Hamileler Kulübü

Hanımlar tam 19 haftalık olduk
Miyom ağrılarım gitti ve artık büyümüyo şükür
Bebeğim erkek isim araştırmalarına başladık
Bu arada Haziran'da nasipse gebelik eğitimine kaydoldum.egitimi ebeler veriyo ve hem hamilelik hem doğum hem de doğum sonrası anlatiliyormus. Eğer çevrenizde bu eğitimi veren hastaneler varsa gidin derim . ayrıca eğer doğum planladiginiz hastanede varsa doğumunuza girme ihtimali olan tüm ebelerle tanışmış oluyorsunuz.

Kizlar dun ultrasona girdik bnm minnos kollari bacaklaricirpiyor bildigin yuzuyo cok hosuma gitti ya . allahim bu duyguyu istyn herkese yasatsin insallah
Ben de melegimi en net 18 haftalıkken hissetmeye başladım . Hatta arada dürtüyorum hareket etsin diye inanılmaz bi mutluluk mucize

Benim gittiğim devlette gebe okulu var bugün bana hastanede ebe yardımcısı da önerdi doğumun çok rahat olur dedi

Ben evime yakın devlet Hastanesi'nde doğum planlıyorum doktorum da gerçekten çok iyi hastane kalabalık değil o yüzden bu eğitimi kaçırmak istemedim.
Aynen,, Bahçelievler devlet e gidiyorum ben çok kalabalık da değil

Ben kız dire çabuk kabullendim
Değişmez inşallah canım
Oğluşun sağlıkla gelsin dünyaya
Ben de çabuk kabullendim ilk zaten, kız da olsa erkek de olsa fark etmiyor sağlıklı olsun yeter, senin de kızın sağlıkla gelsin inşallah canım

Arkadaşlar ben de herşeyden etkileniyorum inşallah dua ediyorum hep sağlıklı olsun diye böyle hastahanede veya çevremde sağlık sorunu olan birini görünce aklımda heryurlu şey geçiyor ve bunu yemiyorum zaten OKB hastasıyım herşeyin Allah'tan geldiğini biliyorum ama kendime engel olamıyorum sizde de böyle endişe ve korku oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…