Hamileler Kulübü

Merhabalar Allah saglıkla dogmayı nasip etsin bebişlerimize inşallah. Bende 5+5 ım . Doktor hesaplamasına göre mı yapıyoruz kızlar yoksa dölllenmeyi bilemeyız ki sasırdım kaldım.
Ovulasyon takibi yapanlar veya yumurtlama takibi yapanlar tam döllenme gününü bilir canım mesela ben
Ama bilsen bile son regl tarihi baz alırınır

Ok
Valla canım 11+1di cinsiyet öğrendim :)) ama bebiş hep bir hafta ileride gidiyor ultrasonda 12+1e uyumlu bir bebişti
Şimdi de 16+1 ama ultrasonda 17+1 çıkıyor
Maşallah ben 15+4de zorla öğrendim Bi radyolog baktı bi kendi doktorum 10 dakika falan uğraştı . Saklıyordu ya da oturuyordu

yarın 13.haftam 15 16 dan sonra belli olmaya başlıyor ama ilk erkeğe benzetti bende hep erkek hissediyorum , bakalım hayırlısı.
12nci haftada cinsel organlar oluşumunu tamamlamış oluyor şu anda sizin bebeğin cinsiyeti bellidir henüz göstermemiş olabilir

yarın 13.haftam 15 16 dan sonra belli olmaya başlıyor ama ilk erkeğe benzetti bende hep erkek hissediyorum , bakalım hayırlısı.

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah bana da herkes erkek diyor ama ben nedense kız hissediyorum bakalım 1 ay içerisinde görürüz inşallah

Ok

Maşallah ben 15+4de zorla öğrendim Bi radyolog baktı bi kendi doktorum 10 dakika falan uğraştı . Saklıyordu ya da oturuyordu
Jhahha kız mı olacak bebişin nazlıymış biraz benimki edepsiz ya yayılmış bacaklarını da açmış sırt üstü yatıyodu

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah bana da herkes erkek diyor ama ben nedense kız hissediyorum bakalım 1 ay içerisinde görürüz inşallah
Bende kız hissediyordum ama eşim erkek diyodu onun hisleri daha kuvvetlidir onun dediği çıktı
Kimin hissi kuvvetliyse onun dediği çıkar bence

Yapamam galiba bulamadım
Şimdi bana bu mesajı yazdığında kendi ismini görüyorsun ya, kendi profiline gir ordan. Profil resminin altında sağa sola oynayan bir çubuk var yatay bir çubuk, onu en sona çek hakkında bölümü var
Oraya gir
Orda işte çocuk var mı gibisinden bir soru var, evet ve anneler kulübüne üye olmak istiyorum butonunu seçip onaylarsan yazar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…