Hamileler Kulübü

Ah canım benim duygusallık bende de var :) bulantılarım çok şükür bitti sayılır :) iştahsızlık yaşamadım hiç
İnşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin

11.haftada cinsiyet belli oluyor mu daha erken değil mi ya ? Bende şuan 10+5'im ve haftaya randevum var heyecan yaptım
Valla canım 11+1di cinsiyet öğrendim :)) ama bebiş hep bir hafta ileride gidiyor ultrasonda 12+1e uyumlu bir bebişti
Şimdi de 16+1 ama ultrasonda 17+1 çıkıyor

Belli olmaz canım 12. Haftadan sonra yavaş yavaş belli olmaya başlar cinsel organları 12.hafta itibariyle oluşmaya başlıyor.
Benim 11+1de belli oldu ama bebek ultrasonda 12+1di doktor erkek dedi, daha sonra iki kez başka doktorlara gittim hepsi erkek dedi :)

Valla onlar istemeyjnce göstermiyorlar maalesef, geçen gün doktorum o kadar uğraştı açmadı bacak arasını inat etti :) bazıları da hemen açıyor işte.
İlk cinsiyet öğrendiğimde o kadar belliydi ki ultrasonda bacakları açmış sırt üstü yatıyordu çok net poz aldı doktor :))

25.haftaya kadar göstermeyeni okumuştum bende ya kimisi baya inatçı o zaman bakalım bizim ki nasıl olacak sizin kaç haftalik oldu ?
Görümcemin bebeğinin doğuma 10gün kala erkek olduğu anlaşıldı, o zamana kadar hep kız demişlerdi

Merhaba 7+3 haftaligim çok duygusallık var herşeye ağlıyorum herşeyi kafaya takıyorum hiç Halim yok iştah sıfır
Geçecek canım bunlar hep geçecek... İki canlı olmanın verdiği zorluklar ... Sen mutlu olmaya bak gebeliğin tadını çıkar

O da çok kötü olur ya herseyi alıyorsun falan pat diye değişiyor tabiki ona da şükür de hazırlık olarak şok etkisi yaratır gerçekten
Öyle oldu valla neyse aslan gibi evladı maşallah, önemli olan o :)

Belli olmaz canım 12. Haftadan sonra yavaş yavaş belli olmaya başlar cinsel organları 12.hafta itibariyle oluşmaya başlıyor.
Cinsel organlari 9. Haftada olusmaya basliyor . sadece onu gormemiz zaman aliyor ultrasonda belirginleseck kadar gelisiyorlar ilerlyn zamanda ama 9. Hftada karnmzda netlesiyor aslnda heyecn verici bi duygu olustugunu bilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…