip yqpmadım . Rabbim ol derse olur dedim ayetlere rabbime sıgındım. Hakkımızda. Hayırlısı . gecen ay düzenszlik olduğu için adet günümü bile bilmiyorum 4 nisanda adet oldum bu bilgi elimde. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bugün hatim duamda hatmi tüm bebiş isteyenler adına yapıp hepimize istedim inş hayırla verir Rabbim

Umudun hiç tükenmesin canım, Rabbim ol desin yeter ki biz umut etmeye istemeye devam edelim elbet en hayırlı zamanda olur ☺

Ohooo yeni başladık, daha burda ne halaylar çekeriz inşallah

Allah kabul etsin allah razı olsun canım dua edip isteyebileceğimiz rabbimiz var şükürler olsun allahım Ümit’lerimizi dualarımızı boşa çıkarmaz Emin’im o ol der ve olur

Hanımlar merhaba, benim bata 8 gün var beklemedeyim yani. Dün şöyle bir durum oldu. Vücudumdaki hareketliliği sürekli takip ediyorum. Dün akıntım afedersiniz böyle yapışkan gibiydi,şeffaf, yapış yapıştı yani bu yumurtlama belirtisi olabilir mi? İlk defa görüyorum başına böyle birşey gelen var mı? Adet dönemime yakın benim akıntım kesilir. Şuan ara ara var. Göğüs hassasiyetim de yok. Hatıyırlısı bakalım bir umut bekliyorum.

mrssoydas canım sana bisey soracaktım. Yumurta catladıktan 14 gun sonra mı adet gunu yoksa yumurtlama gununden 14 gun sonra mı adet olur :))
Canım bildiğim kadarıyla normalde yumurta çatladıktan sonra 14.gün adet günü ama bu 12-16 arasında da olsa normal kabul ediliyor. Mesela benim luteal fazım genelde 12-13 gün sürer

Canım bildiğim kadarıyla normalde yumurta çatladıktan sonra 14.gün adet günü ama bu 12-16 arasında da olsa normal kabul ediliyor. Mesela benim luteal fazım genelde 12-13 gün sürer ☺
Benim ıkı aydır 14 gundü. Ovu testiyle tanısmadan önce döngümü 30-31diye bilirdm ama ovu testini kullandıktan sonra 28 29 oldu :)) takip edince anladım olayı :))

Benim ıkı aydır 14 gundü. Ovu testiyle tanısmadan önce döngümü 30-31diye bilirdm ama ovu testini kullandıktan sonra 28 29 oldu :)) takip edince anladım olayı :))
ben de öyle canım vücudumuzu tanımak için zamana ihtiyacımız oluyor, benim de akıntım falan yumurtlama zamanı çok olmaz. Herkes aaa yumurta kıvamı şeffaf falan dedikçe yumurtlama mı olmuyor acaba diye kendimi sorgulamıştım. Ama gem fikir takibi hem ovulasyon testi hem ateş ölçme ile akıntı çok olmadan da bal gibi yumurtluyormuşum ateş ölçme de güzel yöntem tavsiye ederim

Kızlar önümüzdeki ay bat 13 mayıs ta regl oluyorm ve asilama olucam ins heyecan dorukta.. bu süreçte olan varmı benim gibi
Birde adet bittikten hemen sonra az az hafif beyaz akinti çoğalır ya az az ordan anlıyorum doğurgan dönemde oldugumu

Tahminen adet in ilk günümden itibaren 13. Gün veya o civardaki tarihte asilama olur diye düşünüyorum
Aklımda çoğul gebelik var ins

Aynen bende de akıntı olmuyor ovulasyon takibi harıka bır yöntem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…