- 27 Kasım 2018
- 285
- 313
- 33
- 27
- Konu Sahibi Seda2012Emre
-
Büyüyücek tabiiiOl
Olsun kız, büyümeyecek mi
İnşallah canım benim rabbim sağlık sihatli kucaklarimiza alamayi nasip etsin inşallahGeçecek canım bunlar hep geçecek... İki canlı olmanın verdiği zorluklar ... Sen mutlu olmaya bak gebeliğin tadını çıkar
Elimde değil gerçekten insan hiç kendine eziyet etmeyi istermi öyle bir durum ne bilim yaduygusallık hormonlardan ama herseye kafa takmamak lazım ne kadar küçük olsalarda hissediyorlar.
Ovulasyon takibi yapanlar veya yumurtlama takibi yapanlar tam döllenme gününü bilir canım mesela benMerhabalar Allah saglıkla dogmayı nasip etsin bebişlerimize inşallah. Bende 5+5 ım . Doktor hesaplamasına göre mı yapıyoruz kızlar yoksa dölllenmeyi bilemeyız ki sasırdım kaldım.
Maşallah ben 15+4de zorla öğrendimValla canım 11+1di cinsiyet öğrendim :)) ama bebiş hep bir hafta ileride gidiyor ultrasonda 12+1e uyumlu bir bebişti
Şimdi de 16+1 ama ultrasonda 17+1 çıkıyor
İnşallah benimde doğuma yakın Aa bu erkek değil kızmış demezler yaAynen öyle bak senin değişmemiş genelde erken söylenenlerde sonradan aksini söyleyebiliyor doktorlar ☺
12nci haftada cinsel organlar oluşumunu tamamlamış oluyor şu anda sizin bebeğin cinsiyeti bellidir henüz göstermemiş olabiliryarın 13.haftam 15 16 dan sonra belli olmaya başlıyor ama ilk erkeğe benzetti bende hep erkek hissediyorum , bakalım hayırlısı.
yarın 13.haftam 15 16 dan sonra belli olmaya başlıyor ama ilk erkeğe benzetti bende hep erkek hissediyorum , bakalım hayırlısı.
11+3te öğrenmişim cinsiyeti bu arada, 11+1 hatırlıyordum ama . :)seninki ondan erken gösterdi desene , benimki 1 gün önde gidiyor haftasıyla uyumlu belki ondan göremedik.
Merhabalar Allah saglıkla dogmayı nasip etsin bebişlerimize inşallah. Bende 5+5 ım . Doktor hesaplamasına göre mı yapıyoruz kızlar yoksa dölllenmeyi bilemeyız ki sasırdım kaldım.
Amin inşallah canımKızlar bende geldim 4 haftalık hamileyim çok şükür Rabbim hepinizin evlatlarını sag salim kucağınıza versin ınslalah
Kız benm iştahım açılmadı, ama hiç kesilmedi deKeske bnmse istahm acilsaamin insallah
Jhahha kız mı olacak bebişinOk
Maşallah ben 15+4de zorla öğrendimBi radyolog baktı bi kendi doktorum 10 dakika falan uğraştı . Saklıyordu ya da oturuyordu
Bende kız hissediyordum ama eşim erkek diyoduAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallahbana da herkes erkek diyor ama ben nedense kız hissediyorum bakalım 1 ay içerisinde görürüz inşallah
Büyüyücek tabiiirabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ayarlardan yapılıyor :)Bende anneler kulübü yazsin istiyorum ama
Yapamam galiba bulamadımAyarlardan yapılıyor :)
Şimdi bana bu mesajı yazdığında kendi ismini görüyorsun ya, kendi profiline gir ordan. Profil resminin altında sağa sola oynayan bir çubuk var yatay bir çubuk, onu en sona çek hakkında bölümü varYapamam galiba bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?