- 18 Mayıs 2018
- 137
- 56
- 18
- 35
- Konu Sahibi Seda2012Emre
-
Bende bugün 11 haftalık oldum çok fazla kusmadım ama ara ara mide bulantım oluyo bakalım hayırlısı 19 nisanda gitmeyi düşünüyorum kontrole inşallah cinsiyeti öğrenirim rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versinBütün hamişler toplanalımm
Nasıl geçiyor, kaç hafta, cinsiyet nedir, aklımızdaki sorular, hepsini yazalım... Dertleşelim..
İlk ben başlayayım
9+5
11+1 de randevum var
Cinsiyet henüz belli değil doğal olarak
Boll uykulu geçiyor, hep uykum var ama sürekli uyuyamıyorum malesef
İstifra ediyorum boğazım kanıyor artık
Çok akıntım var..
Ama olsun,, ben onunla çok mutluyum ❤❤❤
HAMİŞLERİMİZ:
@Neslhannn
@Cemre37
@dgdln
@38his
@canli anne
@Mavi Rapunzel
@hkalps
@Sefos234
İnşallah yoktur canım sen içini ferah tutSelam kızlar bugün sağlık ocağında ilk testlerimi yaptırdım, ctesi Dr randevum var inşallah sorun yoktur.
Canım senin sonuçların nasıl çıktıSelam kızlar bugün sağlık ocağında ilk testlerimi yaptırdım, ctesi Dr randevum var inşallah sorun yoktur.
Canım senin cinsiyet Belli oldu muSonuçlarım genel olarak iyi çıktı,idrarda kan göründü idrar kültürü istedi dr çok şükür o da temiz çıktı. 7.haftada ara ara kanamalarım oldu Dr yerleşme kanaması dedi şuan iyiyiz haftaya cuma Dr kontrolüm var yine ikili testleri falan goruscez. Bana herkes erkek diyor bende kafama öyle yerleştirmisim ki aksini düşünemiyorum sanırım:))
Senin kaç haftalık canım ben hiç anlamıyorum bunlardanBize de tahmin yaparmısınızzz çok heyecanlıyım
Canım senin cinsiyet Belli oldu mu
Bütün hamişler toplanalımm
Nasıl geçiyor, kaç hafta, cinsiyet nedir, aklımızdaki sorular, hepsini yazalım... Dertleşelim..
İlk ben başlayayım
9+5
11+1 de randevum var
Cinsiyet henüz belli değil doğal olarak
Boll uykulu geçiyor, hep uykum var ama sürekli uyuyamıyorum malesef
İstifra ediyorum boğazım kanıyor artık
Çok akıntım var..
Ama olsun,, ben onunla çok mutluyum ❤❤❤
Kızlar 11+3 bugün
Doktordan geliyoruz :)
Erkek dedi doktor
Hayırlı sağlıklı olsun inşallah
HAMİŞLERİMİZ:
@Neslhannn
@Cemre37
@dgdln
@38his
@canli anne
@Mavi Rapunzel
@hkalps
@Sefos234
Belli olmaz canım 12. Haftadan sonra yavaş yavaş belli olmaya başlar cinsel organları 12.hafta itibariyle oluşmaya başlıyor.11.haftada cinsiyet belli oluyor mu daha erken değil mi ya ? Bende şuan 10+5'im ve haftaya randevum var heyecan yaptım
Belli olmaz canım 12. Haftadan sonra yavaş yavaş belli olmaya başlar cinsel organları 12.hafta itibariyle oluşmaya başlıyor.
Valla onlar istemeyjnce göstermiyorlar maalesef, geçen gün doktorum o kadar uğraştı açmadı bacak arasını inat etti :) bazıları da hemen açıyor işte.Anladım çok teşekkür ederim bende normalde öyle biliyordum ama 11.hafta deyince birden acaba mı dedim
Valla onlar istemeyjnce göstermiyorlar maalesef, geçen gün doktorum o kadar uğraştı açmadı bacak arasını inat etti :) bazıları da hemen açıyor işte.
Canım evet erkek dediler 11nci haftada şimdi 16+1 hep erkek dediler bakalım yanılmıyolarsa :)henüz belli olmadı canım, sonraki kontrolde belli olur sanırım göstermiyor bizimki:)
senin belli olmuştur sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?