- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Hadi inşallahAyy hayırlı olsunnnnbende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay için bakalım bekliyoruz bizde inşallah güzel haberler alırım yine devam eden sağlıklı bir şekilde
Bu sabah test yaptım gölge bile yok bata 2 varken azıcık moralim bozulduMerhabaaa ☺ Biri devam edemeyen iki hamileliğimde de hiiiiiç belirtim olmadı diyerek çekiliyorumhayırlısı olsun ☺
Bende öyleyim
Hiç moralin bozulmasın Belki geç döllenme olabilir adet gelmediği sürece ümit vardırBu sabah test yaptım gölge bile yok bata 2 varken azıcık moralim bozuldu
Normal testtı canım subat ayında kimyasalda adet gunu cok net degıl ama cok silik te degıl bır cizgi ile ögrenmıstım ki aydır hıc cızgi görememek üzdü biraz biliyorum cok yersz ama iste cok istiyorıxHiç moralin bozulmasın Belki geç döllenme olabilir adet gelmediği sürece ümit vardıridrar testleri geç çıkıyor zaten erken gebelik testi değilse eğer, battan 3-4 gün sonra bile silik görenler oldu
Erken gebelik testi al yada yakınlarda hastane varsa direk kanda baktır istersen, tahmin edebiliyorum canım benimde geçen ay kimyasal yaşadım ve bu ay daha sabırsızlanırım diye düşünüyordum ama daha sakinim ve bende çok istiyorum, stres hamileliğe çok engelmişNormal testtı canım subat ayında kimyasalda adet gunu cok net degıl ama cok silik te degıl bır cizgi ile ögrenmıstım ki aydır hıc cızgi görememek üzdü biraz biliyorum cok yersz ama iste cok istiyorıx
Evet ya oyle de ıste adet gelecek galiba belli hayırlısı olsun ınsallajErken gebelik testi al yada yakınlarda hastane varsa direk kanda baktır istersen, tahmin edebiliyorum canım benimde geçen ay kimyasal yaşadım ve bu ay daha sabırsızlanırım diye düşünüyordum ama daha sakinim ve bende çok istiyorum, stres hamileliğe çok engelmiş
Hayırlısı canım tabiki de geçen ay benimde adet olcam sanıyodum hatta bir hafta önceden heralde dedim yarın olacağım öyle ağrılarım vardı ama oda kimyasal oldu onunda nasibi o kadarmış, bakalım umarım bizde güzel haberler alırızEvet ya oyle de ıste adet gelecek galiba belli hayırlısı olsun ınsallaj
Oooo maşallah canım ikiz mi geliyor acabaGayet iyiyim canım Cuma kan vermiştim 77.6 çıkmıştı . Dün yine verdim 650.7 çıktı Cumartesi doktora gideceğiz inşallah ❤
Yok ya sanmıyorumOooo maşallah canım ikiz mi geliyor acabadoktordan da güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Ben daha once vajinusmus gecırnce tedirgin oluyorum ıste cok zor bir sürecti biri bitiyor bırı baslıyorHayırlısı canım tabiki de geçen ay benimde adet olcam sanıyodum hatta bir hafta önceden heralde dedim yarın olacağım öyle ağrılarım vardı ama oda kimyasal oldu onunda nasibi o kadarmış, bakalım umarım bizde güzel haberler alırıziçini ferah tut olursa her türlü olacak zaten sadece zamanı değil demekki ❣
Canım yumurtlamadan eminsen çıkardı diye düşünüyorum 2 gün kala çok silik de olsa, ama adet olmazsan yinele testi umut her daim devam etsinBu sabah test yaptım gölge bile yok bata 2 varken azıcık moralim bozuldu
Bu arada ben de Mart’ta kimyasal yaşadım geçmiş olsun, üzülme bak hamile de kalıyorsun yine olurNormal testtı canım subat ayında kimyasalda adet gunu cok net degıl ama cok silik te degıl bır cizgi ile ögrenmıstım ki aydır hıc cızgi görememek üzdü biraz biliyorum cok yersz ama iste cok istiyorıx
Ovulasyon takibi yapıyorm yumurtlamadam eminim canım evet hamıle kalabiliyorum da yıne de canım sıkılıyorBu arada ben de Mart’ta kimyasal yaşadım geçmiş olsun, üzülme bak hamile de kalıyorsun yine olur
Hepsi üst üste gelince sakin kalmak daha da zor oluyor doğru söylüyorsun ama bizim tek çaremiz şu aşamada sakin kalıp rahat olabilmek, demekki bebek sahibi olabiliyoruz kimyasal gebelik geçirdiğimize göre, sen en zor kısmı aşmışsın, geriye sadece birazcık sakin olabilmek kalıyor, öyle düşün zaten çocuğumuz olabilir ama sakin kalmalıyızBen daha once vajinusmus gecırnce tedirgin oluyorum ıste cok zor bir sürecti biri bitiyor bırı baslıyor
Ay hadi Allah kavuştursun, nereye gidecek belli mi? Uzun süreli değilmiş neyse ki canım şimdi olmazsa dönünce olurOvulasyon takibi yapıyorm yumurtlamadam eminim canım evet hamıle kalabiliyorum da yıne de canım sıkılıyorhayırlısı olsun sogan kürü denicrm mayıs ayında. Esimde askere gıdecl 21 gunlık o yuzden bu olmasını cok istiyordum sımdı adet bekliyorm. Hayırlısı Allahtan
Denizliye gidecek ınsallah bır bucuk yıllık evliyiz ilk defa ayrı kalacaz cok zormjs gercekten :))Ay hadi Allah kavuştursun, nereye gidecek belli mi? Uzun süreli değilmiş neyse ki canım şimdi olmazsa dönünce olur
Dogru söylüyorsun Rabbım dogru zaman da versın ınsallah :))Hepsi üst üste gelince sakin kalmak daha da zor oluyor doğru söylüyorsun ama bizim tek çaremiz şu aşamada sakin kalıp rahat olabilmek, demekki bebek sahibi olabiliyoruz kimyasal gebelik geçirdiğimize göre, sen en zor kısmı aşmışsın, geriye sadece birazcık sakin olabilmek kalıyor, öyle düşün zaten çocuğumuz olabilir ama sakin kalmalıyız
Unuturmuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?