- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.316
- 208
- 32
- Konu Sahibi Seda2012Emre
-
Çok teşekkür ederim canımOldu oldu, e ben tarif ettim
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canım
Şuan 10 haftalığız canım orda 7 haftalıktıkSenin kaç haftalık canım ben hiç anlamıyorum bunlardan
Cinsiyet tahmini konuları var, oraya yazarsan yardımcı olurlarŞuan 10 haftalığız canım orda 7 haftalıktık
Çok heyecanlıyım yazdım ama cevap veren olmadıCinsiyet tahmini konuları var, oraya yazarsan yardımcı olurlar
Kız %99Jhahha kız mı olacak bebişinnazlıymış biraz benimki edepsiz ya yayılmış bacaklarını da açmış sırt üstü yatıyodu
Ben de melegimi en net 18 haftalıkken hissetmeye başladım . Hatta arada dürtüyorumKizlar dun ultrasona girdik bnm minnos kollari bacaklaricirpiyor bildigin yuzuyocok hosuma gitti ya . allahim bu duyguyu istyn herkese yasatsin insallah
Evet canım daha tekmeleri yumrukları olacak neler neler :))Kizlar dun ultrasona girdik bnm minnos kollari bacaklaricirpiyor bildigin yuzuyocok hosuma gitti ya . allahim bu duyguyu istyn herkese yasatsin insallah
Ayy netleşse bariKız %99
En sonda bi gösterdğ bişrley yoktu aradaama çok nazlı ya Bende kız diyordum göstermediği için
Benim gittiğim devlette gebe okulu var bugün bana hastanede ebe yardımcısı da önerdi doğumun çok rahat olur dediHanımlar tam 19 haftalık olduk
Miyom ağrılarım gitti ve artık büyümüyo şükür
Bebeğim erkek isim araştırmalarına başladık
Bu arada Haziran'da nasipse gebelik eğitimine kaydoldum.egitimi ebeler veriyo ve hem hamilelik hem doğum hem de doğum sonrası anlatiliyormus. Eğer çevrenizde bu eğitimi veren hastaneler varsa gidin derim . ayrıca eğer doğum planladiginiz hastanede varsa doğumunuza girme ihtimali olan tüm ebelerle tanışmış oluyorsunuz.
Ay ne güzelBen de melegimi en net 18 haftalıkken hissetmeye başladım . Hatta arada dürtüyorumhareket etsin diye inanılmaz bi mutluluk mucize
Ben evime yakın devlet Hastanesi'nde doğum planlıyorum doktorum da gerçekten çok iyi hastane kalabalık değil o yüzden bu eğitimi kaçırmak istemedim.Benim gittiğim devlette gebe okulu var bugün bana hastanede ebe yardımcısı da önerdi doğumun çok rahat olur dedi
Ben kız dire çabuk kabullendimAyy netleşse baribana da Bi kaç Dr erkek dedi ama umarım sonradan değişmez
Aynen,, Bahçelievler devlet e gidiyorum ben çok kalabalık da değilBen evime yakın devlet Hastanesi'nde doğum planlıyorum doktorum da gerçekten çok iyi hastane kalabalık değil o yüzden bu eğitimi kaçırmak istemedim.
Ben de çabuk kabullendim ilk zaten, kız da olsa erkek de olsa fark etmiyor sağlıklı olsun yeter,Ben kız dire çabuk kabullendim
Değişmez inşallah canım
Oğluşun sağlıkla gelsin dünyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?