Hamileler Kulübü

Merhaba arkdslae guzel anneler anne adaylari :)
Sat 8 mart 10+3 hamileyim. Yarn yani 10+4 te kontrolum var. Hafif bulanti kusma asiri istahsizlik siddetli duygusallik :)
Allahim bebek istyen tum herkese nasip ettsin gebelerimizede saglikli dogumlar dilerim insallah 😊😊
Ah canım benim 😘 duygusallık bende de var :) bulantılarım çok şükür bitti sayılır :) iştahsızlık yaşamadım hiç 😄😄
İnşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin 🙌

11.haftada cinsiyet belli oluyor mu daha erken değil mi ya ? Bende şuan 10+5'im ve haftaya randevum var heyecan yaptım 😍
Valla canım 11+1di cinsiyet öğrendim :)) ama bebiş hep bir hafta ileride gidiyor ultrasonda 12+1e uyumlu bir bebişti
Şimdi de 16+1 ama ultrasonda 17+1 çıkıyor

Belli olmaz canım 12. Haftadan sonra yavaş yavaş belli olmaya başlar cinsel organları 12.hafta itibariyle oluşmaya başlıyor.
Benim 11+1de belli oldu ama bebek ultrasonda 12+1di doktor erkek dedi, daha sonra iki kez başka doktorlara gittim hepsi erkek dedi :)

Valla onlar istemeyjnce göstermiyorlar maalesef, geçen gün doktorum o kadar uğraştı açmadı bacak arasını inat etti :) bazıları da hemen açıyor işte.
İlk cinsiyet öğrendiğimde o kadar belliydi ki ultrasonda bacakları açmış sırt üstü yatıyordu çok net poz aldı doktor :))

25.haftaya kadar göstermeyeni okumuştum bende ya kimisi baya inatçı o zaman bakalım bizim ki nasıl olacak 😍 sizin kaç haftalik oldu ?
Görümcemin bebeğinin doğuma 10gün kala erkek olduğu anlaşıldı, o zamana kadar hep kız demişlerdi

Merhaba 7+3 haftaligim çok duygusallık var herşeye ağlıyorum herşeyi kafaya takıyorum hiç Halim yok iştah sıfır 😭
Geçecek canım bunlar hep geçecek... İki canlı olmanın verdiği zorluklar ... Sen mutlu olmaya bak gebeliğin tadını çıkar 😘🙌

O da çok kötü olur ya herseyi alıyorsun falan pat diye değişiyor tabiki ona da şükür de hazırlık olarak şok etkisi yaratır gerçekten
Öyle oldu valla 😁 neyse aslan gibi evladı maşallah, önemli olan o :)

Belli olmaz canım 12. Haftadan sonra yavaş yavaş belli olmaya başlar cinsel organları 12.hafta itibariyle oluşmaya başlıyor.
Cinsel organlari 9. Haftada olusmaya basliyor . sadece onu gormemiz zaman aliyor ultrasonda belirginleseck kadar gelisiyorlar ilerlyn zamanda ama 9. Hftada karnmzda netlesiyor aslnda 😍 heyecn verici bi duygu olustugunu bilmek

Back
X