Hamileler Kulübü

Bende bugün 11 haftalık oldum çok fazla kusmadım ama ara ara mide bulantım oluyo bakalım hayırlısı 19 nisanda gitmeyi düşünüyorum kontrole inşallah cinsiyeti öğrenirim rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin

Amin canım, inşallah öğrenirsin, sağlıkla kucağımıza alalım çocuklarımızı inşallah

Sonuçlarım genel olarak iyi çıktı,idrarda kan göründü idrar kültürü istedi dr çok şükür o da temiz çıktı. 7.haftada ara ara kanamalarım oldu Dr yerleşme kanaması dedi şuan iyiyiz haftaya cuma Dr kontrolüm var yine ikili testleri falan goruscez. Bana herkes erkek diyor bende kafama öyle yerleştirmisim ki aksini düşünemiyorum sanırım:))

Bize de tahmin yaparmısınızzz çok heyecanlıyım

Eklentiler

• E7ECBEC0-5EA7-4F55-8C88-BEC17FF3BACD.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 31
Canım senin cinsiyet Belli oldu mu

Merhaba arkdslae guzel anneler anne adaylari :)
Sat 8 mart 10+3 hamileyim. Yarn yani 10+4 te kontrolum var. Hafif bulanti kusma asiri istahsizlik siddetli duygusallik :)
Allahim bebek istyen tum herkese nasip ettsin gebelerimizede saglikli dogumlar dilerim insallah

11.haftada cinsiyet belli oluyor mu daha erken değil mi ya ? Bende şuan 10+5'im ve haftaya randevum var heyecan yaptım

Valla onlar istemeyjnce göstermiyorlar maalesef, geçen gün doktorum o kadar uğraştı açmadı bacak arasını inat etti :) bazıları da hemen açıyor işte.

25.haftaya kadar göstermeyeni okumuştum bende ya kimisi baya inatçı o zaman bakalım bizim ki nasıl olacak sizin kaç haftalik oldu ?

Merhaba 7+3 haftaligim çok duygusallık var herşeye ağlıyorum herşeyi kafaya takıyorum hiç Halim yok iştah sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…