- Konu Sahibi Seda2012Emre
-
Valla öyle adetliyim simdi bitsin hastaligim 4 gunum kaldi insAllah gelecek ay hamile kalirimBen 1aylık evli
Hayır stres yapma, büyük bir engel stres
Daha yenisin olur fln dediler ama olmuyorBen 1aylık evli
Hayır stres yapma, büyük bir engel stres
Ama yeni.. Gerçekten... Bir de yaşınız kaç?Daha yenisin olur fln dediler ama olmuyor
20 yaş evet yeni bakalim nasipAma yeni.. Gerçekten... Bir de yaşınız kaç?
Bende 18de evlendim.. Eylül 2018de20yi doldurdum.. Yaşıt sayılırız..20 yaş evet yeni bakalim nasip
İnşallah canımYok estağfurullah cok konusmadin evet haklısın stresten oluyor cok istiyorum bakalim ne zaman nasip olacak pozitif düşünmem lazim insAllah hep olumlu.dusunurum ve hersey cok guzel olur
Amin cumlemizin cnm insAllah ya bende büyük bi heycanla sabirla bekliyorumİnşallah canıminşallah en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürsün
Bence hemen randevu al :)Amin cumlemizin cnm insAllah ya bende büyük bi heycanla sabirla bekliyorum
ne icin cnmBence hemen randevu al :)
Smear vermek için kadın doğumdan randevu al :))ne icin cnm
Bu ayda bekleyeyim diyorum ama alabilirim valla napacm bilmiyorum cok kararsizimSmear vermek için kadın doğumdan randevu al :))
Bekleme, zaman kaybettirir sadece :)Bu ayda bekleyeyim diyorum ama alabilirim valla napacm bilmiyorum cok kararsizim
teşekkür ederim canım hoş buldum:)M Mavi Rapunzel
Seni de hamileler kulübüne alayım canım hoşgeldin gelişmeleri bize yazabilir aklına takılanları sorabilirsin ❤
Bat 30 bakalım hele 1 aya yakin var nisanda olmassa mayista gidcmBekleme, zaman kaybettirir sadece :)
Sen bilirsin canımBat 30 bakalım hele 1 aya yakin var nisanda olmassa mayista gidcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?