- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi Seda2012Emre
-
Ah canım benimMerhaba arkdslae guzel anneler anne adaylari :)
Sat 8 mart 10+3 hamileyim. Yarn yani 10+4 te kontrolum var. Hafif bulanti kusma asiri istahsizlik siddetli duygusallik :)
Allahim bebek istyen tum herkese nasip ettsin gebelerimizede saglikli dogumlar dilerim insallah
Valla canım 11+1di cinsiyet öğrendim :)) ama bebiş hep bir hafta ileride gidiyor ultrasonda 12+1e uyumlu bir bebişti11.haftada cinsiyet belli oluyor mu daha erken değil mi ya ? Bende şuan 10+5'im ve haftaya randevum var heyecan yaptım
Benim 11+1de belli oldu ama bebek ultrasonda 12+1di doktor erkek dedi, daha sonra iki kez başka doktorlara gittim hepsi erkek dedi :)Belli olmaz canım 12. Haftadan sonra yavaş yavaş belli olmaya başlar cinsel organları 12.hafta itibariyle oluşmaya başlıyor.
İlk cinsiyet öğrendiğimde o kadar belliydi ki ultrasonda bacakları açmış sırt üstü yatıyordu çok net poz aldı doktor :))Valla onlar istemeyjnce göstermiyorlar maalesef, geçen gün doktorum o kadar uğraştı açmadı bacak arasını inat etti :) bazıları da hemen açıyor işte.
Görümcemin bebeğinin doğuma 10gün kala erkek olduğu anlaşıldı, o zamana kadar hep kız demişlerdi25.haftaya kadar göstermeyeni okumuştum bende ya kimisi baya inatçı o zaman bakalım bizim ki nasıl olacaksizin kaç haftalik oldu ?
Geçecek canım bunlar hep geçecek... İki canlı olmanın verdiği zorluklar ... Sen mutlu olmaya bak gebeliğin tadını çıkarMerhaba 7+3 haftaligim çok duygusallık var herşeye ağlıyorum herşeyi kafaya takıyorum hiç Halim yok iştah sıfır
11+3 müş bak yanlış hatırlamışım iyi ki yazmışım11.haftada cinsiyet belli oluyor mu daha erken değil mi ya ? Bende şuan 10+5'im ve haftaya randevum var heyecan yaptım
Olsun kız, büyümeyecek miHerhalde aranızda en küçük biziz4 haftalığız daha
Valla canım 11+1di cinsiyet öğrendim :)) ama bebiş hep bir hafta ileride gidiyor ultrasonda 12+1e uyumlu bir bebişti
Şimdi de 16+1 ama ultrasonda 17+1 çıkıyor
Görümcemin bebeğinin doğuma 10gün kala erkek olduğu anlaşıldı, o zamana kadar hep kız demişlerdi
İnşallah canımBenim de tam haftasında gidiyor ama ben 12 haftaya yakın gidicem hadi inşallah ya
Öyle oldu vallaO da çok kötü olur ya herseyi alıyorsun falan pat diye değişiyor tabiki ona da şükür de hazırlık olarak şok etkisi yaratır gerçekten
Öyle oldu vallaneyse aslan gibi evladı maşallah, önemli olan o :)
25.haftaya kadar göstermeyeni okumuştum bende ya kimisi baya inatçı o zaman bakalım bizim ki nasıl olacaksizin kaç haftalik oldu ?
duygusallık hormonlardan ama herseye kafa takmamak lazım ne kadar küçük olsalarda hissediyorlar.Merhaba 7+3 haftaligim çok duygusallık var herşeye ağlıyorum herşeyi kafaya takıyorum hiç Halim yok iştah sıfır
seninki ondan erken gösterdi desene , benimki 1 gün önde gidiyor haftasıyla uyumlu belki ondan göremedik.Valla canım 11+1di cinsiyet öğrendim :)) ama bebiş hep bir hafta ileride gidiyor ultrasonda 12+1e uyumlu bir bebişti
Şimdi de 16+1 ama ultrasonda 17+1 çıkıyor
benimki hep totosunu gösterdi arada garip hareketler yaptı ama inat etti açmadı.İlk cinsiyet öğrendiğimde o kadar belliydi ki ultrasonda bacakları açmış sırt üstü yatıyordu çok net poz aldı doktor :))
Cinsel organlari 9. Haftada olusmaya basliyor . sadece onu gormemiz zaman aliyor ultrasonda belirginleseck kadar gelisiyorlar ilerlyn zamanda ama 9. Hftada karnmzda netlesiyor aslndaBelli olmaz canım 12. Haftadan sonra yavaş yavaş belli olmaya başlar cinsel organları 12.hafta itibariyle oluşmaya başlıyor.
Keske bnmse istahm acilsaAh canım benimduygusallık bende de var :) bulantılarım çok şükür bitti sayılır :) iştahsızlık yaşamadım hiç
İnşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?