- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
Bu sabah gekdi az bi miktar...agrim filan yok arada belim sizliyor adet olmadan once belim cok agrir benim..kasiklarim da ..ama simdi kasik agrisi yok...
adet günün ne zman
Canim normalde 28 gunluk adet dongusune gore 4 nisanda olmam lazimdi ama gecen ay 30 gun surdu adet dongum bu ay 30 u da gecti...adet dongulerim bozuldu iyice...
ben cıkıyorum kısceler ıyı geceler iş yerındeyım eve gecıcem
test yaptın mı ben olsam dayanamayıp yapardım eşim gebelik testi almaktan bıktı valla
ben cıkıyorum kısceler ıyı geceler iş yerındeyım eve gecıcem
Ya yapmadim akinti gelince...negatifi dormek istemiyorum...gecen ay da boyle oldu test yaptim negatif..testten yarim saat sonra adet oldum zaten!!!!
o zaman psikolojik kafana çok takıyosan ondan da olur ya da mevsim değişikliğinden
Heralde ondan....takmiycam yaaa olursa olur..biz elimizden geleni yapalim da...opuyorum seni iyi geceler canim...
hoşgeldin canım uğur getirsin topik inşallah sana ve hepimize...slm kızlarrr
HUZUR cum canım çok teşekkurlerr...bende topıkte pazar dıe kımsecıkler yok herhalde dıordum megerse tasınmış topığımız...
hayırlısı olsun hepımıze yenı topık yenı göbüşler yesyeni hamişler getirsın hepimize inşallah Allahımmmm.
ben hala regl olmadım kızlra ama dun test yaptım 2.çizgi yok gene
2-3 saat sora baktım var gibi o zamanda gcersız oluodu dimi o test kızlar ya bosuna umıtlenmek te ıstemıorum yada tamamen pisikolojik yaptım ben
gelmıo regl gecen ayda bole gecıktıydı cok umıtlendım ama oldum sonunda...ole işte bende...
baskıları ben de bilirim canım seni anlıyorum ama takmayacaksın kafana bi de her lafın altında ezilmeyeceksin.. Verecek olan Rabbim deyip agızlarının payını vereceksintoplum baskısı dedin de aklıma geldi hani etraftaki insanlar karışıyolar ya hadi bebek yapmıyo musun geç olmadı mı yok daha erken bebek yapma hani ikinciyi üçüncüyü de yap yok 1 tane 2 tane yeter yok bide kardeş yap ya bazen şöyle kıyamet koparasım geliyo sizene diye istediğim zaman bebek yaparım istediğim kadar yaparım sizene siz mi bakıcakısınız sen istediğin zaman doğur ben ne zaman hazır olursam kaç çocuk bakabilirsem o zaman diye bağırasım geliyo
hoşgeldin.. tabi ki buyur aramıza..bende bende benıde alın aranısaa
tubilosh : 7 nisan
adesSeda : 7 nisan
TARIHLER GEÇMİŞ HABER VEARMI BU KISCELERDEN
hoşgeldin canım uğur getirsin topik inşallah sana ve hepimize...
çift çizgiyi görecegimiz günlerde gelecek inşallah sıkma canını se yeterki hayırlısı olsun hakkımızda
bak ben ikinci çizgiyi gördüm ama neye yarar pembe lekelenme oldu dün sabahda kahverengi bi iki damla geldi ne durumdayım bilmiyorum anlayacagın yarın doktora gidicem inşallah
hamile oldugumu sanmıyorum ama kimyasal gebelik denen sey basıma geldi zannedersem.
hayırlısı olsun her şekilde pozitifim yani olacak birgün Rabbimin izniyle..
baskıları ben de bilirim canım seni anlıyorum ama takmayacaksın kafana bi de her lafın altında ezilmeyeceksin.. Verecek olan Rabbim deyip agızlarının payını vereceksin
inşallah kısa zamanda hamile haberlerinle seviniriz kimse de sana laf edemez ondan sonra
hoşgeldin.. tabi ki buyur aramıza..
biz de cok memnun oluruz aramızda görmekten.
batını ekledim listeye hayırlı olur inşallah
onların hamiş haberlerini bekliyoruz batları geçtiHAMİŞ olarak güncellenmek üzere kaydedildiler
inşallah sizden de güzel haberler alırız ben sizlerden hamile haberleri alınca kendim hamileymişim gibi seviniyorum
aynen ben de öyle biri hamile haberi verince daha bi umutla doluyorum seviniyorum
inşallah hepimiz sırayla hamile kalırız..
bat kaç ?
ayy keşke hepimiz aynı ayda hamile kalsak ne güzel olurdu hem aynı zamanlarda doğum yapardık hemde herşeyi aynı zamanlarda yaşardık ne güzel olurdu
18 nisan ama biz daha çalışmalara başlamadık başka bi eve taşınmayı düşünüyoruz ondan sonra gerçi ben 2 tane buldum eşim geldiği zaman göstericem 1 ay içinde taşınırız herhalde ondan sonra çalışmalara başlıcaz bi ara denedik olmadı sonra taşınalım ondan sonra dedik senin ne zaman bat?
Günaydııınnn günaydıınnn topigimizin güzel hatunları
Günümüz aydın neşemiz bolll olsun e mi
Tatlışlarım bu yazımı gören hemen acsın ellerini bana dua etsin LÜTFEN hastaneye gidiyorum.
Hamile oldugumu zannetmiyorum artık pembe kan felan gelince umudumu kestim ama en azından kötü bir durum olmasın
bildiginiz üzre adetim cok ilginç bir şekilde seyretmekteeee
ayy güldügüm şeye bak iyice dellendim
neyse ben kaçar sizi öptüm haberleri yazarım gelince canlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?