- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi Seda2012Emre
-
Kızımda sürekli uyurdum ben
Ayy kız mı olacak acabaKızımda sürekli uyurdum ben
Kız uyku yapar acayip hemde ☺
15+5 olduk cinsiyet için bugün gittim erkek dedi
Canım tetanoz mu oldun?Biz tam 21 haftalık olduk kızlar aşımız falan olduk kilo vermiştim asermelerden dolayı şimdi aldım bebeğim erkek rabbim tüm isteyenlere versin
Canım, Rabbim isteyen herkese evlat versin inşallah. Benimde 2sene olmadı. Çok zor biliyorum.. İnşallah yüzün gülsün senin de..Rabbim isteyen herkese versin ne mutlu sizlereki yavrunuzla berabersiniz olmayanlara isteyenlere Rabbim kisa zamanda nasip etsin icindede bana
Amin imsAllah cok istiyorum olmasini ama 8 ay olacak evleneli halen olmuyorCanım, Rabbim isteyen herkese evlat versin inşallah. Benimde 2sene olmadı. Çok zor biliyorum.. İnşallah yüzün gülsün senin de..
Doktora gittiniz mi hiçAmin imsAllah cok istiyorum olmasini ama 8 ay olacak evleneli halen olmuyor
gittim ultrasyona aldi herşey cok normal sıkıntı yok git olur dedi deniyoruz halen gelen giden yok esimde gidecekti is yüznden gitmedi hic napicm bilmiyorumDoktora gittiniz mi hiç
Tamam ama smear almadı mı?gittim ultrasyona aldi herşey cok normal sıkıntı yok git olur dedi deniyoruz halen gelen giden yok esimde gidecekti is yüznden gitmedi hic napicm bilmiyorum
Fena ağrıyor bu dördüncü gebeliğin alışamıyor gene de banyo falan iş yapamıyorsun canım benm gibi unutkanlığa gelip de 3. Çü dozu kaçırma 3.Çü dozu yapınca diğer gebeliklerde yapmiyorsunCanım tetanoz mu oldun?
Nasıl çok şişti mi aşı yeri?? Benim de 28.05. 2019 da aşı için randevum var da nasıl bir şey bekliyor beni bilmiyorum
Addet bittikten sonra stres basliyor bende ya olmassa diye gözükecek Allahin izni ile git dedi 1 seneni doldur olmassa gel dedi doktorTamam ama smear almadı mı?
Eşiniz de belki sorun. Mutlaka gözükmesi gerek onun da...
Kuru kuruya olmuyor demeyin.
Benim de eşimin de sorunu yoktu. Stresten olmuyor dediler.. Gerçekten de çok stressiz bir ay geçirdim şansa, o ay da hamile kalmışım
Nasıl yani nasıl oluyor dozlarFena ağrıyor bu dördüncü gebeliğin alışamıyor gene de banyo falan iş yapamıyorsun canım benm gibi unutkanlığa gelip de 3. Çü dozu kaçırma 3.Çü dozu yapınca diğer gebeliklerde yapmiyorsun
Hayır stres yapma, büyük bir engel stresAddet bittikten sonra stres basliyor bende ya olmassa diye gözükecek Allahin izni ile git dedi 1 seneni doldur olmassa gel dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?