Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

ben cıkıyorum kısceler ıyı geceler iş yerındeyım eve gecıcem

Internetten yumurtlama hesaplayicisina girdigim zaman 4 nisan gosteriyordu...ama o yanlis olabilir cunku benim yumurtlama gunum de o hesaplayicinin dediginden gec bi tarihte oldu...ufff bilmiyorum ya...artik ya adet olayim da kurtulayim bu ikilemden!! boyle umutlanmak daha kotu!!

MERHABA KIZLARR
tüm güzel dileklerimii anne adaylarına we aday adaylarına yolluyorummm ..
rabbim kimseyi çok bekletmesinn

bu arada benimde batım 26 niasn

hoşgeldin canım uğur getirsin topik inşallah sana ve hepimize...
çift çizgiyi görecegimiz günlerde gelecek inşallah sıkma canını se yeterki hayırlısı olsun hakkımızda
bak ben ikinci çizgiyi gördüm ama neye yarar pembe lekelenme oldu dün sabahda kahverengi bi iki damla geldi ne durumdayım bilmiyorum anlayacagın yarın doktora gidicem inşallah
hamile oldugumu sanmıyorum ama kimyasal gebelik denen sey basıma geldi zannedersem.
hayırlısı olsun her şekilde pozitifim yani olacak birgün Rabbimin izniyle..
baskıları ben de bilirim canım seni anlıyorum ama takmayacaksın kafana bi de her lafın altında ezilmeyeceksin.. Verecek olan Rabbim deyip agızlarının payını vereceksin
inşallah kısa zamanda hamile haberlerinle seviniriz kimse de sana laf edemez ondan sonra
bende bende benıde alın aranısaa
hoşgeldin.. tabi ki buyur aramıza..
biz de cok memnun oluruz aramızda görmekten.
batını ekledim listeye hayırlı olur inşallah
tubilosh : 7 nisan
adesSeda : 7 nisan

TARIHLER GEÇMİŞ HABER VEARMI BU KISCELERDEN

onların hamiş haberlerini bekliyoruz batları geçti HAMİŞ olarak güncellenmek üzere kaydedildiler

inşallah sizden de güzel haberler alırız ben sizlerden hamile haberleri alınca kendim hamileymişim gibi seviniyorum

aynen ben de öyle biri hamile haberi verince daha bi umutla doluyorum seviniyorum
inşallah hepimiz sırayla hamile kalırız..
bat kaç ?

ayy keşke hepimiz aynı ayda hamile kalsak ne güzel olurdu hem aynı zamanlarda doğum yapardık hemde herşeyi aynı zamanlarda yaşardık ne güzel olurdu

18 nisan ama biz daha çalışmalara başlamadık başka bi eve taşınmayı düşünüyoruz ondan sonra gerçi ben 2 tane buldum eşim geldiği zaman göstericem 1 ay içinde taşınırız herhalde ondan sonra çalışmalara başlıcaz bi ara denedik olmadı sonra taşınalım ondan sonra dedik senin ne zaman bat?

Son düzenleme:

keşke olabilse canım ama birçok kişiyle denk gelebilir burda hamileligimiz zaten batı aynı veya yakın olanlar oluyo cunku sonra birlikte paylaşımlar olcak inşallah Allahın izniyle hamile kalcaz yakında..
önceki yazıklarımı okudun mu bilmiyorum 5-6 nisan bekledim olmadı 7 nisan pembe iki damla geldi (ki hiç olmazdı ben hez zaman ön kirlenme olurum ilk 1.5 gün kadar kahverengi olur)
8 nisan sabah bi damla kahverengi ve akşada bi damla pembe yine. bugun kalktım hala kan yok hastaneye gidicem birazdan bi bakıyım da öyle cıkarım dedim sizleri merak ettim.
benim güzel anne aday adaylarım

Günaydııınnn günaydıınnn topigimizin güzel hatunları
Günümüz aydın neşemiz bolll olsun e mi

Tatlışlarım bu yazımı gören hemen acsın ellerini bana dua etsin LÜTFEN hastaneye gidiyorum.
Hamile oldugumu zannetmiyorum artık pembe kan felan gelince umudumu kestim ama en azından kötü bir durum olmasın
bildiginiz üzre adetim cok ilginç bir şekilde seyretmekteeee
ayy güldügüm şeye bak iyice dellendim
neyse ben kaçar sizi öptüm haberleri yazarım gelince canlar...

selam kızlarrrr nasılsınızzzzzzzzz
netimde problem var.gidip gelio sürekli.
teat yaptırıcak olanlar inşallah hayırlı sonuçlarla gelirler...

tatlımbenim hayırlı haberlerle gel inşallahhhhhh
dualarım seninle.
gelirgelmez yaz bize olurmuu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…